Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Roxanica, prin ce cosmar ati trecut!!! Davidutu dulce si mamica curajoasa! Bine ca sunteti acasa si ati scapat din nenorocitul ala de spital! Am plans in hohote! Nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul tau cand ti-ai vazut puiutul pe patul ala de spital! Doamne dumnezeule!!! Cum mama naibii e posibil ca in secolul 21 sa se puna dignostice dintr-o privire, fara sa se faca macar o analiza???! Cum se apuca idiotii sa bage antibiotice si o gramada de alte medicamente intr-un bebelus, fara sa stie un diagnostic sigur???! Tremur de nervi!!!! Nenorocitii astia merita stransi de gat si trimisi sa adune gunoaiele din parc, ca la altceva nu sunt buni, n-au nici o treaba cu medicina!!!! Nu spune nimeni ca nu sunt in Ro si medici buni, dar sunt putini, din pacate!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Poate fetele din Timisoara imi recomanda si mie un doctor pediatru BUN!

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

cum deschidem capitol nou credeam ca e stiinta dar nu e chiar asa..
1. subiect nou- titlu in consecinta
2. in alta pagina dati reply with quote la ultima deschidere de capitol
3. scoateti {quote} si {/quote} si dati ctrl+a (selecteaza tot) si ctrl+x (adica cut).
4. inchideti fereastra asta si dati ctrl+v(paste) in fereastra cu subiectul nou.
5. gata! ati deschis capitol nou! ( daca va amintiti si sa puneti link de la ultimul capitol...ar fi perfect...daca nu, ca mine, editati dupa aia, ca de aia s a inventat butonul....)

6. un mesaj de incheiere si unu' de bun venit si gata. doctor se cheama....

daca va si logati pe contul comun scapati de modificatul listutzei in caz ca se mai doreste cineva.... daca nu, tre sa editati chiar dumneavoastra, ca altcineva nu are cum....

flore nu cred ca gipsul are vreo legatura, ei transpira prin capsor....oricum, schimba pediatra daca ai cel mai mic dubiu.

d doarme de 4 ore sa vezi dupa...

diana si david ( 03.12.06 )

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Of, Flore, iar otita?! Saracuta Alessia! si multa, multa sanatate! Si schimb-o pe idioata aia de pediatra, daca ti se pare ca nu-si face treaba cum trebuie!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

flore hai ca acu' m-ai speriat! pai si lui Dani ii bate fontanela, eu chiar am intrebat pediatra si a spus ca e perfect normal, ca e ffff vascularizata zona si de aceea. deci sa inteleg ca nu e normal?????????? oricum.... multa sanatate Alessiei!

editez: ca am scris AleXia... sorry!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dianocica multumim.... eu mi-am salvat pe calc... sper sa ma descurc in caz de nevoie!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

O poza noua cu zambet de printesuca aici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura13

flore hai ca acu' m-ai speriat! pai si lui Dani ii bate fontanela, eu chiar am intrebat pediatra si a spus ca e perfect normal, ca e ffff vascularizata zona si de aceea. deci sa inteleg ca nu e normal?????????? oricum.... multa sanatate Alessiei!

editez: ca am scris AleXia... sorry!
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Si eu am observat in masina cand ii batea soarele in cap, ca pulseaza fontanela. Aia e normal, dar acum cum bate la ea, si pentru ca are si febra, nu/i bine. Cel putin asa mi/a spus. Eu chiar nu stiu ce sa zic De ce nu m/am facut eu doctor???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

roxanica - incredibil ! de fapt, nu stiu de ce ma mir...dar totusi...nu pot decat sa comdamn asemenea practici de vraci, de evul mediu, de tupeu si "profesionalism"....cateodata sunt atat de indignata de sistemul de aici...si imi doresc sa fiu in romania, unde cu o spaga ceva , esti imediat bagat in seama si ti se da ceva....dar cand aud povesti din astea...imi dau seama cat de des se intampla sa isi dea cu diplomele in cap si sa administreze trebuie , nu trebuie...atatea si atatea meedicamente, antibiotice...sa isi de-a cu parerea si o femeie de servici din spital ...ca deh, face parte din sistemul sanitar ...noi vorbim aici de mere romanesti versus congoleze, de apa plata si aplatizata, servetzele cu ulei de castor versus ulei de nevastuica ,etc, etc...si cu o intepatura "ne-lalocul ei" ti se poate da sistemul peste cap si peste ani sa zici ca mama a fost de vina ca ti-a dat banane la 6 luni si nu stia ca sunt alergene !! ....scoala romaneasca o fii ea buna , dar are atatea lipsuri...toata lumea se pricepe la "detoate"...nici nu am putut sa citesc toata faza cu perfuziile, ca mi s-a ridicat parul pe mine...
sa speram ca David isi revine singur , fara interventiile miraculoase ale medicinei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by flore26

O poza noua cu zambet de printesuca aici
se face din ce in ce mai simpatica

diana si david ( 03.12.06 )

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput