Montignac:ce am mancat azi(87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Fetelor voi puteti intra in contul comun de pe Yahoo?La mine da eroare de parola.Oare de ce?

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Sanse si eu am incercat si...pauza, cred ca cineva a schimbat parola.Am gasit faimoasa smantana dulce, pe aia light banuiesc ca trebuie sa o luam, deocamdata nu mai fac pufosul dar data viitoare o sa incerc asa.

Ralu bine ai revenit, stai pe langa noi ca altfel vad ca nu te tii de treaba.

Azi n am mancat decat dimineata fulgi cu sana si cred ca diseara mananc niste mici cu rosii.

Pupici

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

quote:
Am gasit faimoasa smantana dulce, pe aia light banuiesc ca trebuie sa o luam, deocamdata nu mai fac pufosul dar data viitoare o sa incerc asa.

Latrishia cand faci tortul sa iei rosie ca altfel nu iese frishca.Asa am crezut si eu ca-i mai buna cea albastra dar nu sa intarit.

Ralu pe unde ai umblat!?

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Si cu contul comun ce facem?Cine putea schimba parola?Cel mai bine deschidem altul si parola o trimitem pe PM.doar celor ale noastre.Cine vrea sa stie ceva de acolo primeste informatii doar aici!!!

Ce urat!!

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Salutare fetele!

Mai sunt si eu prin zona, dar invat pentru examene.

Cu contul comun, nu stiu ce s-a intamplat. Ariel, daca ne citesti, intra si da o noua parola sau trimite unei dintre noi mailurile de acolo.
Eu ma gandesc ca a fost vreun virus prin inbox. Cand intram eu, mai mereu apareau niste mesaje ciudate. Cine stie....

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

buna fetelor
meniul de azi:
d: salata de rosii cu branza+ 1 ou prajit
g: 2mere
p: pui la gratar + salata de varza
s: 1 mar + o cana de lapte mai tarziu cu cacao cred

am 4 saptamani

Mergi la inceput

Inuta12 doar atat?!Ce-i cu tine?Bebele nostru ce face?Ai mai calcat?Zii si tu ceva acolo ,orice.....

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Fetele,stati linistite,daca nu stati rau cu colesterolul se pot manca fripturi si oua prajite si alte cele carnuri prajite.
Acu' sa va zic si de ce :
Carnea este din start o combinatie protido lipidica(oricat de slaba carne alegem).Deci carnea nu e proteina pura cum multi cred.Combinatia proteine lipide e permisa.
Proteina majoritara exista doar in albusul de ou sau in soia granulata sau texturata aia din comert (este degresata prin procesul de productie)
O alta combinatie permisa este cea glucido proteica(ceea ce numim masa glucidica) dar faina de grau integrala de exemplu nu e un aliment pur glucidic ,e glucido-proteic.De exemplu e permisa combinatia faina integrala de grau si albus de ou (de ex in aluaturi)
Combinatia INTERZISA este lipido -glucidica adica glucidele nu se combina cu grasimi(in ultima vreme sunt permise grasimile bune gen ulei de masline)De aceea carnea nu se combina cu painea integrala nu din cauza ca ar fi carnea proteica ci pentru grasimile saturate care le contine care nu se combina cu glucidele din faina integrala .
Pentru mine proteinele sunt chiar neutre .
Din pacate combinatia interzisa glucido-lipidica exista de-a gata in natura ,de exemplu laptele care e glucido lipidic ,de aceea nu e recomandat.Si nucile,alunele sunt glucido lipidice dar lipidele sunt grasimi nesaturate in alune si nuci iar in ultimul timp Monti le da verde la grasimi bune (nesaturate:ulei masline,alunemigdale,nuci,peste
Ralu,mi-a fost dor de tine,ce-ti fac fetele?

Mergi la inceput

pai Sanse ..nu prea as vrea sa deviez de la subiect.
in principiu voi merge pe 22.06 la medic sa vedem daca totul e ok.
de calcat nu mai calc niciodata..oricum la noi in familie sotul calca...dar atunci am vrut eu sa fac exces de zel...nu o sa se mai intample..PROMIT !.

Am o intrebare..am cumparat niste branza proaspata cu 12 % grasime. dar pe ea scrie ca are si lipide si glucide si proteine.,,am voie sa pap asa ceva? sau e interzis?

mi-am cumparat niste caise deshidratate..e voie?

am 4 saptamani

Mergi la inceput

Buna dimineata...
sunteti carcotase..dormiti la ora 22? si inca nu v-ati trezit?

am 4 saptamani

Mergi la inceput