Nou stil de viatza (142)
Raspunsuri - Pagina 5
anky spune:
quote:
Originally posted by Delidanaquote:
Originally posted by dordia2000
Delidanaaa nu il poti face la tava??? Ca prajit....yamyyy dar... sipe spinare!
Diana mamica deStefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletzCele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
Asa e mai Dordia, dar sa stii ca imi lua mai mult timp sa-l fac la tava.Stiu, sint scuze.....
Carmen, da' ce mai planuiesti?
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Daca prajesti carnea in tigaie tip gratar, fara ulei este ok
Chiar am urmarit jurnalul de pe TVR1 si a vorbit o nutritionista,cica romanii maninca multa ciorba si nu e sanatoasa.Se pare insa ca si doamnei nutritionist ii este greu sa se abtina de la nesanatos caci avea destule kilograme in plus.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
cornelia_laura spune:
Ina, multumesc de complimente. Doar ca tenul meu nu e chiar impecabil, fondul de ten sa traiasca. In decembrie fac 29 de ani. Si uite de la mine cat cuprinde

mai vrei? Si eu mai calc stramb uneori dar nu ma mai stresez asa rau ca altfel cad in depresie. Sloganul imi place si mie mult de tot si precis ne va purta noroc.
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007 
Ina - Cornelia
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
cornelia_laura spune:
Meniul de azi:
MD: 1 Activia de baut si o felie de paine
P: cartofi noi la cuptor, fara ulei, salata
C: cateva felii de sunca cu rosii
Aseara am scapat si eu la 1 pumn de floricele si putin suc.
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007 
Ina - Cornelia
tumpi spune:
Eu azi am mancat asa:
MD:un croissant si o cafea
P: o rosie cu mozzarela cu busuioc
C: o supita de legume su fidea
si acum la 7 o gustarica mica:2 iaurtele mici de 0,1& grasime,defapt nu-s chiar iaurturi ci niste branzici cu cirese,da eu le zic iaurturi.
Si gata mancarea pe ziua de azi.
Acum fug sa fac putina miscare.
O seara placuta si bafta la concurs.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
ina C spune:
fetelor, multumim pentru laude, sunt chiar mindra ( imi place la nebunie sloganul si marea bineinteles).
si o veste mai putin buna:mai am 15 zile pina plec la mare si s-ar putea copilul sa faca varicela, mai sigur voi sti miine dimineata!la copiii ultimei surse a debutat ieri boala.
pupici si noapte buna, mi-am promis ca azi ma culc pina in ora 20.
Ina - Cornelia
mamidestefan spune:
Vad ca se practica sportul asta ..asa ca pun si eu meniul de azi
MD : cereale integrale cu lapte
Gustare : 1 mar
Prinz : salata de morcovi cu 2 oua
Gustare : 1 portocala
Cina : un fresh dintr-o portocala,1 lamiie,1 grapefruit
Si o sedinta de electrostrimulare HOT ..
Daca as tine-o in ritmul asta ..sigur as depasi targetul ..
dar ..din pacate ..doar zilele astea am eliminat ciocolata ..
ca am fost la cursuri ..de miine ..reiau invatatul..
asa ca bag din nou cite putina ciocolata ..dupa MD si PRINZ..
dar sper sa le ard .."storcindu-mi creierii " cit mai tare posibil 
Si haideti fetelor ...MINCATI SANATOS ...CA ALTFEL NU SE TOPESC KILOGRAMELE ![]()
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mephala30 spune:
Lidia, pai ce? Ti se pare ca mancam nesanatos? ![]()
Tocmai ce-am mancat si eu niste Milka si cateva Joe. Fara regrete.
Anky, si eu am aceleasi pretentii si asa mi se pare normal.
Bfly, unde esti? Ai timp sa intri macar la doua-trei zile? Daca nu, cred ca renunt la concurs.
Mamicadulce, cum asa? Nu stiai ca sunt sangeroasa si dura? Doar am strigat in gura mare! ![]()
Ina, tu unde locuiesti?
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
violeta70 spune:
Mama mia da active sunteti! Eu de la servici nu pot sa intru, si-mi pare rau.
Azi am avut o zi nasoala rau, am avut un control de la 13.30 la 17.00. Parca se mutase inspectorul la noi. Dar la final am iesit bine, cu stresul de rigoare.
Meniul de azi:
- un mar cu 100 grame branza de vaci si cam 200 grame (cred) de grisine din faina cu grau. Am simtit nevoia de ceva paine se pare. Imi aplic singura bicele pe spinare
pana nu vine sor-mea, care este f.f. "darnica"
- seara am mancat o omleta facuta in teflon cu putina margarina (2 oua) cu telemea de vaca.
- 2-3 litri apa cu lamaie
Fetelor maine dimineata ma duc la stomatolog. Am o durere de-mi vine sa-mi smulg dantura 
Tzuni se poate sa zici asa ceva de tine! Draga mea multe ar vrea sa arate ca tine. Iar treaba cu "proasta" nu e bine deloc. Asa ca te rog sa-ti revii. Apropo, maine e concertul cu George Michael, am crezut ca azi e 31 mai. Deci vizionare placuta maine si asteptam sa ne povestesti. Si celelalte fete care mai merg.
Mephala30 , bravo imi place competitia! important este sa slabim. Te pup
.
Fetelor din pacate trebuie sa ma retrag ca sunt cu mancarea pe foc si maine ma trezesc devreme.
Pupici tuturor si o seara placuta 
Cele 2 surioare, la final invingatoare
"Dordia-Violeta" 
dordia2000 spune:
Sor'meo ia si de la mine niste
ca sa nu te mai porcesti!!!
InaC sa dea Domnul sa nu fie varicela si...abia astept si eu sa merg la mare...dar in August. Offf cat mai e pana atunci.
Eu am calculatorul busit, ieri nu mi-a mers DC-ul..si toata treaba e de la mine.
Ma duc sa imi instalez un antivirus si maine ..o sa lipsesc seara ca imi reinstalez Win dar...daca merge..o sa intru.
Mephala abia astept sa ne batem in kg. Ador competitia indiferent daca castig sau pierd. Oricum castig din plin kg in minus ceea ce e cel mai important pt mine.
si spor la slabit!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
Mik spune:
Ina, incubatia de varicela dureaza 14 zile. Cind pleci la mare ?
Dordia, se vede ca esti darnica si prompta cu biciusca in mina. Reclam si eu o portie caci in loc de salata anuntata am facut o varietate de clatite sarate din hrisca, umplute cu sos alb, jambon si cascaval ras.
Ma simt ca o vaca. "aoleu ! nu dadea ! "
Va pup pe toate.

Stiu, sint scuze.....