Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
bubuleana spune:
Buna zuzici!
tot cu greturi si stari nasoale
bine macar ca nu mai atat de des
insa tot mi-e greu fie sa beau si apa si stiu ca trebuie dar
Nu mai vorbesc de somn, toata ziua as dormi desi acum imi este greu sa-mi gasesc o pozitie confortabila din cauza burticii si a sanilor. Voi cum dormiti??
In rest toate bune si frumoase, incep sa vad luminita de la capatul tunelului si anume sfarsitul trim I cand sper ca vor trece toate starile astea urate si ma voi putea bucura de sarcina.
Chiar vroiam sa va intreb ceva: voi va dati cu crema contra vergeturilor sau pt hidratare pe sani, burtik, etc? Eu mi-am cumparat Mustela? Stit daca e OK? Oricum mie imi e greu sa ma dau ca nu prea suport mirosul
Am vz ce a patit Ramo: sper sa fie puternica si curajoasa, sa treaca cu bine peste acest moment si sa fie gravii cu bebe sanatos si voinic cat mai repede!!!
gugule: bine-ai revenit!
kalosalina: wow, ce valoare super ai!!!
Bun venit noilor zuze!!!!
Angy, Laurica, Gina si restul zuzelor: multi pupici de la mine
bubuleana
9+
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor, revin si eu in seara asta.
Am vrut sa merg in oras sa caut hainute de gravidute insa a inceput asa o ploaie ca a trebuit sa vin acasa. Totusi mi/am luat azi o bluza de graviduta care merge si ca bluza si la colanti, si mi-am facut poze cu ea ca sa o vedeti si voi, daca intrati la semnatura mea la "bebe" Inca imi e mare si daca ma imbrac cu ea arat ca o gravida adevarata, puteti vedea si voi oricum vreau sa imi iau neaparat o pereche de pantaloni ca nu mai imi vine nici o pereche.
Bubu eu de felul meu dorm intr-o parte, asa ca e ok cu burtica desi inca nu e mare. cat despre sani, acum abia arata la mine ca niste sani normali fiindca eu de felul meu nu prea am avut inainte sa fiu gravi. deci... no problem, cel putin deocamdata...
Natalia, am crezut ca numai la Constanta e coada la Synevo, e omor ce e acolo...
Micsunea, stai linistita ca te porti ca o adevarata zuza!! Asa suntem toate, panicate si sarite de pe fix. Dar eu nu inteleg ceva... ce lagatura are temperatura de ti-o tot iei?
Puuuuuup!!
Pupici,
Angelique 10+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
Lala_D spune:
Angelique iti sta minunat bluzita, esti o graviduta frumoasa foc
O zi excelenta tuturor !
Lala.
numeioana spune:
Nu va suparati ca mai arunc si eu un ochi la voi. Kristina, esti foarte draguta!
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mav spune:
Fetelor, nici pe mine nu ma mai dor sanii de vreo 3-4 zile cred.... cam de cand am intrat in a 6-a sapt. de la UM. Nu-mi fac griji din pricina asta, caci la fel a fost la sarcina cu Sebi.
Alte semne nu mai am deocamdata.... doar ca mi-e somnic si ma concentrez cu greu la munca....
Kris, iti sta bine graviduta, esti asa senina!!!!!! Eu mi-am luat pantaloni de graviduta comozi, de la Carrefour, si deja i-am imbracat, ca au partea de peste burtica reglabila!
Noapte buna, fara greturi, zuzicilor!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
AngeliquedeS spune:
Fetelor, sunteti niste scumpe, multumesc pentru complimente!
Mav, constanteanca mea draga, spune/mi cand si cu cat ai luat pantalonasii de la Carrefour si cum arata, ca poate ma reped si eu pana acolo!
Pupici,
Angelique 10+
Mare, Munte, Flori
micsunea spune:
Aha, temperatura!
Pai temperatura bazala se utilizeaza ca sa descoperi cand ovulezi. Deci sunt 2 platouri, cel jos, inainte de ovulatie si cel ridicat, cel de dupa ovulatie.
In mod normal cu o zi inainte de CM sau chiar in ziua CM, temperatura scade (de la peste 37 pe la 36,3-36,8). Eu daca ciclul variaza intre 28 si 33 de zile, am folosit metoda asta, plus testele de ovulatie, ca sa vad daca dadeau acealasi lucru!
DAR femeile insarcinate pastreaza o temperatura ridicata pentru primele 4 luni (am gasit pe un site cum ca pe toata durata sarcinii ar ramane ridicata).
Sunt fete care erau insarcinate si le-a scazut temperatura si au pierdut BB-ul!!! Ca scaderea temperaturii bazale e semn ca se opreste sarcina, asa am inteles de pe internet! Au facut avort spontan in ziua respectiva sau in zilele urmatoare scaderii temperaturii bazale.
Dar aceasta temperatura se ia dimineata la trezire inainte sa te dai jos din pat.
Dar eu acum imi iau temperatura si in timpul zilei ca m-am gandit ca temperatura nu poate sa scada dupa trezire, nu vad cum... De aia am panicat ieri ca era de 36,6 adica nu de peste 37, cat are o femeie insarcinata!
Ca altceva nu stiu ce sa fac, alte semne nu prea am de urmarit, aici e dificil de mers la doctor(nu te primesc asa pentru ridicarea moralului si pentru ecografii prea dese, eu chiar la o clinica privata merg si costa destul si nici aici nu au locuri!!), si sa astept 18 zile pana la programare, fara sa ma agit, fara sa caut semne, ceva, mi-e greu!
Nu vreau nici sa ma duc la un doctor pe care nu-l cunosc sa ma raneasca undeva din cauza ca e prea indiferent/brut, cum au patit unele fete
Pupici tuturor!
Gina M spune:
Buna fetelor,
Ma prezint si eu la semnat condica si notez ca, ma simt bine pana la aceasta ora si nu am mai vomat!
Pentru a preveni stretch marks personal folosesc:www.motherhoodnursing.com/Product.asp?Product_Id=07422004&Category_Id=2004" target="_blank">Palmers organic massage lotion&Olive butter formula lotion Sunt foarte bune.
Angeli - v-am vazut pozele si tin sa spun ca, mi-au placut tare mult!
Nu am gasit insa poze cu bluzita de care vorbesti...sau, este vorba despre rochita roza?!Pune un link direct catre aceasta.
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
AngeliquedeS spune:
Micsunea, draga mea, nu imi baga si alta obsesie in cap, sa ma apuc acuma sa imi iau si temperatura, fiindca sunt si asa destul de nebuna. Of, of, mai, mai, a tunat si ne/am adunat aici toate ZUZE!
Gina, , cu dedicatie pentru tine, aici: http://family.webshots.com/photo/2298073430065968642OiOUGH
Pupici,
Angelique 10+
Mare, Munte, Flori