Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna la toata lumea.
Revin si eu cu informatii. In afara faptului ca imi este foarte rau (doar atunci cand mananc mi-e bine ) am fost la dr. care mi-a spus ca bb e bine dezvoltat dar uterul e cam sub tensiune de unde durerile de burta pe care le am. Mi-a dat doar niste supozitoare si no-spa. Ce credeti? Ar trebuie sa ma ingrijoreze? Cu prima sarcina nu am avut absolut nici o problema.

Criss si Andrada (12.09.2002)

http://bd.lilypie.com/gfBjp3.png
http://b5.lilypie.com/S49Np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Micsunea nu cred ca trebuie sa te agiti pentru ca nu ai simptome. Cea de la clinica avea dreptate, cantitatea de hormoni e variabila in perioada asta, poti avea zile in care sa-ti fie rau dar tot asa bine poti sa nu ai nici un simptom. Atat timp cat te simti bine, fii sigura ca si lui bb ii e bine.

Pentru fetele care intreaba de miscare, la Giulesti este o sala unde se face gym speciala pt gravide. La ultimul etaj. Eu am facut la prima sarcina, dar spre sfarsit, cam ultimele 4 luni si ma simteam foarte bine.

Roli 6+ si mamica lui Marc (9 iunie 2006)
http://bd.lilypie.com/uGYJp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Fetele am luat rezultatul de la al doilea bhcg (repetat la 48 de ore): 21.013,4. Deci bebica s-a dezvoltat bine pana acum, numai ca are o mama cam nebuna care isi face griji din orice. Maine cred ca mergem si la prima eco.

A venit Bebica!!!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Lorena,multam fain.Credeam ca ai un CD.Am incercat sa-mi scanez si eu pozele,dar n-am reusit.Ma gandeam ca nu merge pt.ca-s prea negre.M-am inselat,deci am sa mai incerc.
Adina,din pacate m-am chinuit ceva pana sa raman,asa ca e posibil sa conteze cum sta uterul.Eu ma temeam ca exista riscul ca sa iasa bebe inainte de termen;habar n-aveam ca uterul isi poate schimba pozitia!

Carmilia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Pt fetele cu dureri de mijloc: voi beti suficienta apa (obligatoriu minim 2 litri de apa pe zi!)???
....Eu recunosc ca uit sa beau apa.... si-mi aduc aminte cand mi-e tare sete... si e clar ca rinichilor nu le place tratatia asta... si e posibil sa "doara"...

Lorena, superba poza de la echo! hihihi, Samburelul tau avea 8.3mm! Si de ce esti dezamagita? Vad ca si uterul s-a marit, totul este ok!

Bun venit noilor viitoare mamici!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Si eu am uter retrovers si, intradevar, eu am ramas foarte greu
La cate tratamente am facut nici nu mai stiu cum am reusit!
Ma rog, am facut un tratament alopat.
Desi medicii spun ca acesta nu este indicatie de infertilitate ci doar de problematica de sustinere a sarcinii, pentru ca in luna a3a, cred, uterul basculeaza inainte si atunci se poate produce o nefacuta!
Asa ca, mare atentie, spun eu.
dana vio 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Micsunea, pe mine m-au durut sanii numai pana in saptamana a 6-a, pe urma nexam si nici acum nu ma mai dor. Cica e normal si asa. In schimb mameloanele s-au definit si s-au inchis la culoare, si asta e normal de asemenea. Alte simptome nu am decat sooooomn!!!!

Neaparat sa beti apa, apa, apa, muuuuuulta!!!!

Pupici,
Angelique 10+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Multumesc fetelor!

Dar sunt sigura ca de cum o sa ajung acasa, o sa pun mana pe termometre! Daca iar iese sur 37, iar nu o sa dorm la noapte!
Si tot o sa ma duc sa-mi ridic bluza la baie sa vad ce s-a mai modificat!
Cred ca-s nebuna rau!

AUZITI, secretara medicala mi-a spus ca daca e sa se opreasca sarcina, te doare burta! Nu se poate sa nu simti, mi-a spus!!!
Chiar asa?
Parca una dintre fete spunea ca a pierdut o sarcina fara dureri si fara sangerare?

Ba unde mai pui ca un "oeuf clair" adica daca nu e embrion, decurge ca o sarcina, doar ca numai placenta se dezvolta si atunci nu ai de ce sa te doara burta, ca organismul crede ca e insarcinat si reactioneaza ca atare, nu-si da seama ca e ceva in neregula...

Nu stiu cum sa astept inca 18 zile pana la ecografie...

Pupici pe burtici si numai sanatate!

Mic
6+
http://bd.lilypie.com/sveFp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Am speriat pe toata lumea? Unde v-ati ascuns?

Micsunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Hello gagics!

Bun venit noilor zuze si sper sa ne bucuram impreuna de toate momentele frumoase ale odiseei

Ce faceti?Cum mai stati cu gretica? Eu sunt mai bine de cand mi-a schimbat medicul tratamentul si am trecut pe Duphaston.

Mi-am scos azi analizele si sunt foarte bune, ce ma bucur...dupa cate am patimit azi dimineata...am stat vreo 1 ora si jumatate la Synevo - Medicover asteptand sa ma cheme la recoltari, intr-o camera de receptie full de persoane, fara aer, mi-era foame, sete si trebuia sa merg la toaleta...imi venea sa o omor pe receptionera...cand in sfarsit mi-am cerut trimiterea si i-am zis ca mi-e rau si merg la un alt laborator, m-a intrebat senina de ce nu le-am zis ca sunt gravida; le spusesem, dar cine sa aiba urechi de auzit...

Mai trebuie sa-mi vina rez de la urocultura si de la CMV si toxo. in rest sunt mai bune decat m-as fi asteptat.

Referitor la sarcinile pierdute eu va pot spune din proprie experienta ca poti sa pierzi sarcina si cu dureri de burta si spate si la fel de bine fara sa simti nimik, mie mi s-a intamplat in ambele variante. Doamne ajuta sa nu experimentati nici una dintre voi!

Natalia 10+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png

Mergi la inceput