Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

karla pai daca era incuiata usa cu cheia inseamna ca l-a luat cineva care avea si habar ce tineai tu acolo si cheie!
sa stii ca si eu ma gandeam la un moment dat ca mi-ar putea fura carutul, ca eu cobor intai trasura si apoi boierul, ca nu pot sa ma car si cu ... si cu ... pe scari, si cu liftul e mai greu. si nu de alta ... dar noi stam aci ... in rahova ...
ne ducem naibii de rapa in tara asta!! (scuzati expresia)

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze botez - 20 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

cu siguranta l-a luat cineva care a stiut ca era acolo, dar broasca la usa era sparta. Joi a fost seara de platit intretinerea. Probabil l-au vazut. Am vrut sa chem politia dar m-am lasat pagubasa. Ar fi fost tam-tamul prea mare si oricum carutul nu-l mai vedeam! Nu-i nimic, il am in poze! DAr tot imi vine sa urlu de ciuda!

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

foto Luca cu pozici noi
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

ce fuga, ca s-a trezit de-a binelea si acum suge tztzi 2 deja...
nici a mea nu suge mult dar de grasuna e grasuna,
nu stiu exact, dar cand ii las la biberon in general nu suge mai mult de 80 ml... poate chiar sa nu mai vrea nimic dupa 30! Adunate toate mesele cred ca duce pe la 500-600 cel mult. Pe mine ma dispera ca as vrea sa manance mai mult si mai rar, dar ea vrea putin si des!
Paxela te rog da-mi si mie adresa ta de mail sa iti trimit poze pt stupul animat .
dunga verticala , da si eu am, si burta si ceva par pe ea, nici asta inca n-a plecat... nu imi fac complexe, inca .
Elpower apreciez mult lucrurile utile pe care le aduci aici. multumim!
Doina eu de cand eram gravida am jurat ca nu ii dau suzeta decat daca suge degetul. Mai bine suzeta decat degetul sau toata manuta. Daca nu renunta el la degete, mai bine insista tu cu suzeta.
Eu la Julie am inceput diversificarea la 5 luni fix cu mar ras, ma rog, mai mult suc decat mar dar nu numai suc. Pana atunci am alaptat exclusiv. Cam asa as vrea si acum, dar Rianna e mai mare si s-ar putea sa trebuiasca sa incepem mai devreme, dar nu mai devreme de patru luni.
Loradin, Sherbi si la noi la fel cu sotul ... Nu stiu cum face, exact atunci cand ar trebui sa fie baiat de comitet, incepe sa aiba pretentii sau sa uite de toate. Sau mi se pare mie ...
Prizioner nu ma deranjeaza atata sa fiu, ca am nevoie de stat acasa si odihna, dar eu tot mai ies, cel putin de trei ori pe sapt la servici cate doua-patru ore, mai la cumparaturi, etc.
Karla ce oameni! Sper sa il gasesti cumva.
Kmi in scaunul de masina i-am pus eu o perna ca sa stea mai bine. Apoi cam scos-o cand am vazut ca nu ii pot prinde centurile k lumea, centuri care si asa ii sunt mari. Dar nu pare deranjata sa stea in el desi e ingramadita saracuta rau de tot. Ba chiar doarme bustean cand sta acolo. In schimb eu nu reusesc deloc sa il prind i centura. Am carucior de la babycare iar scoica a fost in set cu el. Poate ma lamureste si pe mine cineva care stie.
Si ce e cu sistemul ala isofix de la masini? Pe unde e? Ca eu nu imi dau seama .
Rianna nu stiu exact cate kg are, ca, mama denaturata ce sunt, nu am du-so la cantarit pana acum. pe cantarul nostru arata 6 kg, are sase saptamani si s-a nascut cu 4,150 kg.
cicatricea de la epiziotomie n-o sa se mai vada doar cand o sa nasteti urmatorul copil si se intinde prea mult zona . Mie una mi s-a parut ca nu a mai fost niciodata la fel pe acolo. Prima data parca era cusut mai drept dar acum mi se pare ca e numa un deal si-o vale... Si inca se simte tare la atingere. De, acum m-a cusut un barbat, si ei nu prea au simt estetic, nu? L-am intrebat daca m-a taiat pe acelasi loc, desi eu stiam sigur ca nu, pt ca prima data eram taiata vertical iar acum m-a taiat putin lateral, tocmai pe dreapta unde ma durea mai tare , si el mi-a spus ca nu e pe aceleasi loc pt ca prima cusatura oricum nu se mai vedea atunci. Ma rog, cand ne-om reveni cu "viata in doi" o sa pun sotul sa isi dea cu parerea ca ar trebui sa stie mai bine .
Roxi la mine nu se incarca poza cu Rares in scaunel, celelalte le pot vedea dar pe aceea nu.
Sa stii ca si eu fac la fel cu copila, mai ales cand sunt stresata. Am si certat-o cand se invatase in brate si parca nu ii mai convenea nimic . Apoi tot eu mi-am facut complexe de constiinta. Dar si ea e mai serioasa de felul ei, Julie radea mai mut. Rade cu jucariile, rade si noi cand are chef, rade cu mama care o dragalseste tot timpul si o tine numai in brate. Mi-a zambit foarte frumos cand i-am facut cu ochiul, smechera. Prima data a ras cu lumina care trecea prn tesatura patutului, unde, atentie, nu era nici o jucarie nimic. Doar jocuri de lumina.
Tzuna eu o pun pe burtica pe zi, cand sunt langa ea, ca sa fiu sigura ca daca scoate ceva sunt acolo. Si nu o tin mult. Am pus-o si sa doarma dar nu imediat dupa ce a mancat si tot numai pe zi. Tu spuneai ca o pui pe genunchii tai pe burtica, deci nu cred ca ar fi ceva nou pt ea. Din cate stiu eu ajuta la colici statul pe burtica.
La ce facultate esti la master? Poate dam o mana de ajutor la dizertatie sa o termini la timp.
Fata mea a vomitat de doua ori de la ceaiul baby drink . si nu era pe burtica. pur si simplu in timp ce i-l dadeam sau imediat dupa. am hotarat sa il beau eu si sa revenim la babycalm.
Scuze daca mai sunt intrebari pe care le-am sarit,
va pe toate si acum ma duc sa ma "aranjez" ca dupa masa ma duc la control.

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

neata mamici si pitici!

Noi am dormit bine aseara, ca de obicei. Ne trezim la 4 ore doar sa mancam si pe urma somn mai departe. Iar astazi, daca tati tot nu este cu noi dupa masa de la 5 dimineata l/am luat pe Matei cu mine in pat caci imi era frica ca am sa il trezesc punandu/l in patut! Si uite asa am dormit inca 3 ore amandoi!
Acum iar trece la somn, il culca bunica lui ca sa apuc si eu sa va mai salut!
Vremea e urata si aici, ploua si banuiesc ca iar sunt sub 20 grade, asa ca astazi iar nu o sa mai putem iesi afara. Pana acum stateam cam cate 5 -6 ore pe zi in gradinita din spatele blocului.
E asa frumos acolo, e plin de flori si iarba, pasarele si ce e mai important nimeni nu ne deranjeaza ! Asa imi era frica cand am vazut ca se strica vremea ... ma gandeam cum am sa ma descurc cu Matei in casa, ca el e invatat sa doarma la aer curat ! De cand are 2 saptamani el sta afara cu orele ... si eu cu el (imi asez niste perne pe o banca si dormim "cot la cot"

Bafta si de la noi mititeilor care se duc la vaccin. Noi primul il avem programat de abia cand facem 3 luni ... adica la inceput de iulie.

In rest cei de anason/chimen/fenicul beau si eu ... nu stiam ca ar fi rau , am sa citesc si eu articolul si am sa mai caut sa vad ce se spune. Insa medicul de copii imi spusese se beau ca ar fi bun si pentru Matei la colici, iar in spital numai de asta ne dadeau ... Asa ca ma apuc de cautat sa vad ce mai gasesc si eu ! Ce e drept acum beau doar o cana pe zi, din acelasi motiv de lene

Hai pupici, ma pun pe cautat!
Magda si Matei de 7 saptamani

Mergi la inceput

Rox, cand aflam daca a castigat Chipie?

Mergi la inceput

Iar eu... voi cu ce le dati pe limbuta? , daca e incarcata. La Rianna e incarcata tot timpul, i-am dat cu glicerina, chiar si cu stamicin, si degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

karla, imi pare rau de ce ti s-a intamplat, multi nenorociti mai sunt pe lume...

Doina, cred ca pediatrul poate spune cel mai sigur cum sa faci cu diversificarea. Eu ma intreb daca pot sa-i dau completare cu formula pe la 3-4 luni? Sau e prea tarziu daca ea a supt doar tzitzi pana acum? Ma gandesc in cazul in care imi scade productia si totusi e prea devreme pt. diversificare.

Sotul meu face exact invers: cand plange vine gramada pe capul nostru si mi-o ia in brate. Culmea e ca la el in brate tace imediat, indiferent de motivul plansului. La inceput ma cam enerva chestia dar acum o vad doar in avantajul meu.

Legat de dungi si buricute, sunt tarcata rau de tot. Nici nu mai sper sa se duca culoarea asta maronie de pe burta mea. Mie mi-au aparut si multe alunite in timpul sarcinii pe gat si pe piept si asta ma dispera si mai mult. Cica totusi e normal sa ai pana la 100 de alunite asa ca ma bate gandul sa ma apuc de numarat!

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

roxygeocruciulitele pt botez noi le-am luat de la biserica unde am facut botezul.

Mihael@ si eu am patit acelasi lucru cu alunitele dar ale mele au inceput sa mai dispara. SI eu sunt tot o dunga pe abdomen..ma rog..burta..ca abdomen nu mai e de mult. A..si din babisme: nu numara alunitele ca iti cresc mai multe

Val Restaurantul se numeste FONTANA. Stii unde este statia vasile parvan (e o benzinarie pe colt)? Este pe strada aceea dar in captul opus benzinariei. Noi am stat pe terasa dar nunta am facut-o in restaurant. e fain si colo si colo dar vara te coci inauntru, nu prea face fata Aerul Conditionat.
Nasha a lasat fetita pe covor in fata altarului nu pe jos in mizerie. Ne-a pus preotul sa facem 3 matanii in fata copilului si apoi a pus-o pe nasha sa imi spuna mie "ti-am luat un pagan si ti-am adus un crestin". Dupa care mi-am luat pitica de pe covor. Si in tot timpul asta fi-mea se hlizea la candelabru.

Am fost si eu aseara la ginecolog. Sunt ok, am verde la nebuneli. Am bagat o tura pe la farmacie pt aprovizionare. Ca pana la UM cand pot s aiau pastile..mai dureste. SI tot aseara a fost prima data cand l-am lasat pe sot cu buburuza singuri singurei vre-o 3 ore. S-au descurcat bine...a obosit-o de a picat lata , ca el nu stia ca ea miauna de somn, credea ca se alinta... si dupa 2 ore cand a lasat-o sa se duca sa fumeze o tigara a adormit copchilu' bustean.

In seara asta mergem la vaccin. Am emotiiiiiiiiiii....sper sa fie bine ca mi-e asao mila de eaaa.

Azi trebuie sa imi vina si mie carsit-ul si marsupiul de la chicco.SPER! ca am facut comanda ieri. dar piticuta mea are 4,5 kg... cred ca nu o sa intre in nici unul

uf... ma duc la ea ca se chitcaie..nu poate dormi de la caldura. Fetelor sunt 28 de grade la mine in casa

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

Buna,
Gabdyd si noi avem problema cu limbuta incarcata, fetitei mele i se albesc si buzele dupa ce suge, si tot cu glicerina cu stamicin ii dau, dar nu prea ma lasa mai ales ca e amaruie si nu ii place. Incerc sa-i dau cu un betisor de urechi pt ca nu ma lasa sa-i bag degetul in gurita, dar de cand am venit cu ea din spital tot timpul este incarcata. Dr. mi-a spus ca o sa treaca in timp, dar sa-i dau in continuare si mai mult mi-a spus sa-i dau si cu albastru de metil, sincera sa fiu nu i-am dat cu el....pt ca nu prea imi vine sa o albastresc......asa ca incercam in continuare cu glicerina cu toate ca de multe ori zici ca vomita mititica cand ii dau pe limbuta.

In ceea ce priveste diverisificarea eu am citit ca pana la 6 luni laptele de mama este suficient, nu este nevoie nici de apa nici de ceai. Daca i se da copilului lapte praf cica de la 4 luni trebuie inceputa diversificarea. Acum fiecare face cum vrea in functie si de medicul pediatru al fiecaruia cum recomanda, dar eu cred ca mai devreme de 3-4 luni nu ar trebui.

Ce voiam eu sa va intreb, cat au luat in lungime bebelusii vostri in prima luna? Pt ca noi am iesit din spital cu 2700g si 52 cm, si la o luna cand am fost la cantarit si masurat avea 4400 g si doar 54 cm. Mi s-a parut f putin doar 2 cm, este normal???? Cu toate ca la hainute am observat diferenta... Acum are aproape 6 saptamani si astept sa faca 2 luni sa vedem......

Mie mi-a fost frica sa o las pe burtica, mai ales ca am pus-o o data su nu-i placea deloc, tot timpul incerca sa-i ridice capul si se strimba (era o caraghioasa) si statea si cu funduletul in sus, i-am facut atunci o poza dar pacat ca nu stiu cum sa fac sa vi-o arat....Asa pe mine o mai tin pe burta, dar nici asa nu-i place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

Apropo loradin mersic de raspuns, ai fost singura

Nickol

Mergi la inceput