Mamici de septembrie - octombrie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 8

Annisia spune:
Daca va plictisiti la birou, puteti incerca un karoke pe melodia urmatoare....
http://www.trilulilu.ro/cuoreblu50/d05894f989f687
Fir-ai al dracului! Scoala ba de-acolo betivanule!
Ce vrei? Ce-ti trebuie? Care-i problema ta?
Ma scoala naibii ca deja e ora 10 ( Lasa-ma-n pace ),
Copiii aia vor la scoala ca sa plece ( Da-i afara )
Mai da-te jos betive si clateste-ti gura,
Ca nu-ti mai ajunge naibii bautura ( Bautura e )
La munca aia n-ai mai fost de-o saptamana ( Pai m-au dat afara )
Sunt proasta eu ca ma spetesc eu luna de luna
Ce oarba ca te-am luat nu mi-am dat seama
Si scoala dracului la 11 vine mama. ( Auuuuuuuuuu )
Mi se ridica tensiunea arteriala ( Eh ti se ridica )
Imi crapa creierul de la palavrageala ( Crapati-ar )
Daca mai scoti o vorba cred ca te omor ( Du-te ma )
Inchide gura si eject din dormitor ( Na uite cum imi vorbesti )
copiii nu sunt doar ai mei se stie bine ( Da de unde se stie? )
Ca doar nu m-am insamantat singur pe mine ( Vezi ca se poate )
Iar vine maica-ta. Ce cauta in casa mea? ( Iar te iei de mamica )
Ce nu-ntelegi. Ce mushii mei te uiti asa?
Eh? Ia zi!
E armonie-n casa noastra.
Dragostea e everywhere,
A inflorit muscata-n glastra,
Stelele e sus pe cer
Iubirea nu are limite
Soarele pe cer tu esti
Produc la greu leucocite
Cand tu imi spui ca ma iubesti
De muschii tai m-am lamurit ma ramolite ( Barbat bine ba )
Ai pectoralii aia zici ca sunt clatite ( Beton nu alta )
Si cu mamica mea zi ce ai daca vine ? ( Eu credeam ca-i taica-tu )
Ca daca nu era ea nu ma aveai pe mine ( Aveam si eu casa )
Ai moaca aia parca n-ai avea oglinda ( pai unde sa o mai pun si p-aia? )
Ti-ar sta mai bine spanzurat de grinda
Ai grija ce mai debitezi de mama mea ( un poem nu vrei? )
Ce celulita mea te uiti asa? ( Paaaaaaaai )
Mma uit ca nu-nteleg cum a putut sa fie ( Ce nu-ntelegi )
Posibil ca sa ma prezint la cununie ( Hei uite ca s-a putut )
De fata cu atat popor …………….. ( Ai zis … ai zis )
Mmai bine ma-nsuram cu maica-ta ( Iar te iei de mamica? )
Si apropo de pectorali de muschi si piele ( Ce? )
Arati de parca porti mereu bretele ( Bretea e maica-ta )
Si tine minte ca betivul se trezeste ( Nu zau )
Urata… tot urata-mbatraneste ( Hai sifon )
E armonie-n casa noastra.
Dragostea e everywhere,
A inflorit muscata-n glastra,
Stelele e sus pe cer.
Iubirea nu are limite
Soarele pe cer tu esti
Produc la greu leucocite
Cand tu imi spui ca ma iubesti.
Baaaa, cad jos…. ( Hai sictďr ).
Bebe Yannis Edmond in evolutie

iuli8700 spune:
Annisia, si al meu sot tot berbec este(13 aprilie)
Iuli24+
Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere

gema spune:
Buna fetelor!
Sa aveti o saptamana grozava si racoroasa dar fara aer conditionat ca tare rau face.........
Eu mor de cald la servici si ma gandesc de aseara la un sandwich de la Mac, ca tot este ffff sanatos
Miercuri merg la Dr si abia astepr sa vad si eu bebica mea dupa aproape 6 saptamani, sa vad cat a crescut si sa ii vad mutrita.
Eu am burtica mica si a inceput lumea sa ma intrebe daca o fii dezvoltata normal..........asa ma enerveaza de imi vine sa le dau cu ceva in cap!

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Neata!
Adimercedes nu te arunca pe multe de cumparat...pe parcurs ai tot timpul.
Ali19+ Enrico 7ani
Roxali, eu nu ma arunc. Nu era vorba de mine, ci de Danielle

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii

myral spune:
Buna dimineata! Macar la voi sa fie ca eu m-am trezit de la 5 cu gandul ca azi merg la doctor si in WE nu am fost prea cuminte doar cateva vizite si plimbari scurte dar pt mine sunt de ajuns ca sa-si faca contractiile de cap. In plus mi se pare ca burtica mea nu prea a mai crescut pana pe la 18 sapt era imensa si ma enervau cei care ziceau ce burta mare am acum mi se pare ca a stagnat , sper ca bebe e bine ca misca la greu doar cu colul imi fac probleme sa fie si el in regula.Si in legatura cu visele nu stie chiar nimeni daca exista vreo legatura intre ele si sexul bebelului (daca visezi flori de ex e fetita?) ca pana acum nu m-au lamurit la eco si nici nu mai cred orice o spune dupa ce mi s-a spus de 2 ori fetita si de 2 ori baiat intelegeti si voi. Si sotul ma enerveaza cica ce vrei sa stii neaparat? Pai curiozitatea asta ca in primul rand sanatos sa fie si sa se nasca la timp. Mai ales ca voi toate stiti ce aveti in burtica (la varsta asta a sarcinii).Despre sot ce sa zic si eu ca ati tot discutat ieri ce nu imi convine la al meu ca e plecat 2 sapt cu serviciul in fiecare luna
Roxana cum mai e fetita ca ieri era mai bine sper ca azi e in forma mititica.Myral
25+

slippers76 spune:
Buna dimineata!
Miral, iti tin pumnii pentru astazi la doctor. Sper sa vii cu vesti bune si sa te mai linistesti. Sa stii ca si eu am aceeasi impresie, ca nu mi-a mai crescut burta de o luna si ceva. Desi bb Vlad misca foarte bine, am fost la morfofetala intre timp si totul e ok.
Ana 24+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Anely spune:
Buna fetelor!
Am o rugaminte la voi. Imi poate recomanda cineva un medic bun pentru ecografie morfofetala 4d la Medlife? A fost cineva la Costache Adrian, Chitescu Rodica sau Cheles Carmen? Cand zic bun ma refer atat la partea medicala (masuratori, etc), cat si partea cu prins fata, aratat bebe, tras totul pe DVD, poze. Si va rog acest lucru pentru ca am fost la Medlife la morfofetala 3D la Georgescu Alma care a fost dezastruoasa. Partea medicala sa zicem OK, dar ca relatie cu pacienta, dezastruoasa. Vorbea incet, abia intelegeam ce zice, si mi-a dat un DVD cu un filmuletz cu bebe-ul de 15 secunde, in care nu vedeai mai nimic, iar poze nu mai zic, nu s-a straduit sa prinda nimic mai special. N-a inregistrat tot...
Cu multumiri,
Anely

Roxana_G spune:
Neata. Ma rog, ca e miezul zilei,dar cica dau in branci de stress pe la birou. Desi mi-am propus sa o las mai moale. Ce ziceati voi de reclama asta la Pampers, ca nu numai ca nu am scapat de ea, nici nu o pot inchide si imi altereaza toata pagina.
Sa va zic intai de noi si apoi citesc. Apucasem sa vad ca se plange mai multa lume de picioare umflate. Eu sunt infernal, va vine sa credeti ca nu mai pot pune nici papucii nr 41 pe care tocmai ii cumparasem? Cu greu am indesat unii azi din piele intoarsa si moale. Ieri am iesit cu unii de plastic pentru numai o ora, si am revenit cu rani.
Azi am fost la analize, am zis sa ma duc la CMU sa nu mai stau dupa doctorita de familie s aimi dea trimiteri. Asa ca am aruncat banii aiurea, ca dureaza mult la ei, inclusiv afurisita aia de analiza pentru B3, pe care daca o faceam la hematologie era gata pana vineri. Dar deh, fitoasa cum sunt, nah ca m-am tepuit. Imi era lene sa mai stau pe la cozi ptr ele. In fine, am facut un sumar de urina (nu va pot spune ce chin a fost sa fac in borcan din pricina burtii, ca nici nu vedeam si nici nu puteam tine borcanul), glicemie, acid uric si hemoleucograma. Si anticorpii aia B3 si un exudat faringian sa vad daca am si eu streptococul Alexandrei.
Apropos de Alex,cred ca este pe calea cea buna, nu a maifacut febra, totul sub 37.5 si numai cu antitermice usoare. Nu a fost nevoie de antibiotic intravenos, ramanem la Zinnat. Sper sa fie totul ok pana la urma, dar parca vad si eu luminita de la capatul tunelului. Cu ocazia asta am mai schimbat si eu cateva vorbe cu sotul meu si am realizat ca prea m-am enervat din nimicuri, numai ca eram cam doborata de probleme. Cat despre concediu, va fi o mica schimbare de plan. Anume mergem cu avion la Munchen, si de acolo am redus vizitele la distante la mici (Innsbruck si Venetia) si inapoi cu avionul. Asa cred ca va fi rezonabil. Dar trebuie sa o las mai moale cu cumpartaturile, ca iar o sa avem extra luggage.
Haideti sa citesc repede ce ati mai scris, ca ma tacane astia cu niste treburi la birou. O saptamana frumoasa!
Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Anely spune:
Si mai am o rugaminte la voi,
Aveti cumva scurgeri vaginale?
Am de 5 zile o scurgere laptoasa in cantitate foarte mica, (cam maxim o lingura la 24 ore), si nu stiu daca o fi ceva normal sau nu, nu am apucat inca sa discut cu doctora.
Astept raspunsurile voastre.
Cu multumiri,
Anely

Roxana_G spune:
Vmkriss, felicitari pentru vesti bune. Cu picioarele umflate nu e mare lucru de facut, asta e o problema pe sarcina si vara e si mai rau. Eu nu mai zic nimic, bazai pe langa papucii noi pe care nu ii pot incalta.
Iuli, socrii tai sa bage efort la greu si dupa ce se naste bb si sa puna mana sa te ajute efectiv. Nu doar declarativ. O sa ai nevoie. Nu te agita ca BB o sa fie mic si firav. Nu sunt chiar asa firavi si oricum, nimeni nu se naste invatat. Iti e mai frica sa manipulezi copiii altora decat al tau, o sa vezi. Cat despre aseara, daca stiam ca te plictisesti pe aici...eu nu am putut dormi pana la 3.
Karligutza, nici mie nu imi displacea sa fiu gravida prima data, acum am atatea pe cap ca vreau sa trecem mai repede la treaba. Oricum e si cald, nu iti e greu? Dar important e sa fiti sanatoase amandoua si tin pumnii sa fie baiat a 2a oara. Si noi voiam baiat sa fie pereche, dar pe de alta parte voiam tot fetita ca sunt asa dulci si sa fie mai apropiate ca surori, si pana la urma iese BB Andrei. Cat despre bagaj, pune si un sapun sau ceva pentru BB, banuiesc ca stati impreuna in salon, si niste Bepanthen de poponica sau orice crema cu oxid de zinc consideri ca e buna.
Annisia, sa stii ca la tine ma gandeam asta noapte cand nu puteam dormi. Adica numai la tine imi mai era speranta de socializare la ora aia, dar pana la urma m-a apucat nebunia si mi-am trezit sotul sa stam de vorba.
Danielle, cum mai e cu sotul? Nu te stresa cu greutatea si alte prostii de ale lor, mai zic si ei aiureli. Eu una daca aud din astea ii zic sa se duca sa ii caute o silfida si ii urez drum bun. Si il apuca rasul si zice ca pe mine ma iubeste, dar ca zice si el ca ma vede tot pe mine depresata ca ma ingras.
Ali, pai nici eu nu am facut rujeola. Noroc ca fie-mea e vaccinata, dar desigur ca pot lua de oriunde. La un moment dat ajunsesem stresata cand o schimbam in vestiar la gradi, sa nu iau vreo boala din asta.
Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)