Mamici de septembrie - octombrie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 7

Annisia spune:
Iuli, am fost plecata intr-o vizita prelungita. Pacat ca nu am fost pe faza. As fi vrut sa imi povestesti despre varianta mea masculina. Mereu mi-am dorit sa ma fi nascut barbat si sunt tare curioasa ce fel de mascul as fi fost....
Bebe Yannis Edmond in evolutie

Annisia spune:
Mama, acum m-am uitat pe pozele de la echo ale sotilor vmkriss. Ce misto l-a prins pe bebe doctorita lor, nu ma mai joc! Cat de clar se vede fatzuca!
Mie la morfofetala mi-a dat o amarata de foto cu un caltabos care face cu degetele semnul victoriei. Asta a fost tot. Nu tu fatza, nu tu putza. Pai eu ce sa ii arat bietului copil, ca se sperie daca vede incurcatura aia de acolo...
Flori asa am si eu burtica. Se vede ca are forma de burtihan cu bebe baietel. Si hainele tale sunt tare dragutele. Bine ca ai ramas slabuta si nu te-ai umflat ca un pepenas, cum facui eu...

iuli8700 spune:
Am tras un ultim ochi pe forum inainte sa ma bag la nani...si ti-am vazut mesajul Annisia. Pai sa-ti spun cum este sotul meu si tu alegi ce ti se potriveste tie: in primul rand are o personalitate acaparanta, domina orice conversatie, este haios, foarte sociabil, direct(chiar prea direct), sarcastic si cu o incredere deplina in sine(cel putin asa arata celor care nu-l cunosc), vulcanic( care se aprinde repede dar ii trece la fel de repede)... Cam asta imi vine imi minte la ora asta....
Iuli24+
Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere

Annisia spune:
Si ce zodie este? Eu mi-s berbec si tare-mi place. Am impresia ca nimic nu imi poate sta in cale.

Annisia spune:
Aaa si am uitat. Pentru cine nu ma cunoaste, par extrem de increzuta si scarboasa asa, total ianbordabila. E doar un scut, pentru a tine prostimea la distanta. Si oamenii cu caracter slab, ei sunt primii care cad in capcana mea... Nu am nevoie de ei in jurul meu. Asa ca fug singuri, avand in vedere felul meu direct de a fi si mai ales de a ma exprima... Asa e si varianta mea masculina?

Annisia spune:
yuhuuuuuu ...... si ecoul yuhuuuuuuu!!!!!!
Am ramas singurica pe aici.... Ma duc sa mai papa ceva, ca sa pot sa mai iau un oscilopisu... Apoi ma bag la nani... Pai ce sa fac?
Noapte buna la burtici!

adimercedes spune:
Sim Stoian, vad ca te pricepi la legile referitoare la concedii. Te tog sa ma ajuti si pe mine cu o idee. Vreau sa o invit pe mama mea la noi din 5-10 sept 2007 pana in 5-10 feb 2008. Ea isi va lua concediu normal (platit) pe luna septembrie, dar la camera de munca i-au zis ca nu isi poate lua pana in februarie concediu fara plata decat pt studii sau cresterea copilului (nu e cazul ei niciunul). Ea a vorbit cu seful ei si el e de acord sa isi bage lichidarea de la 1 oct si apoi sa ii refaca angajarea si actele dupa ce se intoarce. Dar ma gandesc daca e musai nevoie de asta. Chiar nu se poate sa isi ia concediu neplatit pe perioada octombrie-februarie??? Adica daca e neplatit si compania ii tine jobul, ce treaba are camera de munca. Pe bune, pe mine ma depaseste chestia asta... Am cautat si eu legile si am citit ca se pot lua 90 de zile de concediu neplatit pe an. Dar banuiesc ca e vorba de anul fincanciar si nu stiu cand incepe si cand se termina anul financiar in RO.
Te rog sa ma lamuresti si pe mine care ar fi solutiile pt ea, ca mi se pare o nesfarsita birocratie sa trebuiasca sa isi faca lichidare si apoi sa se reangajeze.
Multumesc .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii

adimercedes spune:
Danielle, nu te stresa cu sotul. Lasa-l sa se convinga singur. Daca il tot bati la cap risti sa deveniti 2 tabere diferite si nu vrei asta acum cand e vremea sa va bucurati de niste momente super.
Eu i-am zis sotului meu ca vom cumpara strictul necesar si trebuie sa ne interesam sa vedem de ce avem nevoie exact, ca altfel riscam sa cheltuim o gramada de bani pe tampenii pe care sa nu le folosim niciodata sau de prea putine ori sa merite. Si am lasat-o moale. Am zis ca trebuie sa intrebam pe altii care au avut copii recent la ce sa ne asteptam cu cheltuielile si cam ce e musai sa cumparam. Si uite asa a inceput sa intinda si el antenele la colegii de la serviciu care au copii de 1-2-3 ani. Si a aflat si el una si alta de la botul calului, cum s-ar spune, direct de la alti masculi. Si s-a mai linistit, in sensul ca s-a convins ca produsele pt beleusi sunt extrem de scumpe, ca trebuie planificat totul f bine si ca nu sunt eu exagerata sau panicoasa. Si acum deja se gandeste sa incepem sa luam una-alta din timp, sa nu trebuiasca sa le cumparam pe toate in decurs de cateva saptamani, ca sa nu facem o gaura imensa in buget.
Dar nu rezolvi nimic daca te urci pe pereti si ii tot explici, ca face shut-down si ajungi sa vorbesti singura. Responsabilizeaza-l si pe el. Da-i tema sa intrebe si el pe colegii lui. Mai ales ca sunteti intr-o tara "straian". Baga la inaintare ca numai daca intrebati pe cei care au trecut prin asta puteti economisi si bla-bla.
Si apoi cred ca mai au si ei momente de panica. Doar sunt "cap de familie" si uneori ii coplesesc grijile si intra in vrie. Dar isi revin, daca nu faci mare caz si discuti omeneste.
Insa faza cu "esti grasa si asa nu iese cu tine daca nu slabesti dupa nastere" e nasoala rau. Avem aici un amic care de fiecare data cand ma vede se mira ce burta mare am si cat a mai crescut. Prima data m-a enervat la culme, am crezut ca il scot pe usa afara. Insa i-am zambit sarcastic si i-am spus ca eu am motiv si l-am intrebat ca el ce scuza are. Apoi i-am zis ca mie imi trece . Acum cand mai vine pe la noi ma tachineaza la fel, iar sotul meu ii raspunde ca mie imi va trece. Oricum, eu am o burtica rotunda. Nu sunt grasa, dar burta a crescut, doar asa si trebuie!
Mult succes si o sa fie bine, se da el pe brazda, o sa vezi.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii

Roxali spune:
Neata!
Roxana sper ca te-ai mai linistit in privinta copilei.
Mi-a iesit la analiza ptr rujeola si pojar...sant la risc...adik pot sa o fac oricand ca nu am anticorpi.
Adimercedes nu te arunca pe multe de cumparat...pe parcurs ai tot timpul.
Ali19+ Enrico 7ani

Annisia spune:
Buna dimineata de la butoiasul cu muci! Eu sunt tot in starea asta, de infundatica. Noroc ca nu fac febra si nu ma mai doare altceva. Umplu doar baxuri de servetele, cu ranile de rigoare la nas... Si mai stranut cu pofta ocazional....
Oscilo ala de ati zis sa iau e un mare fas... Nicio reactie, niciun ajutor... Si nu e nici al meu acasa sa imi stoarca lamaile, iar mie imi e lene sa montez robotul....
Offf si abia e 9 ceasul.... Ma mai bag la nani, ca sa nu mai numar orele pana imi vine ajutorul acasa...
O saptamana super relaxanta va doresc, fara neintelegeri, probleme si alte mizilicuri care sa va abata de la frumoasa experienta pe care o traim impreuna acum!