Mamici de septembrie - octombrie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Annisia, Annisia esti o belea…auzi tu cu mucii curgand si capul cat banita ii arde de sex…Tot e bine ca esti cu moralul ridcat!

Roxana, sper din tot sufletul ca atat tu, cat si micuta ta sa aveti o zi frumoasa azi si mai ales, linistita! Lasa ca vedeti voi cu concediul, ideal ar fi sa gasiti o solutie comoda pt tine. He-he-he, chiar a fost haios al tau! Veziiiiii??/ Cum s-a percutat el la 5 dimineata??? Hai ca nu sint asa rai, trebuie sa admitem, cred ca nu prea avem noi rabdare cu ei in perioada asta!

Dani, asa ma gandeam si eu ca l-or fi coplesit responsabilitatile! Eeeee, barbatii astia….Important e sa nu suferi tu si bebelina ! O sa fie bine TOTUL, ai sa vezi!

Ma bag si eu la un somn! la noi a ploua iar si e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Anisia, ma bucur ca ti-ai vazut baiatul si ca sunteti bine. In legatura cu greutatea cam asta e normala, eu asa stiu. Referitor la dr tau, te duci la CFR2, il cunosc , a operat-o pe mama mea de fibrom in urma cu ceva ani, este intradevar un tip de nota 10, sper sa fie asa si la nastere.

Sotul meu a ajuns de la fotbal dupa ce au ajuns socrii mei, a scapat de sapuneala, dar oricum era ca un mielusel.

cecilia,25+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ma scuzati daca deranjez, sunt o viitoare mamica de iul-aug.2007 (sau daca vrea bebelina in iunie, nu zic nu... sanatoasa sa fie si sa vina cand o vrea ea si Doamne-Doamne!) insa bantuind un pic pe aici ma uitam ca nu mai dureaza mult si va apropiati si voi de sentimentele noastre, a celor din odiseea care va precede...

multa sanatate la toate -dutzele!

karligutza, sapt.34 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 6 saptamani

Mergi la inceput

si la Bucuresti plouaaaaaaaaa!
tuna!!!!!!!!!
si fulgera!!!!!!

iar eu care iubesc ploaia... si aveam nevoie si de o gura de racorica, zic merci

si inca plouaaaaa... uraaaaa

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hei, fetelor, ce furtuna vine. Am vorbit cu mama si cica la ei deja ploua cu piatra, dar aici abia acum ajunge furtuna. Uite asa scapam noi de udatul gradinii.

Azi am fost putin la carturi sa se dea al meu, ca sunt la 5 min de noi, apoi la Carrefour sa luam ceva de la farmacie pentru Alex (si evident m-am oprit si eu 10 min la M&S sa imi iau ceva), pe la Mac sa hranim fata cu chestii nesanatoase. Ma rog, o duminica linistita, dar nu as spune tocmai armonioasa.

Alex era ok pana la 3 jumatate cand am culcat-o, adica nu a avut peste 37.6 ceea ce este miracol. Sigur, ia in continuare antitermice la 4 ore, dar nu Novocalmin. Au sunat cei de la urgente de la Medicover, dar nu aveam de ce sa ma plang. Insa exact asa a facut si ieri si cand s-a trezit avea 39. Acum sa vedem.

Annisia, ce ma bucur ca aduci vesti bune. Lui Nayel i-ai zis de intentiile tale? E bine ca statea cu capul in jos, o sa fie ok. Cat despre greutate, nu te agita inca. Abia dupa 32 de sapt se ia grosul, atunci ia 30 de gr pe zi - ma rog, sper sa nu zic prostii, citisem si eu mai demult dar deh, ma mai lasa memoria sau mai incurc.

Cecilia, acum e momentul sa profiti si sa ceri un favor.

Karligutza, sarcina usoara in continuare, o nastere usoara si o BBlina sanatoasa!

Gabriela, ce e drept, si eu mai caut nod in papura.
Recunosc!

Fetele care nasc cu Simonescu, am auzit numai lucruri bune despre ea. Am o prietena buna care naste acum in iunie a2a fetita tot cu ea. Insa ea face cezariana, asa a facut si la prima, ca erau ceva probleme.

Alina M, si eu cica am examen de cnsultant fiscal peste 2 saptamani si dupa cum vezi ma omor cu studiul.

Ana, poate are noroc biata Alex si scapa mai usor. Eu habar nu aveam de porcaria asta de amigdalita pultacee, abia acum ce am citit si m-am ingrozit.

Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

Salutare tuturor
Venim si noi cu vesti bune. Vineri am fost la morfofetala la Medicover l-am vazut pe BB-Edy care este sanatos, dezvoltat normal si dupa spusele doctorei "saluta ca in armata", ca de are cu cine semana (eu lucrez acolo). Suntem super happy ca am primit multe poze si chiar tot filmuletul cu echo.
Florigravi in schimb are ceva probleme cu picioarele care s-au facut cat un butuc de cateva zile.

Va pupam si suntem alaturi de voi

Flori 23+ cu si tati

Cat a mai ramas
Flori graviduta
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina m spune:

roxana n-as vrea sa fiu in locul tau, ex ca ex, dar si probl cu alex...

am o mare rugaminte: va rog sa modificati, ca l-am botezat pe dl dr, graba bat-o vina... e Marinescu nu Marineascu
mi-e asa

vreau si eu ploaie, trimite-ti-o si pe aici...

poze

25+ (Rares)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by vmkriss

Venim si noi cu vesti bune. Vineri am fost la morfofetala la Medicover l-am vazut pe BB-Edy care este sanatos, dezvoltat normal si dupa spusele doctorei "saluta ca in armata", ca de are cu cine semana (eu lucrez acolo)

Unde lucrezi tu baietica? Vezi sa nu ma superi ca iti ordon niste flotari...
Acum sa revenim la lucruri mai serioase, vrem si noi sa vedem poze cu bebe Edy.
Pe mine ma oftica Nayel ca nu imi da pozici cu bebe. Cica nu are aparat cu poze...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Annisia, ma bucur pentru tine si bebele tau frumos! Din cate am citit , e normala greutatea lui ! Felicitari! Asta da veste buna!

Roxana, sad ea Domnul sa nu mai faca Alex febra! Hai k meriti un pik de liniste!

Vmkris, felicitari pt bebe santos!

O intrebare pt voi, de cateva zile am o afta bucala, nu deranjeaza aproape deloc, e cazul sa dau cu ceva? sau trece de la sine? multumesc!

Mergi la inceput

Gabriela77 trece in 7 zile maxim (spun din experienta proprie) daca te clatesti in guritza cu ceai de musetel (nu e nevoie sa inghiti sau sa bei la propriu). O sa treaca repejor si numai cu ceai. Bafta!

bai za uei!
au mai ramas 6 saptamani

Mergi la inceput