Vecini de toata jena
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Eu sunt ceva mai norocoasa... vecinii din blocul meu sunt super! Daca au ceva de aniversat, vin si anunta pe toata lumea ca or sa stea pana mai tarziu cu muzica ceva mai tare, niciodata n-a fost nevoie sa chemam politia, sau chestii de genul asta. Dar vis-a-vis de bloc este un cartier de case, si mai trag aia cate o nunta sau botez cu lautari si chiuieli (de preferat in cursul saptamanii), de nu stii pe unde sa te bagi! hihihi! nu poti sa multumesti pe toata lumea!
YLARI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/A_Iulia/A_Iulia.jpg)
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by rilbuc1
La vechea locuinta, aveam niste vecini tare nesimtiti. Aveau un pat cam prapadit, stiam cand o pun :))
Eu cred ca ei habar n-aveau ca exista posibilitatea ca cineva sa le contorizeze numarul si calitatea prestatiilor.
![](icon_smile_big.gif)
Sau poate le-ai spus si ei n-au reactionat? Asa s-ar justifica si ca i-ai facut nesimtiti.
Adina +
![](copilas.gif)
![](images/user_woman.png)
Llaura spune:
quote:
Initial creeata de onitza
Daca o sa reusim sa ne mutam de aici, o sa le aduc cel mai imputit tigan din Bucuresti
Nu va mai luati de Baselu va rog frumos, expresia e clasica, sau Quod licet Jovis, non licet Bovis?
![](bonjovi.gif)
![](icon_smile_big.gif)
denizel spune:
Eei, vecinii mei au patu' bun, da' tot ii auzim .
Numai ca nu ne deranjeaza, is chiar simpatici, deci sunt offtopic.
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
liliac1 spune:
quote:
Originally posted by Karina
[N-am reusit decit sa ramin fara usita de la cutia postala (si cred totusi ca am scapat ieftin)
Noi am ramas fara lacate, dar n-a fost bai, ca-l inlocuiam cu stoicism, pana intr-o zi cand ne-am potolit de dat banii de-aiurea si de facut rezerve de chei. Am lasat cutia postala cu liber acces la populatie! Dar, culmea, ca ne-am trezit cu lacatul pus la loc
![](icon_smile_big.gif)
Pe mine ma enerveaza crunt covorul de seminte din fata blocului care se incapataneaza sa se agate de talpile incaltarilor si le caram in casa...
Ma mai enerveaza vecinul de deasupra care nu'sh ce reparatii face la tevile de la baie, ca eu tot timpul tre sa varuiesc tavanul! Dar la fiecare sesizare facuta, a fost baiat bun si a promis ca remediaza, vine apoi, ne da raportul ca a chemat instalatorul, dau cu var si eu ca omu' si la cateva saptamani iar e tavanul umed, dar in alta zona
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
Cu zgomotele, deja ne-am obisnuit, ca daca nu e la noi in bloc, sigur e ceva la blocul alaturat. Ca sa nu mai spun ca in apropiere se recontruieste o cladire. Tot cartierul e plin de oameni muncitori, deja ni se pare anormal sa fie liniste, parca n-as mai fi la mine acasa.
Va
![](pupic.gif)
Liliana&
![](comoara.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elly_b/elly_b.jpg)
elly_b spune:
chiar ma gandeam la sub asta!!! la mine in bloc ca se renoveaza nu ar fi o problema. ca de 3 zile cum atipeste copilul dupa 13:00 incep cu bormasinile iar ea mititica chiar e terorizata de bormasini, se sperie de n-ati vazut, iar n-ar fi o problema prea mare.
problema este ca la mine in bloc sunt majoritari pensionarii. ma rog, in ultimii ani s-au mai "eliberat" din apartamente si a aparut tineret (n-am intentionat sa sune oarecum sinistru). iar acum 7-8 ani cand am renovat eu, imi faceau reclamatie la politie ca din cauza gresiei si faiantei puse de mine o sa se incline blocul
si marea problema este ca azi-noapte la 00:30 cineva inca mai dadea gauri
si eu ma intrebam unde sunt aia care mie imi veneau la usa daca la 16:55 bagam aspiratorul ca cica nu respect orele de odihna
mami de annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce
Elise spune:
Pai...cu vecinii de la etajul inferior am rezolvat repede, cind au dat boxele la maxim am dat shi noi tot la maxim juma de minut si au tacut brusc. Singura data cind le-am folosit la capacitate. Cu ocazia asta am aflat si cit duc.
Nu stiu exact ce reactie au avut, ca n-am fost langa ei - da' de atunci asculta doar asha, cit sa ajunga o muzica in surdina pina la noi.
Si am maia vut un vecin al carui caine facea pipi numai pe preshul nostru. Si cind l-am vazut (pe vecin) i-am spus ca daca mai prind catzelul la usha mea deschid brusc si ies cei trei pitbuli pe care ii tin la izolare - si il lasa pe saracu' picki fara arteziana.
Cam astea au fost toate conflictele mele cu vecinii...io zic ca n-am fost chiar feroce, cert e ca de atunci n-am mai avut treaba.
A, si i-am mai zis unei vecine curioase sa arunce o ocheada ptin apt: "da, sigur, intrati, noi stam in fundul gol pe la noi prin casa, sper ca nu va deranjeaza".
Elise & BBLisa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
la mine vecina de deasupra in fiecare dupa-amiaza face snitele
vecinii de jos pun muzica cu boxele la maxim,da' cu astia am avut cateva "discutii" si cum yo sunt cam revolutionare(desi nu sunt de la Ploiesti!!) s-au cam speriat si vad ca in ultima vreme,cel putin la orele de liniste nu mai asuclta cu boxele la maxim....sper sa-i tina Dumnezeu asa!!!
in rest,cineva tot se gaseste sa dea macar o gaurica acolo...si e unul care constata el asa ca o gaura nu e perfecta si mai baga bormasina,da' numai atat cat sa te trezeasca si gata se linisteste apoi!!
in rest,oficial ne merge bine....ca doar suntem la bloc si trebuie sa simtim asta!!!
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/A_Iulia/A_Iulia.jpg)
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by Elise
Si am maia vut un vecin al carui caine facea pipi numai pe preshul nostru.
Elise & BBLisa
haha
Puteai sa faci si schimb de presuri
![](icon_smile_big.gif)
Adina +
![](copilas.gif)
Elise spune:
dap, mergea shi asha : "uite vecine, iti fac cadou wc-ul cainelui, sa nu mai coboare saracu' scarile de fiecare data, pune-l la tine la usha!!!"
Elise & BBLisa