Vecini de toata jena
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/onitza/onitza.jpg)
Salutare,
Am o mare suparare, dar maaaareeee de tot!!!!!!!!
Vecinii din TOATE PARTILE (sus, jos, lateral) ne fac viata imposibila in acest ap de 2 camere; acum de ex, cel de jos, asculta muzica cu boxele date la maxim (n-au cine stie ce bani, se vede dupa cum au ap "ingrijit" e groaznic, insa si-au luat superboxe,= n-avem bani , dar ne purtam), la orele in care legal avem dreptul la odihna, intre 13.00 si 16.00....sunt un cosmar, copilul nu poate dormi, bubuie podeaua sub patutul lui , e si speriat, de nu stiu cate ori s-a trezit urland, cand reusea sa adoarma, din cauza muzcii infernal de tare data....am vb cu ei, nu ne-am inteles, am chemat politia la usa lor, le-a dat avertisment, nu s-au potolit, ba mai rau, ne-au amenintat!!!! sunt 2 frati la 30 si ceva de ani care stau cu mama lor in ap...cum o fi suportand femeia aia care are si ea o varsta totusi, sa stea in ap in astfel de conditii ??????
de 3 ani de cand ne-am mutat aici tot vorbim sa ne mutam, asa m-am saturrat si de discutiile astea, nimik nu s-a materializat, vorbe si atat!!!!!!!!!! cine are vecini de groaza stie ce inseamna, cat te poate scoate din cele mai bune stari si cat te poate da peste cap!!!!!!
inteleg ca stau la bloc si ca se intampla si asa ceva, insa chiar asa niciun pic de bun simt??????????
Mai trece cineva prin asa ceva?????????
Si daca ma mut, mi-e ca dau peste alte "specimene", dar macar poate n-or sa fie 3 ca aici, desi e suficient unul!!!!!!
Intrbarea mea de fapt ar fi: cum pot descoperi ce fel de vecini am, in caz ca ne mutam in alta parte? cum sa fac sa aflu daca sunt oameni de bun simt, daca respecta orele de liniste??????
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
liliana29s spune:
Eu cind umblam sa cumparam apartamentul aveam grija sa ochiesc 1-2 persoane de preferat mai in virsta si intrebam daca e liniste pe scara. Pot sa zic ca ai mei sunt relativ linistiti, am mai avut 2-3 vecini care au renovat dar terminau repede treaba in 3-4zile si munceau doar la ore acceptabile.
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004
www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Veni,Vidi,Vici !!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Elise spune:
Nici eu n-am cine stie ce vecini de bun simtz, unu' iese cu pistolul pe balcon si sperie lumea, altu'i piroman si a dat foc scarii de citeva ori... Dar nu ma intereseaza ce au in casa, pot sa tina si calul in dormitor daca nu ma deranjeaza. Asta apropo de "apartamentul neingrijit".
Nu ma "sesizez" de la zgomote rezonabile, inundatii minore sau alte kestii care se intimpla. Cred ca am atentionat 3 vecini in cinci ani - dar atunci am avut grija sa o fac in asa fel incit sa nu se repete. Si nu s-a repetat.
Si mai am un "avantaj" care nu stiu de unde provine... au impresia ca cine stie cu ce mare kestie ma ocup, asa ca se uita dubios dar se feresc sa comenteze in prezenta mea. Pe barbatu-meu il mai iau la intrebari, pe mine niciodata. Banuiesc ca le-a venit ideea asta creatza pentru ca au urmarit orele la care veneam si plecam la birou, m-or fi vazut si cu nspe mashini care erau de la firma, de fapt, si imaginatia lucreaza... Probabil ar fi foarte dezamagiti sa afle adevaru'.
Elise & BBLisa
flaviutza spune:
Sa va spun de ce ne-am mutat noi din ap meu in ap sotului? bai, la mine pe scara mereu se vand apartamente. si de primavara pana toamna tarziu sunt in lucru. eu n-am mai pomenit asa ceva.ce face unul, vine urmatorul si darama si o ia de la capat.
aia de deasupra, si-l renoveaza de cate ori apare vreun nou trend. anul trecut, pe cand taiau niste tevi, la sufragerie, n-au fost atenti si zburau scantei la mine...prin gaura din tavan. mi-a luat foc perdeau..noroc ca eram acasa, era si socru-miu am stins imediat
la nici doua luni...ora 2 noaptea. lucrare de mantuiala, le-a pocnit o conducta.ne-am trezit cu apa pana la glezna, in toiul noptii. sotul meu a trebuit sa urce pe balcon, sa opreasca apa. si a facut asta printre cabluri plutind prin apa(va dati seama ce pericol)
la ora doua noaptea, ne-am luat copilul in patura si am plecat la apartamentul lui.
dar asta cu bormasinile zi lumina pe mine m-a tampit. de cel putin 4 ani. cel putin 2 apartamente sunt renovate pe sezon. exact la orele cand omul doarme, la amiaza
aici, in buricul centrului,parca e alta poveste. liniste, ca la sanatoriu. eh, mai e vecinul de dedesubt, stundent, are vreo 25 ani...dar e baiat f finut. ne anunta cu o zi inainte cand are mare chef si de regula plecam dincolo.dar macar ne anunta, si niciodata nu face scandal ziua.
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
miti2004 spune:
eu as incepe sa port tocuri cui prin casa noaptea ! pe gresie bineinteles, sau as tzopai tot noaptea deasuprea dormitorului lor !
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
alinam spune:
Cred ca aproape toti avem asa vecini, de exeplu eu stiu muzica vecinilor, de sus aud populara , de jos vama veche, din stanga manele .... pot sa ma plang? macar am diversitate si bineinteles ca numai la ore imposibile.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
uite aici protectie de zgomot...
http://www.aeromedix.com/product-exec/product_id/93/nm/Mutt_Muff_Dog_Hearing_Protection
Karina spune:
quote:
Originally posted by Elise
...
Nu ma "sesizez" de la zgomote rezonabile, inundatii minore sau alte kestii care se intimpla. Cred ca am atentionat 3 vecini in cinci ani - dar atunci am avut grija sa o fac in asa fel incit sa nu se repete. Si nu s-a repetat.
Elise, poate ne dai si noua un pont cum sa faci "in asa fel incit sa nu se repete", ca eu cred ca am epuizat cam tot... N-am reusit decit sa ramin fara usita de la cutia postala (si cred totusi ca am scapat ieftin
![](icon_smile_big.gif)
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
![](icon_smile_big.gif)
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rilbuc1/rilbuc1.jpg)
rilbuc1 spune:
La vechea locuinta, aveam niste vecini tare nesimtiti. Aveau un pat cam prapadit, stiam cand o pun :)) In rest bormasini prin pereti destul de des, dar cam asa e peste tot.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Karinaquote:
Originally posted by Elise
...
Elise, poate ne dai si noua un pont cum sa faci "in asa fel incit sa nu se repete", ca eu cred ca am epuizat cam tot... N-am reusit decit sa ramin fara usita de la cutia postala (si cred totusi ca am scapat ieftin)
Karina+ Bogdanel
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Vai Karina , tare draguta esti m-ai facut sa rad !-doarme Emma.
Pupici.
Aida - mama de pisica mica.
![](cat.gif)
![](floare.gif)
![](cat.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/A_Iulia/A_Iulia.jpg)
A_Iulia spune:
Eu n-as baga in aceeasi oala bormasinile cu manelele.
Mie mi se pare absolut normal si de bun simt ca un om sa-si renoveze apartamentul. Doar n-o sa stea in mizerie ca sa nu deranjeze vecinii. Sau sa cheme muncitorii de la 9-11 ca in rest "lumea" doarme. Si nu cred ca sunt prea multi care sa faca renovarile astea ca un hobby. E pur si simplu o necesitate, incomoda si pentru ei.
Si la noi in bloc au mai fost discutii...dar lumea s-a calmat. Cand am renovat eu acum 10 ani se uitau toti ca la urs, ca ce-mi trebuie. Daca nu ploua pe tine, e ok. Acum au facut mai toti curat.
Adina + Olivia 04.03.2004