Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (45)
Raspunsuri - Pagina 9
monalac spune:
liviana,am plans cand am citit vestea!!!!ce fericita tb sa fii!sa ti traiasca baiatul,sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii,impreuna cu fratele lui mai mare!
kris spune:
Scuze ca nu am intrat pana la ora asta, dar am niste zile... Mai avem 3 zile si gata, plecam la noua firma. Doamne Ajuta!
DRAGELE MELE! SA NE TRAIASCA MINUNILE CU OCAZIA ZILEI DE 1 IUNIE, SA NE BUCURAM DE ELE IAR DUMNEZEU SA NE DEA PUTERE SA LE FACEM VIATA MAI USOARA!
VA IMBRATISEZ!
P.S. Cine merge maine in Tineretului? Eu voi fi in parc pe la 10-10.30. Poate mai vine cineva?
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
tomasa spune:
Witchie, nu e mah grav, eram doar curioasa. Stii ca nu ne-am mai vazut de 1000 de ani.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
22+Maria
tomasa spune:
Sa ne traisca copiii. Ce le-ati cumparat de 1 iunie? Noi i-am luat o poarta de fotbal si pare incantat. Vai de bietii vecini care trebuie sa-l suporte tzopaind in capul lor toata ziua.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
22+Maria
monalac spune:
fetelor,cris e un norocos.azi a castigat la un concurs in interex,un fel de carrefour,dar mai mic,un jeep cu acumulator.tb sa cumperi niste biberoane,costau 19ron si eu chiar n am vrut sa iau,ca n aveam ce sa mai facem cu ele,dar sotul meu a insistat,ca poate cine stie....am completat talonul si azi,surpriza!ne au sunat sa ne anunte ca am castigat....era un sg premiu...,asta da noroc!cris e f incantat,nu se mai da jos din ea.
kris spune:
Mona, sa va bucurati alaturi de Cris pt premiu!
Noi inca nu i-am luat nimic Biancai, dar ii vom cumpara zilele urmatoare. In schimb a primit de la sora mea banuti cu care i-a luat o rochita superba si de la bunicute tot banuti, cu care ii vom lua o bratarica noua. Pe cea anterioara a pierdut-o, probabil, desi imi spune ca i-a luat-o un baietel de la mana si a fugit. Nu prea cred..a spus asa la divesre intrebari puse de mine...Mi-e teama sa o mai intreb pe matusa. Sunt sigura ca nu o lasa o secunda din priviri sau singura..mai ales dupa ce s-au intamaplat atatea cu copii, chiar si supravegheati.
Noi am fost in Tineretului si apoi in orasel, vreo 4 ore..abia am reusit sa o i-au pe Bia acasa. Pica jos de oboseala si tot nu se lasa.
Cam atat despre noi. Asteptam si noi vesti de la voi.
O duminica linistita!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
bubu05 spune:
Buna, fetelor!
Eu sunt suparata ca Vlad are muci A stranutat azi o gramada si are mucisori...sper sa-i treaca in 3 zile si sa nu dam in alte alea ca mor! Joi plecam in Antalya...
A primit si el de 1 iunie o gramada de hainute si jucarii de la bunici, matusi, de la bona. Eu i-am luat halat de baie si papucei de plaja.
Mona, felicitari pt. premiu! Chiar ca e norocos! Bravo!
Tomasa, poarta de fotbal de mare? Ce dimensiune are? Doamne, aia cred ca lipseste de la noi...nu va spun cate jucarii are...are o pasiune acum pt. excavatoare si tractoare, camera lui e plina...dar ii place mult sa se joace si cu mingea.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Eu am lasat sa treaca 1 iunie, deoarece nu ma prea pasioneaza ziua asta. Si cand eram mica ma lasa destul de rece.
Azi l-am dus totusi in parc si s-a simtit foarte bine, papusa mea mica si scumpa.
Bubu, eu nu ii cumpar foarte des jucarii, deoarece el nu e foarte pasionat de ele. Ii plac trenurile si cuburile, mai precis ar construi in prostie, si trebuie sa recunosc ca e foarte indemanatic, si cu ajutorul cuburilor a invatat culorile.
Am spus ca investesc acum in jocuri educative si vad ca prind super la el.
Trenulet nu ii mai cumpar pana la 3 ani, deoarece a stricat sinele, si nu are sens sa arunc banii aiurea.
Vreau sa creasca, sa constientieze, sa stie sa le pastreze, ca altfel sunt bani aruncati.
Jucarii de plus iar nu ii mai cumpar ca are prea multe si stau de decor.
Isi iubeste insa la nebunie ursul mare alb adus din Germania, la fel cum isi iubeste papusica pe care i-am cumparat-o acum mai mult de 1 an, cand nu spunea mama, si vroiam sa auda cum spune "mama", pentru a o imita.
Acum o pupa si are grija de ea.
In rest, ar spala rufe, ar da cu aspiratorul, ar face treaba toata ziua.
Spre deosebire de mine care ma jucam singura la varsta lui ( si mai tarziu), el nu sta deloc singur si nu se joaca singur.
Ii place sa deseneze,sa coloreze, si chiar ne surprinde prin faptul ca tine creionul foarte corect.
E un scump, si are simtul umorului foarte dezvoltat, iar asta ma bucura mult.
Acum cateva seri faceam abdomene, el fiind langa mine, si dintr-o data vad doua picioruse mici si scumpe ridicandu-se, iar Rayan radea stiind ca e haios.
Cand fac Pilates face si el. Trebuie sa ne imite in tot.
In alta ordine de idei, abia astept vacanta. Sunt nu obosita, ci extrem de obosita, si abia astept sa mergem in vacanta.
Liviana, cu siguranta ai ajuns acasa cu micutul tau. Cum e? Nu ca e frumos cu 2 baieti?
Eu daca as mai face un copil ( ceea ce nu cred ), tot baiat mi-as dori. De fapt mereu mi-am dorit baieti.
Bubu, sanatate lui Vlad. Cred ca numeri zilele pana plecati in vacanta.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
Am facut o reteta de pe culinar, mai precis cremvursti in aluat, si au iesit o minunatie.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
bubu05 spune:
Eu azi am facut clatite, nu mai facusem de mult si am pus mere in aluat si eu iesit super bune.
Crinuta, le numar, dar stau acum cu grija, sper sa nu fie nimic mai mult de atat...
Vlad are super multe masini, le parcheaza si se joaca cu ele+ soldatei pe care ii pune in masini si ii plimba. Si lui ii place sa coloreze, sa deseneze si sa picteze.
Pilates faci dupa dvd sau cum?
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz