Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (45)
Raspunsuri - Pagina 18
lbelciug spune:
Haha, nostim tare Rayan, Crinuta! Da, e cuminte tare baiatul tau daca a acceptat sa stea cu bigudiuri!
Monalac, bafta cu sesiunea!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze
Shobo spune:
Fetele,
Stiam de ceva zile, insa abia azi am ajuns la dr si.............. vom avea bb2! ...tot in febr (efectiv asa a fost sa fie..), DPN 18 - cred ca asa mi-a fost mie dat sa am copiii in febr
Am vrut sa va anunt intai pe voi ca apoi sa pot merge si la topicul respectiv.
Va pup si va multumesc MULT pt sprijinul moral de pana acum!!! a contat ENORM! raman in continuare activa si aici, bineinteles!
Pupici dulci tuturor
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
crinuta, ce a stat sa i le pui, chiar! si cum se uita, de parca nah, te-am lasat sa mi-o faci si pe asta mami
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 5 sapt (DPN 18 febr)
crinuta spune:
Wow, felicitari Shobo. Deci am visat bine, da? O mai astept si pe Ingerasa.
Referitor la Rayan, el isi pune singur, luandu-se dupa mama.
Mie mi-a venit ideea sa ma prostesc cand l-am vazut pe el ce serios era si isi punea chipurile bigudiuri, si atunci am zis sa ii si fac poza, ca e tare haios.
Bineinteles ca a stat, ba i-a si placut la nebunie sa i le pun.
S-a dus la mama sa il vada, razand, stiind bine ca e haios.
Evident ca dupa poze le-a dat jos.
Shobo, in cate saptamani esti?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Shobo spune:
crinuta, 5, am pus acum si la semnatura . merci frumos!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 5 sapt (DPN 18 febr)
Amaya spune:
Buna dimineata mamici.
Dupa o lunga absenta revin si eu sa va mai povestesc ce facem noi.
In primul si in primul rand: Liviana, felicitari, sa fiti sanatosi, frumosi si fericiti.Bogdanel este o dulceata!
Apoi: Shobo, ce veste! Sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc! (Ai preferinte?)
Anda, imi pare tare rau sa aud cat ai tras cu Irinuca. Slava Domnului ca sunteti bine acum.
Tomasa, ma bucur tare mult pentru voi ca Dumnezeu v-a ascultat dorinta. Acum o sa aveti pereche!
Crinuta, Rayan este un "total". E un dulce si un frumos!
Inca recuperez ce ati mai scris in lipsa mea si mai revin pe parcurs cu ce am sarit/omis.
Trebuie sa-mi cer scuze ca nu am mai scris insa am avut o perioada tare incarcata in care am fost recunoscatoare daca apucam sa dorm. In tot acest rastimp am avut botezul micutei Cristina (si am avut musafiri care au venit din alta localitate si au stat la noi aproape o sapt.), a venit mama acasa pentru 2 saptamani, Andrei a fost bolnavior o saptamana (puroi in gat, 4 zile mi-a stat numai cu febra 39-40 de credeam ca o sa se topeasca si o sa dispara) si ne-am chinuit groaznic sa-i dam antibioticul (Klacid) fiindca este ingrozitor la gust (dar foarte eficient), iar acum suntem in sesiune si tragem tare.
Copiii sunt minunati, Andrei creste si se schimba pe zi ce trece, vorbeste mult (nu foarte corect insa ne intelegem si asta este principalul), e nazdravan si inventiv si a facut o pasiune nebuna pentru Scooby Doo si locomotiva Thomas. Isi iubeste tare mult surioara (ne-a fost foarte greu sa-i tinem despartiti cat a fost el bolnav fiindca imi urla toata ziua "bebeeeee, vleau a bebeeee...Bebeeeeeee!!!"). Cum o aude ca se matzaie ma cheama imediat "mamiii, pange bebe...apteee". Ii da jucarii, o sterge la gurita mereu si o pupa pe cap, pe talpi si in palma. Este un deliciu sa-i vezi impreuna.
Din cand in cand mai are si el crize de personalitate (rar insa), se mai supara si arunca in noi cu jucarii si ne striga "nu, bai, nu vleau!!!", "pleaca, du-te, chide usa!".
Cu olita nu am mai evoluat insa nu-l presez. Sunt sigura ca va veni curand momentul cand vom renunta de tot la pampers.
Cristina este un copil minunat, este cuminte, fericita (rade si vorbeste tot timpul cat este treaza...plange doar de foame sau cand face kk), doarme si mananca bine si este o frumoasa si jumatate (are niste ochi mari si jucausi si ma topeste cata fericire emana acest copil).
Am avut mare noroc fiindca nici Cristina n-a avut colici si imi doarme 12 ore legate noaptea inca de la 3 saptamani. Ce mai, am fost binecuvantata cu 2 copii cuminti, sanatosi, fericiti si frumosi. Ce mai pot cere de la viata!?!
Mi s-a trezit printesa, revin putin mai tarziu.
Va pe toate!
Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
lbelciug spune:
Neatza!
WOW, ce dimineata plina de surprize!
Shobo, FELICITARI, DRAGA MEA! Ce veste minunata ne-ai dat! Sarcina usoara, multa sanatate si sa va aduca barza ce va doriti voi! Da' sa stii ca esti mare figura! Ziceai tu ca ai vrea BB2, dar nu esti hotarata etc si cand colo, voi deja trecurati la treaba. Ma bucur ca ai gasit curajul necesar - o sa fie tare bine, ai sa vezi! Si ce frumos ca se va naste in aceeasi perioada cu Codrin! Cred ca e super sa-ti aniversezi simultan cei 2 copii. 2 torturi, o gramada de jucarii, de invitati - zau ca-i fain!
Amaya, ce dor mi-a fost de tine! Multumesc pt felicitari - te inteleg perfect cand spui ca micuta Cristina ti-a adus multa fericire. Si la mine e la fel cu Bogdanel. E cumintel si-mi vine sa-l mananc cand se uita la mine cu ochisorii lui caprui, cand sta cu manutele stranse pumnisori si papa la san si desigur cand stam de vorba amandoi. E asa comic cum gesticuleaza cu manutele, pufaie, face o-uri cu gurita si alte grimase haioase. Bafta multa cu sesiunea! Multa energie iti trebuie ca sa iti faci timp si pt invatat. Sa-ti traiasca micuta crestinata si te rugam sa ne arati poze! M-am uitat la cele din februarie - Doamne ce mai seamana fratiorii intre ei! Si ce dulcica e Cristina in ultima poza unde-si arata discret funduletul! Sa fie sanatosi amandoi, mamica fericita!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze
Amaya spune:
Liviana, multumesc!
Ce ma bucur ca si baiatul tau este cuminte, asa-i ca astfel ne dau mai mult timp si mai multa energie sa ne bucuram de ei pe deplin? Ai dreptate, sunt minunati cu gesturile si grimasele de nou-nascuti. Cristinica mea deja e mare, tocmai a facut 4 luni, a inceput sa prinda jucariile, isi pune singura suzeta in gura, isi tine singura biberonul, rade in hohote, se taraste in tot patul insa nu se intoarce inca (Radu s-a intors prima data la 2 luni), isi roteste corpul aproape complet dar nu face pasul decisiv. Mai asteptam .
O sa pun si poze de la botez insa nu mi-au venit inca de la firma care s-a ocupat. Botezul a fost relativ recent, pe 26 mai, si au fost 2 botezuri in aceeasi zi, al Cristinucai si al verisorului ei, care insa a fost botezat catolic, iar petrecerea a fost a doua zi, asa ca au de montat si selectat la greu mai ales ca a fost o firma de productie publicitara si pentru fiecare poza pe care o faceau trageau cate 10-15 shot-uri rapide.
Toata lumea imi spune ca seamana foarte mult intre ei cu singura diferenta ca Andrei este blond-saten (ca tati) si Cristinica este bruneta (ca mami).
Comorile mele
crinuta spune:
Draga Amaya, ce ma bucur ca mai dai pe aici.
Sper sa apuc sa te vad in curand ca am mare nevoie sa vorbesc cu tine.
Din ce spui Cristinuca e cum a fost Rayan la varsta ei, fara colici si cu toata noaptea dormita cam tot de pe la 3 saptamani, daca imi amintesc eu bine.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Amaya spune:
Crinuta, de mult ma chinui sa scriu insa abia ce citeam nitel din ce ati mai scris si gata timpul liber, ce sa mai ajung sa mai si scriu!
Pai io sunt "baftoasa baftoaselor" cu copiii fiindca amandoi au fost la fel, fara colici, cu somn toata noaptea, nu tu bolnavi, etc...stai sa ajung la dinti si cu Cristinuca si daca si la ea apar fara dureri atunci sigur am calcat in ceva .
Daca vrei sa ne vedem hai sa ne intalnim la o cafea la Gloria Jeans zilele astea.
PS: Aaaaa, fetele care erati amatoare de mancare mexicana, am gasit un restaurant mexican, Sombrero se numeste, care livreaza si acasa (eu comand saptamanal de la ei), au si preturi simtite si mancare excelenta (mai putin aripioarele de pui). Daca va intereseaza va dau numarul lor de tel. Au si site dar n-a mai fost updatat de mult si unele produse nu le mai fac.
Comorile mele