Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (45)
Raspunsuri - Pagina 16
crinuta spune:
Merci mult Kris.
Ne poti spune mai multe despre job-ul tau?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
catiflo spune:
liviana, felicitari si pupici de la noi!
sanatate puilor bolnaviori!
simona, gabi ia ulei de peste in capsule (pt adulti), l-a vazut pe taica-su si a vrut si el si de atunci e dependent, le cere si le sfarima in gura !
witchie, ma bucur ca a scapat irina de bubite
eu nu sint bucuroasa defel de cum maninca gabi, a inceput sa faca mofturi, seara nu maninca mai nimic (poate un mar) si bea 3 sticle de lapte, dimineata il gasesc tot ud. de azi am hotarit sa-i tai portia, tineti-mi pumnii sa rezist la urlete !!!
va pup si un weekend placut
tomasa spune:
Liviana, ma bucur mult ca Bogdan e un copilas linistit, ca tu esti bine, fericita si cu moralul sus. Vezi ca n-a avut dreptate cine ti-a ghicit ca nu vei mai putea face al doilea copil? Sa nu mai crezi in asa ceva. 
Simona, sanatate multa lui Vladut. Din cate stiu eu varicela e o boala relativ usoara, asa ca sper sa scapati repede de ea. Noroc ca noi l-am vaccinat, mi-am luat de o grija...
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
23s fix
Maria
lbelciug spune:
Multumesc inca o data pt complimente, fetele.
Pe M l-am trecut deja pe antibiotic - asa mi-a recomandat dr de la cresa si nu ezit sa-i dau tratamentul caci nu stiu daca e viral sau nu. M se duce la B sa-l pupe si tare mi-e teama sa nu ia si cel mic microbul. Deja pe M l-am dus la bunici sa doarma peste noapte.
Irina, da, asa e, pana acum totul e ok. Persoana aceea imi spusese ca mai bine ma opresc la un copil si fara sa vreau inca imi mai amintesc vorbele ei. Sper sa nu pateasca nici unul din copii nimic.
Kris, mult succes la noul jos.
Catiflo, si noi i-am redus portiile de lapte lui M. Are seri cand nu bea deloc. I-am spus ca nu are mami decat o canita de lapte si ca maine se duce tati sa mai cumpere. Incet incet a renuntat la cantitatea mare de lapte. Succes si la voi!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
sirimie spune:
Liviana daca il alaptezi pe Bogdanel sint sanse sa nu se imbolnaveasca, pentru ca are anticorpi de la tine. Insanatosire grabnica lui Matei!
Dana iti multumesc mult pentru PM. A facut febra mare, azi am fost la doctor si a zis ca are rosu in git, mi-a dat iar sa ii dau Sumetrolim si a zis ca nu e antibiotic (dar eu nu ii dau pentru ca biseptolul e antibiotic).
Azi dimineata pe la 5 avea febra mare mare, i-am facut impachetare in prosop umed
. Inca nu are eruptie. Sincer cred ca o sa apara pentru ca nepotelul nostru cu care s-a jucat el de 1 iunie a facut deja.
EDIT:
Crinuta multa sanatate lui Rayan! Florina, multumesc pentru sfat
Succes. Sa nu aiba Gabita viermisori, astia cer lapte mult. Vladut al meu bea numai ceai si se uda noaptea.
Irina multumim de urari.
Poti sa imi zici daca merita sa ajung la Bookfest? Chiar este cum fac astia reclama?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
lbelciug spune:
Simona, merci pt sfat si insanatosire grabnica lui Vladut!
Am mai pus poze in semnatura.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze
Shobo spune:
simona, sanatate multa lui Vlad!!! site-ul cu ulei ficat de cod pt copii este enatural.ro (uitasei l-ul de la natural). iti dau acum si link-ul exact cu acest produs pe PM. da, se comanda pe site si vine prin posta coletul. Codrin ia o lingurita in fiecare zi inainte de masa cu o ora si e pe final sticla si tb sa comand iar si eu.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
BESTUTZA spune:
va scriu iar repede, repede!
acum doua zile mi-a umblat ilinca la fire si s-a oprit netu!
eram restanta!
Anamaria,parca tu m-ai intrebat dc eu nu le dau carne !LE dau doar peste:de apa dulce si somon ca are fier!Numai gratar!Si
la zepter iese mai mult inabusit,cu diverse garnituri!
Patricia, eu am cautat cereale pt pus in lapte care sa nu fie superprelucrate si nici dulci si singurii care le fac sunt cei de la milupa-7 korn!Dc te uti ai sa vezi ca au si urme fine de tarate!
Dc secara ar fi containdicata ,insemna ca nu ar fi intre cerealele pe care ei le-ar prelucra!
UITE CE AM GASIT!Tocami am citi un articol in AS despre efectele pe care le au!Si citem ,da nu mai stiu unde de rezultate ff bun ale alimentati cu ovaz-nu radeti- in cazul copiilor mai bolnaviciosi!E un ff bun fortefiant!
Incepand din copilarie si pana la maturitate, masa de dimineata are efecte benefice. Atunci cand la micul dejun nu iti lipsesc cerealele, asiguri organismului cantitatea optima de calciu, fier, vitamine, fibre, zinc si carbohidrati.
Obtinute din porumb, grau, orez, orz sau ovaz, cerealele pentru micul dejun sunt una dintre cele mai importante surse de vitamine si substante nutritive, sunt gustoase si se prepara usor si rapid. Medicii si nutritionistii recomanda consumarea lor la orice varsta.
Beneficiile cerealelor in copilarie
Micul dejun cu cereale reprezinta o sursa de substante nutritive si de vitamine pentru prescolari si scolari, dandu-le energia necesara pentru activitatile din cursul diminetii. Rezultatele cele mai recente ale studiilor realizate de cercetatorii britanici de la Universitatea Reading arata ca elevii învata, lucreaza si se joaca mai bine atunci cand consuma cereale la micul dejun.
Copiii care consuma cereale bogate in fibre sunt mai putin expusi oboselii si depun un interes ridicat in procesul de invatare. Lipsa micului dejun din alimentatia zilnica a copiilor determina deficiente de vitamine si minerale, cum ar fi fierul, calciul, zincul si vitamina B2.
Cerealele integrale con#355;in dou#259; tipuri de fibre – solubile #351;i insolubile. Ov#259;zul #351;i orzul sunt dou#259; tipuri de cereale integrale bogate în fibre solubile, în timp ce fibrele insolubile pot fi g#259;site în secar#259; #351;i grâu integral. Includerea ambelor tipuri de fibre din cereale integrale în alimenta#355;ia dumneavoastr#259; contribuie la men#355;inerea echilibrului digestiv.
Cand o sa am mai mult timp o sa scriu mai mult ..oricum premisa de la care am plecat eu e extrem de simpla:mancarea sanatoasa e jalonata de scierile biblice si Creatorul cred ca a stiut cel ami bine si doi timpul,cercarile au demonstrat chiar dc nu cu o voce tunatoare ca "se pare" a fi cele mai benefice organismului!
Al doile motiv simplu e ca l a varsta sta toate procese bilogice al e organsimului sunt in continua dezvoltare,sistemul nervos continua procesul mielinizarii si e f fimportant ca eu om matur sa ajuct procesel astea nu sa le perturb cu chestii "straine"!
Sa nu ma intelegeti ca eu sunt un fel de sfanta si fac totul ca la carte!De asemenea nu o sa fiu o mama absurda sa ii intrezic copilului sa manince mai tarziu un hamburger sau cine stie ce alta porcarie!Atunci organismul lui va fi destul de puternic si destul de vitaminizat pt a mai duce si "deseuri"!
Si acum la fel :dc mergem undeva si se maninca pui nu fac ca toate visele,maninca ,zice ca e peste si trecem mai departe!cerelele pe care i le dau in branzica de vaci cu fructe ii zic ca sunt bomboane -cele care nu se sfarama de tot la blender- si asa putem face fata si adevaratelor bomboabe pe care le "pastram" sa le punem in branzica de vaci!![]()
Ieri am fost la Bookfest am laut cateva carticele , am mai ochit sialtele si asteptam sa mergem si cu tati!
Azi am fost la targul de gradinite!FFFFFFFFFFF dezamagitaaaaa!
F putine gradinite,alea cu fite absenteeeee,ca na!
Mi-a placut tare o tipa care isi va deschise acum o gradinita la MOgosoaia-(atentie Irina!)-Zori de zi!F draguta, pusa pe treaba!
Am vazut si gradinita Vip - mi-a fost si rusine sa intreb pt ce e taxa de 1700 ron si 1400 la program scurt!
Gata ,mai revin ..ma duc sa fac papa!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
crinuta spune:
Bestuza, erau si reprezentanti ai gradinitei Domino?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
BESTUTZA spune:
Simona,sanatate lui Vladut!Acum am citit!Asa e cu astia mici...cand fac una,cand alta!nasa mea i-a avut bolnavi de varsat de vant exact de Craciun!Cand i-a cazut celui mare ultima cojita i s-a declansat celei mici!
Crinuta,sanatate!
Liviana!Incerca si tine-l mai departe..mai mult nu prea poti!...Si eu am avut un stres graozanic cat a fost Ilinca mica...da trece si uite acu se joaca amndoi de-a busilea!![]()
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA