Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
V. Erica spune:
Adita, ti-am raspuns pe ym. Cine mai vrea info, sa-mi dea PM.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adita/adita.jpg)
adita spune:
bestuta, mi-a placut ce ai scris cu alimentatia. avem si noi oarece probleme la capitolul asta. ma straduiesc sa mancam cat mai sanatos, doar la carne nu reusesc sa renunt. chiar si la gradinita au un meniu destul de sanatos ( fara carne de porc, doar pui si ocazional vita, lapte, branza, la gustare au iaurt sau fructe, cateodata biscuiti).de dulciuri nu prea stiu ai mei, decat daca sunt facute de mine, sau un tortulet cumparat de ziua lor. aa, si mai primesc dulciuri de la rude de pasti si de craciun. o fi prea mult? bomboane, sucuri din comert nu le dau. si totusi, de la 4 ani, Antim are niste dinti de speriat, se macina pur si simplu.
Dana, m-a amuzat teribil Ruxi cu rachetamamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)
Shobo spune:
multa sanatate Irinei!!
multumim, Erica pt detalii!
vai bestutza, ma infioara ideea ca din alimentatie de trag atatea!!! mi-e groaza de ce papa in gradinite si mai ales ca vrem si noi sa-l dam... parca nu-mi vine sa-l mai dau!! pai Codrin nu stie ce dulcele din comert, la fel. nu i-am niciodata cioco sau orice alt dulce, numai biscuiti si aceia din taratze (care din pacate au ceva zahar) insa mai nou ii prefer pe cei desi din faina alba macar au fructoza (cora, la dietetice). m-am luptat DIN GERU cu soacra-mea sa o conving sa NU zahar si NU paine alba!!! NUMAI din aceea ii aducea si muream. si ea manaca TONE de paine alba si nu vrea sa priceapa ca nu e ok. zice ca cum asa, painea alba e cea mai buna si gustoasa, mai ales ca a gasit ea una cu Ca ... sper ca m-a inteles totusi si lui C sa-i cumpere din cele negre. da nu va zic ca daca o vede copilul pe ea ca manca alba si lui ii da neagra vrea si el alba
si uite asa am eu motive sa ma iau de ea iar pe tema asta..
i-am adus articole sa citeasca, le citeste si cred ca se face ca nu pricepe... ca iar o vad cu painea alba. si cu zaharul iarasi, ce greu mi-a fost sa o conving, insa aici chiar am reusit!!! si-a cumparat si ea fructoza si face dulciuri cu ea, insa tot cu faina alba
. e bine si asa!
oricum e un MARE avertisment pt toti!
sanatate tuturor!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
Liviana, chiar se vede fericirea!!! iti doresc sa fie asa mereu! e un scump cel mic!
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
PatriciaArdeleanu spune:
Erica, multumim pentru listuta!!!
Bestuta, esti o mama model pentru noi. Bravo.
shobo, ai sa te miri, ca asa stiam si eu si ziceam ca maninca rebecca sanatos ca ii dau paine de secara&co, insa am vazut recent o emisiune la tv unde era un dr nutritionist invitat, si a precizat ca pt copiii mici este chiar indicata painea alba, pentru ca cealalta nu stiu ce impiedica, asimilarea de calciu sau asa ceva.
Eu recunosc ca mai calcam in balarii, pentru ca nu putem evita total copiii care maninca pufuleti, biscuiti;
din fericire nu ii plac dulciurile, fainoasele dulciuri (gen napolitate, briose, prajituri), insa mai primeste din cind in cind cite putina ciocolata de copii.
la cresa docamdata maninca destul de sanatos, nu stiu cum e la gradinita. of, cind ma gindesc cu locurile astea la gradi, noroc ca avem cresa asigurata pina in iulie 2008. pe urma mai vedem. Patricia si
Rebecca (05.02.05)
sirimie spune:
Am vazut si eu poze cu Bogdanel, e un scump. Liviana felicitari pentru cei doi feciori!
Anda ma bucur ca Irina a scapat de bubite.
Am citit intr-o revista ca substantele nocive din alimente se string in organism, si au tot felul de efecte, scaderea imunitatii, etc.
Apropos de alergii, Vladut al meu inca tuseste. Am stat 2 saptamini in Bucuresti si parca i-a trecut, duminica am fost la tara intr-un sat linga Bucuresti si acuma tuseste din nou mult si tare. Ii dau singulair, dar nici nu mai stiu ce sa fac, ma exaspereaza
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
tomasa spune:
Vai, Anda, bine ca ne-ai scris! Sanatate multa Irinucai, ma bucur ca e bine acum.
Felicitari fetelor pt. cum va hraniti copiii si pt. cata grija aveti cu alimentatia. Eu in ultimul timp, spre rusinea mea, nu mai reusesc sa fiu atat de atenta, nici in privinta mea nici a copilului dar stiu ca n-am scuza, macar asa ma treziti si pe mine si poate ma mobilizez, mai ales ca unele sunteti mult mai ocupate decat mine si totusi va faceti timp sa gatiti asa. Ma bucur doar ca deocamdata Tudor nu e gras si nici bolnavicios, nu are probleme cu dantura. Sper sa nici nu apara asa ceva. Oricum in curand voi fi iarasi acasa si o sa ma preocup mai mult de aspectul asta.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
22+
Maria
Shobo spune:
Patricia, atunci o cert degeaba pe soacra cu painea alba?.. sincer, eu nu prea cred.. cu cat e mai rafinata orice cereala, cu atat e mai nasoala.. eu acum mananc chifle din taratze - de la fabrica Plevnei - e singura care face asa ceva din ce-mi zice vanzatoarea.
si atunci cum ramane cu ce spune bestutza acolo despre amestecul acela din toata acele chestii cu care eu una sunt f de acord?
PatriciaArdeleanu spune:
Shobo, asa credeam si eu, dar am auzit-o pe dr (cred ca Bilic era??nu mai sint sigura) care a mentionat clar ca painea integrala nu este buna pt cei f mici. Patricia si
Rebecca (05.02.05)