Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 8
irina_stef spune:
neatza burtici!am citit ce scrieti voi cu durerile de burtik,PUFU imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta,mai greu e cand vezi acolo pe foaie ca scrie amenintare de avort,eu stiu ce inseamna ca acum 2 saptamani am trecut prin asta.am avut cateva zile la rand dureri de burtik,si pana la urma niste scurgeri maro inchis.am fost la medic si la fel mi-a zis amenintare de avort,ca mi se dezlipise placenta ,iar la control era deja lipita.nu faceti efort ca asta conteaza enorm,lucru experimentat de mine,si luati pastilutele.va doresc sanatate si sa nu aveti parte de surprize neplacute.
16+
-IRINA-
darleena spune:
Dany nu cred ca fetele nu ti-au raspuns pentru ca nu au vrut, ci poate niciuna din noi nu a stiut ce sa-ti raspunda. Cum ai observat, fiecare raspunde la ce stie./....poate ai venit cu intrebari prea destepte pentru noi
Uite, cu uterul retrovers parca as avea eu o idee, pentru ca si eu il am la fel, daaar, dr. meu la ecografia de 5 sapt. mi-a zis ca e retrovers si ca sa dorm mult pe burta, dar ca oricum in sarcina uterul retrovers sare din cavitatea pelvina si isi ia pozitia normala.
La mine s-a intors deja: la 8 sapt era pozitie intermediara si la 10 era deja anterior (normal).
In legatura cu ecografiile, nu cred ca e vreo problema. A mai fost discutat subiectul asta pe aici si fetele -cam toate- ziceau ca nu ar dauna lui bb. Cred ca ti-a zis asa ca sa nu-l bati la cap prea tare
16+
Pana vine bubu
poze bubu mic
roxxi spune:
Cameliua bravo, esti dotata deja....eu azi am avut "tupeu" sa ma imbrac in niste pantaloni de pe vremuri....si nu mi-am dat seama ca am pus ceva...si burta...si stau cu ei desfacuti la nasturi sub birou;)))
Tr s aimi schimb garderoba si eu, ca am doar vreo 2 fuste care imi mai vin, maxim o luna si ele ....si vin si caldurile....
pup
14+
darleena spune:
Fetelor sculareeeea! Pai chiar asa, nu mai e nimeni pe aici?
16+
Pana vine bubu
poze bubu mic
alfa_anca spune:
Fetele, in final l-am sunat pe dr si i-am spus de durerile mele si mi-a zis sa ma duc sa ma vada, asa ca in 5 minute decolez, il astept pe sotul sa vina sa ma ia sa ma duca. Offf, bine macar ca voi afla cum stau.
Va pup si va dau vesti dupa ce ma intorc.
Anca 17+ Elena
irina_stef spune:
darleena eu sunt pe aici,doar ca ma mut de pe un pat pe altul.am o leneeeee,cum nu s/a vazut.
16+
-IRINA-
darleena spune:
Irina ce bine de tine. Macar te muti acasa, poti sa faci ce vrei.
Eu abia astept sa ies de la serviciu sa ma duc sa ma coafez ca nu ma mai suport.
16+
Pana vine bubu
poze bubu mic
bb_yasmi spune:
neatza fetele
si noi "doi"/"doua" cam puturosi azi.....azi dimi l-am simtit pe bebe si in partea stanga, deja cred ca urca mai sus, ca l-am simtit aproape de nivelul buricului!! doamne ce senzatie placuta!! sunt indragostita de el!!! de abia astept pana sapt viitoare sa ne vedem!!!!
la capitolul dureri de burta, eu am acelasi dureri cu care m-am confruntat akuma 2 sapt, localizata deasupra de buric in partea dreapta, deci bebe sugur nu e!!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
16+ mami de baietzel sau fetitza ???
poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png