Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
alfa_anca spune:
Neatza burtici!
anca_a imi pare rau de starile tare de rau, dar sper sa scapi in curand de ele. Eu spre exemplu de dim am varsat, desi am intrat in sapt 18, tot mai vars cam o data de 2 ori pe sapt dimineatza la prima ora........offfff
pufulet m-ai bagat in sperieti. Pe mine iar m-a durut burtica aseara.....deja sunt 2 seri la rand, dar dureri de-alea ca la ciclu seriose si nu ma lasau.....in pat parca imi era mai bine, dar dc ma ridicam era de rau, acuma chiar ca mi-e frica. Nu stiu ce sa fac.....luni plec din tzara, cred ca o sa plec cu o provizie seriosa de no-spa la mine sa nu am pb-e pe acolo. Si nu stiu ce sa fac, sa il sun pe dr sau nu....
Anca 17+ Elena
creem spune:
Vad ca durerile de burtica sunt la moda...si pe mine ma doare de cateva zile, dar am stat mult pe la servici, sedinte si tot felul de alte chestii, si nu apuc decat seara sa ma intind in pat. De saptamana viitoare sper sa fiu mai libera, si sa ma odihnesc mai mult.
Am mai aflat si o intamplare cam uratica, o prietena de a mea a nascut de cateva saptamani, dar nu am apucat sa ajung pe la ea, din cauza greturilor si a raului care machinuiesc. Am vorbit la telefon, si mi-a spus ca a facut cezariana, la 4 ore dupa nastere, cu perfuzii in maini, dureri de cap etc. i l-au pus pe bebe in brate sa se ocupe de el, singura in rezerva, doctorita nu s-a mai dus pe la ea decat dupa trei zile sa ii scoata atele, cu toate ca nu i se vindecase operatia. Si a trimis-o frumusel acasa. Si de 3 saptamini se chinuie pe la spitalul judetean, ca i se desfacuse cu totul operatia, recusuta si zilnic la pansamente, s.a.
Si a mai dat si o gramada de bani doctorei. Iti vine sa iti iei campii in tara asta!
[link=http://tickers.families.com][img noborder]http://tac.families.com/ezb/886138.png[/img][/link]
anacami spune:
Buna dimineata!
Aseara am fost singura la cumparaturi, ma bucuram ca scap de gura sotului, de cicalelile lui se de nerabdarea de a pleca cat mai repede. Din pacate mi-a parut rau, am plecat deja obosita, caldura mare pe drum, caldura mare in hypermarchet. Am transpirat rau si m-a luat ameteala si durerea de cap- de abia mai aveam putere sa imping caruciorul. M-am lecuit pt. o vreme de dus la cumparaturi!
Mihuta, probabil ca nu afecteaza bb, dar cred ca este tare neplacut sa te imbolnavesti de varicela in sarcina- nu vreau sa-mi inchipui cum este sa te manance pielea, sa nu ai voie sa iesi din casa sau sa faci unele chestii! si asa acum am devenit extrem de "sensibiloasa" si numai daca aud incepe sa ma manance pielea. Si eu stiam ca se poate lua si din aer, ca este contagioasa pana trece si ultima bubita (nu doar in perioada de incubatie). Este posibil ca tu si ceilalti sa fi avut deja, sa fiti imunizati si de asta sa nu se fi "prins" nimic.Nu stiu daca cei deja imunizati mai pot fi purtatori (daca intra in contact cu persoanele bolnave),poate nu..
Fetelor, din saptamana 20 (jumatatea sarcinii) fatul urca deasupra buricului nostru. waw, sunt deja mamici care se apropie vertiginos de aceasta varsta!
o zi placuta tuturor!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
darleena spune:
Neata, neata!
Maaai, pe mine m-ati bagat in sperieti cu durerile voastre de burta si cu amenintarea de avort.
Ca si pe mine m-a durut un pic burta zilele astea, dar de fapt sunt asa niste dureri scurte, care apar din cand in cand, si nici nu stiu daca sunt de la stomac sau de la bb
Pufulet ia pofteste tu sa ne explici cum au fost durerile tale, de te-au facut sa ajungi la eco, ca daca sunt ca ale mele, dau buzna peste doctor azi, sa-mi faca eco de urgenta.
16+
Pana vine bubu
poze bubu mic
RGE spune:
fetelor si eu mai am intepaturi cateodata..ultimele dureri mari si contractii le-am avut intr-o sambata acum vreo 3 saptamani..am bagat trei no-spa si am stat numai in pat..de atunci iau no-spa zilnic(cate o pastile)...si mai am unele intepaturi si mi se incordeaza burtica in parti cand se muta bebe si sta pe artere ..bag no-spa. baica calduta si e ok....eu sunt rupta nu am mai dormit de 2 nopti....bebe al meu este activ numai noaptea...mai ales cand il simte pe tasu' bei frate face intr-un hal(a zis al meu ca acum sta linistit stie sigur ca e al lui)......i-am zis sa se calmeze sa nu mai fie asa sigur..doar de mama esti intotdeauna sigur de tata nu se stie niciodata..pei prea se umfla in pene cu fi'su..eu ce sunt ..cangurul cu marsupiu?!...
fetelor eu noaptea stau foarte prost la capitolul mutat de pe o parte pe alta si dureri de coapse, noada si oase...parca sunt intr-o continua transformare, dar numai noaptea..cred ca incep sa ma gandesc serios la salteaua pt gravide si la gimnastica...va pupic dulce eu ma duc sa cumpar painica si laptic sa papam
ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
roxxi spune:
Neata!
Aoleo, ma speriati cu astea pe mine...mai ales ca eu am fost la medic ultima oara acum 3 saptamani....
Ideea e ca eu nu am nici un simptom,nici intepaturi,nimic....da tot ma speriati!
In rest....fac miscare! Faceti-va curaj si voi, dc aveti ok d ela medic, c atare bine va prinde!!
Aoleo, c ema speriati.....
14+
pussi spune:
PUFULET imi pare rau, stai in pat cuminte! O sa fie bine!!!
Noi desi suntem acasa in medical...azi am primit de lucru, mi-au trimis cei de la servici ceva de fact, pe mail..ce era mai complicatSi trebuie sa si termin pana la ora 16! Asa ca muncim
PUSSI 11+ din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
dany26 spune:
quote:
Originally posted by alfa_anca
Mai, dar celelalte fete din listutza ce fac??? Mai intrati fetelor sa ne mai dati vesti despre voi, sa stim ca sunteti bine, sanatoase, cu greturi sau fara, dar macar sa mai stim cate ceva despre voi.
Fetele , pe mine aseara m-a durut burta destul de tare. Aveam asa o senzatie de discomfort continua, nici nu stiu ce era sau ce a fost. AM luat preventiv un no-spa la culcare, m-am trezit dim bine, dar tot nu imi explic ce a fost. Simteam doar ca ma doare ceva jos si atata, nici nu pot explica prea bine. Si m-a luat de pe la ora 5 de la servici......
Anca 17+ Elena
Buna gravidutzelor!
Mie la ultimele doua mesaje/intrebari nu mi-a raspuns nimeni nu stiu de ce ca de obicei imi raspundeati....asa ca am mai facut o pauza.....
Aseara am fost la dr de familie care mi-a zis ca...am uter retrovers ...nu mi-a zis inca ca va f o pb chestia asta....si am citit pe net cate ceva....si Doamne ajuta sa fie bine!...Voi ati mai auzit la vreo mamica de aceasta pb...?
Mi-a vazut si bebe-ul cum inota si se freca la ochisori.....ei asa pareaSunt foarte fericita pt ca nu il mai vazusem de 4 saptamani si saracul fiind f cuminte (adica nu imi da greturi....nu am burtica...) mi-era asa cam frica...
A...si i-am zis ca as vrea sa il vad mai des dar mi-a zis ca nu e bine sa faci prea multe eco pe luna...asa o fi?!
13+
darleena spune:
Shhhhhh...Pussi munceste! sa nu o deranjam.
Asa da, mai e si oameni care munceste...nu ca noi, trancanim toata ziua pe forum.
Uf, ce bine ca nu prea am ce face azi la serviciu, sunt mai mult de forma fizica p-aici.
Bagati ceva subiecte interesante (dar nu terifiante) ca sa discutam
16+
Pana vine bubu
poze bubu mic
ralucis spune:
Buna dimineata! Camelia, multumesc pt raspuns is detalii, cred ca acolo ma duc, la Fortis.
Eu la prima sarcina am avut niste contractii nasolae prin sapt 14, am luat 2-3 no-spa pe zi si mi-a trecut. Durerile de burta pe care le mai simtim acum se datoreaza faptului ca uterul se tot mareste, ca sa ii faca loc bebelusului ce creste si el. Cred ca sunt normale, in limita unor parametrii firesti de suportabiliate. Cred ca dr o sa va zica cel mai bine ce si cum pt fiecare in parte.
Cum stati cu garderoba de graviduta? Pt ca la Ilinca am prins toaman, iarna si luna mai, nu prea aveam haine de vara, si de vara calduroasa, cum au anuntat astia. Asa ca mi-am cumparat 2 rochite care imi vin sigur pana in sept-oct, vreo 4 baby-doll-uri, am gasit la un magazin cu haine indiene si o bluza mai eleganta de la motherhood, f draguta, cu bretele tip maieu, mi-am mai luat o rochita care se oate purta f bine cu colanti, cat de cat sunt asigurata.