Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (189)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si eu m-as putea plange ca la a doua sarcina am avut contractii timp de 24 ore. Dar nu o fac pt ca am stat acasa si am mers la spital doar cand a trebuit. Macar am stat acasa cu familia nu ca si cucu singura in spital

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Culmea e ca nu ai spus "daca vrei" ai spus "Azi a lucrat pacat ca nu am vazu azi ca o puneam sa se uite in fisa, doar asha ca sa iti demonstrez ca nu e chiar asha cum zici tu."
Hai sa o lasam balta. Eu ti-am spus niste chestii atunci pe privat, nu are rost sa le comentam aici, dar am crezut ca ai nteles ca nu sunt amatoare si nici nu-mi fac placere sa dialoghez sau polemizez cu tine.
Astea fiind spuse, sper ca pe viitor sa ne evitam cu eleganta pentru a nu "rani" ochii fetelor total dezinteresate de discutiile de genul asta!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ioana, am avut si eu un copil rau azi, de la ora 13,30 pana la 22 n-a dormit de loc, eu cred ca ii iese un canin si de aceea, ca am vazut alb acolo sus. Mereu se maraia si se freca sub nas, exact la locul cu pricina. Poate si la voi e la fel.
Moni, am ras cu lacrimi, bai ce le stie Diana, dar vreau sa zic ca am uitat tot, si ca a spus Diana, baie, nenea, Emma etc, in momentul ala cu: nu ma dau! Super! Ultimul filmuletz sau poza nu am vazut ca trebuie sa fug sa-mi pun laptopul la incarcat.
Mersi Ioana si Toanca de retete, am retinut cele 2 si le-am salvat. Poate ii fac maine chiftelute.
Va las, ca mi se descarca bateria.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Ingrid, imi pare rau ca o necajesc dintisorii pe Diana, si pun pariu ca nici nu prea papa..... Razvan nu a prea papat dar a fost super vesel. Si eu am zis ca sunt dintii dar nu avea treaba, efectiv statea cu jucariile si radea in hohote, a fost super activ dar macar binedispus. Mie mi s-a parut iesit din comun ca nu a dormit 14 ore, el care de obicei ca si Diana, dupa 3-4 ore vorba ta, cade lat..........

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

Mergi la inceput

Ioana, am uitat sa bag un Poate acolo. Eroare de scriere, oricui i se poate intampla, suntem aici sa scriem pe un forum nu la testele nationale de lb romana. Si cu conversatia pe mess nu mi-a demonstrat absolut nimic, doar ca esti o pers agresiva. Atat. Santate.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Ingrid, si Dani a fost azi foarte marait, inca ca azi nu a fost niciodata.S-a trezit la 7 si de amiaza a dormit 1 ora si 15 minute. Pana l-am culcat ne-a facut capul patrat cu maraielile lui. Si nici nu a mancat azi mai nimic in afara de laptele de dimineata si de seara. Poate ne iasa si noua ceva dupa 4 luni de asteptare. Azi noapte s-a trezit de 4 ori, si el nu s-a mai trezit de foarte mult timp noaptea. Sunt curioasa la noapte ce face.
la frumusica.
Moni, foarte fain vb Dia

Craciun 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Biancas

Ioana, am uitat sa bag un Poate acolo. Eroare de scriere, oricui i se poate intampla, suntem aici sa scriem pe un forum nu la testele nationale de lb romana. Si cu conversatia pe mess nu mi-a demonstrat absolut nimic, doar ca esti o pers agresiva. Atat. Santate.

Craciun 2006

Deci tu ai omis sa treci cuvantul acolo, asa cum ai spus "eroare de scriere" dar pe mine ma acuzi ca citesc printre randuri.......poate ai vrut sa zici printre ganduri, ca vad ca asta te asteptai, sa ghicesc de fapt nuantele de exprimare.......
pai cu acea conversatie de pe mess nu am vrut sa-ti demonstrez nimik, doar tu m-ai abordat cerand explicatii, dar ti-am dat foarte clar de inteles ca NU TE PLAC...........hai sa zicem ca sunt agresiva...........hau, hau, hau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Se pare ca am nimerit in plin Sunteti inainte de CM? Ca pe mine atunci ma apuca,in rest nu fac hau hau . ACum sunt la faza de miaou,dar nu se stie niciodata

Am pus niste poze din apartamentul lui fratelo pentru cineva,sa nu credeti ca aia e baia mea,mai dureaza un pic
Si niste poze cum doarme Diana in bouncer am mai pus.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70
Ca pe mine atunci ma apuca,in rest nu fac hau hau . ACum sunt la faza de miaou,dar nu se stie niciodata

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

gata a papat si dav lapticul,dorm amandoi baietii de sparg,cred ca ma bag si io,ca maine dimineatza plecam la vaslui si am de facut iar bagaje cu haine ,jucarii si alte chestii....
m-as fi spalat pe cap,dar am o lene de ma doare,asa ca ma bag in pat........

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput