Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (189)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Sabina papa o jumate de banana potrivita, un kiwi si sucul de la juma de portocala. Uneori mai pun si mar, dar nu prea se omoara dupa mere. Numai sucul de mere cu morocv ii place, bea cite 250 pe zi.

Moni, te-am prins ca nu citesti tot. Tocmai ziceam ieri ca Sabina poarta 4 la pampers . Si tu zici azi ca numai Diana mai poarta 4. Si mai mult de-atit Sabinei ii sunt largi in talie si astia 4. Asa ca daca se umple il pierde pe drum.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Si sa ma laud si eu azi un picut cu pitica mea. Mincam rosii si vine la mine si-mi zice "mam dam" . presupun eu ca o fi zis mama da-mi.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Acum m revenit cu dansa
http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20070524&ctime=201348
de la plimbare

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Bai, eu ma duc la somn. vad ca voi deja v-ati culcat.
Noapte buna

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINUTZA ba am citit ceva ca se umplu cu pipi si cad pe strada,dar n-am retinut nr. atunci,Azi am vazut ca toate zic de nr. 5 Dar ma gandeam eu ca siluetele astea la 8-9 kg macar au inca 4

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Suntem bine, nu am citit mare lucru, mai mult mesajele Ioanei unde am vazut ca era foarte revoltata pe medicii de la mine din oras.
Hai sa iti spun si eu tie ceva Ioana ca sa te minunezi si mai mult. Pe Sandra am nascut-o la 41 sapt si 4 zile prin nastere provocata, mi-a pus o pastila si am nascut la 5 ore.
Cu Dani m-au apucat contractiile la ora 11 in data de 16.01. M-am dus la spital deabia seara (contractiile nu erau foarte intense, nu erau deloc regulate, erau la 30-40 minute) si medicul de garda mi-a spus ca am 2-3 cm dar copilul inca nu e coborat si ca as fi de internare. Am spus NU, multumesc, voi reveni cand voi avea contractii sub 10 minute. Asta s-a intamplat doar dimineata la ora 7 cand intradevar am avut contractii la 6-7-4-2 minute. La ora 8 mi s-au fisurat membranele si atunci am mers la spital. Mi-a pus o perfuzie si la ora 11.40 am nascut. In caz ca Dani nu era coborat nu imi punea nici o perfuzie, stateam si ma chinuiam pana cand avea de gand printul meu sa coboare.
Poate asha s-a intamplat si cu prietena ta. A mers prea repede la spital (la primele dureri) si a stat si a asteptat da de naste odata acolo. In cazul in care copilul nu e coborat nu ii pune nimeni perfuzie pt ca ea se dilata si copilul sus, e risc de moarte.
Prietena mea cea mai buna s-a internat sambata la ora 11 in spital cu contractii si a nascut a doua zi la ora 19 , dupa ce peste noapte i s-au fisurat membranele. Avea 38 saptamani, deci logic copilul ei nu era nici el cobarat, ca si in cazul prietenei a doua de care ai dat exemplu.
Daca vrei mai multe informatii despre prietena ta care a nascut ieri, am sa o pun pe sora-mea sa se intereseze de ce a durat atat .
Azi a lucrat pacat ca nu am vazu azi ca o puneam sa se uite in fisa, doar asha ca sa iti demonstrez ca POATE nu e chiar asha cum zici tu.
Una e sa te dilati, si alta e ca copilul sa nu fie pregatit sa iasa.
Dar noah...vb si aruncam cu pietre fara sa stim defapt.
Si acum astept din nou
P.S. Cezarienele la noi in oras se fac doar in probleme, si doar la cerere, daca vb cu medicul care te-a vazut in sarcina. Cezariana se face numai de urgenta daca sunt probleme, sau daca ai probleme de sanatate.(cum am eu dar nu mi-am facut cezariana)

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Dani foloseste pampers nr 4+, luna asta deabia am gasit. 5 ii sunt mari mai ales ca vina vara si ii vor atarna ca naiba in pantaloni scurti. Si 4 ii sunt buni dar se umplu mai repede
Scutecele Huggies le-am folosit si nu le voi mai folosi niciodata . Sunt de toata jena. Si ca material si ca tot. Degeaba au elastic in spate ca pisu iasa pe la picioare nu prin spate. Nu aveam curajul sa i le pun noaptea, si ziua vesnic ii iesea pisu afara. Si il schimbam la 3-4 ore si nu a baut mult lichid in vremea aia.
Chilotei nu folosesc pt ca mi se pare complicat. Dani e cuminte la schimbat asha ca inca ...nu am motiv.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

quote:
Originally posted by Biancas
Azi a lucrat pacat ca nu am vazu azi ca o puneam sa se uite in fisa, doar asha ca sa iti demonstrez ca nu e chiar asha cum zici tu.
Si acum astept din nou

Bianca, du-te si canta la alta masa!!!!
Adica eu arunc cu pietre fara sa stiu ce vorbesc si ma lumineaza sora ta!
Hai sa ne kkm in sus. Pai prietena mea mi-a spus toate astea, si sigur stie mai bine decat sora-ta ca doar ea a nascut. Si in definitiv nu inteleg de ce simti tu nevoia sa le iei apararea doctorilor din oras de la tine ca doar nu sunt toti doctorii tai, nu i-ai adus de acasa! Si vad ca nu ai citit ce am scris, cum ca tipa nu s-a dilatat deloc, desi copilul era coborat intre oase. Asa ca la cezariana l-au scos albastru si cu capul deformat dar deh.......poate sora-ta stie mai bine!!!!...sau poate tu stii cel mai bine, ca doar numai tu ai nascut de pe aici! Multumim pentru instructajul cu dilatarea si toate cele!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">[b]2

"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"

Mergi la inceput

Sa cresti mare. Am spus ca daca vrei se poate interesa ce s-a intamplat nu ca s-a interesat si ca stie mai bine. Citesti cumva printre randuri?
Si canta tu la alta masa, doamna "Pruteanu"
Te-am luminat eu nu sora mea. Cred ca ea te destepta de tot daca ar intra aici.
Mai nou toata lumea stie mai bine ca medicii...mai sa fie...cred ca de atata citit pe net se trage

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

quote:
Originally posted by T_Ioana

quote:
Originally posted by Biancas
Azi a lucrat pacat ca nu am vazu azi ca o puneam sa se uite in fisa, doar asha ca sa iti demonstrez ca nu e chiar asha cum zici tu.
Si acum astept din nou

Bianca, du-te si canta la alta masa!!!!
-expresia imi place,nu am nik cu persoana,expresia e super si io o folosesc des....

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">[b]2

"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput