Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (189)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ooofff!!!ooofff!!!! mai cristina! ce problema...saracautul razvan! am inteles ca e o operatie simpla, dureaza putin, dar asa micut!!!! lasa ca o sa treaca repede. tu sa fii puternica!!!

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 24 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu suc de fructe ii cumpar. deja portocalele sunt cam duse, asa ca ii iau ori Santal kids, ori Hohes C fara zahar si euri. bea 250 ml suc la gradi, iar acasa bea inca 300 ml apa plata.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cristina cum am vb., tin pumni si ma rog sa fie bine si tu puternica. Treceti cu bine si peste asta.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

si noi am incercat hohes cu vitamina c, teddy si carrotella cu morcovi, portocale.

aseara a mancat visine din compot, dupa ce ii scoteam samburii si a baut sucul de la compot ( facut in casa ).

Mergi la inceput

giova pai si de ce nu iesiti afara cu trici? sebi deja s-a plictisit de ea...adica iesim cu ea afara, claro...dar vrea sa mearga el pe jos....sa alerge...numai cand oboseste, isi aduce aminte de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Cristina, va tin pumnii, stii si eu un baietel care a facut operatia asta si nu e mare lucru! Capul sus ca va fi f bine
Bumbita, Ayan obisnuia s abea noaptea cam 300 ml apa, cred ca de-aia iesea pipi din Pampers, cred si eu ca nu mai facea fata.
Ana, pupici multi.
Gio, noi mai rar cu trici afara, ca sta cam 5 min pe ea si vrea pe jos, si trebuie sa car si trici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Si Ioana bea sucuri facute de mine, dar i-am dat si Santal kids..nu prea incintata. In schimb bea compot de sparge, facut in casa normal.
Cristina , tinem pumnii..eu stiu un baietel care a fost operat de asa ceva si e ok.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Off, Cristina, tinem pumnii sa se termine repede si cu bine. la restul investigatiilor cum a fost?

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ASTERY,PUPICI MULTI SI SA DEA DOMNUL SA SE TERMINE TOTUL CU BINE!!!!!!!!
CE MAI STITI DE BOMBO?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Noi sucuri bem rar, eventual de la o portocala. Dar i-am dat si din comert cate un pic daca am avut ocazia. Bem "tai-cai"= ceai si "ama" = apa.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput