Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (189)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

alina pai si din ce cauza crezi ca se uda? ii dadeati sa bea prea multe lichide seara?

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 24 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by maraki

quote:
Originally posted by anasol
dav la o masa de fructe papa asa: o banana,un mar o piersica,o caisa,o para si un pic de branza.....
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mi se pare enorm de mult, oricum fructele nu fac rau, este bine ca le poate manca odata

Monica

PAI PANA SI DIANA BAGA LA O MASA (PE LA 10) O BANANA,UN MAR SAU PARA,O PRUNA SAU/SI UN KIWI O PIERSICA , ETC. DEPINDE CE AVEM SI ASTEA AMESTECATE CU CEREALE SA NU FIE LICHIDE DE TOT
Deci intre 3 si 6 fructe,dar banana e nelipsita plus OBLIGATORIU UN FRUCT ACRU.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Bumbita, e super misto si la Praid, am si prieteni care au fost si le-a placut. Dar noi o sa mergem in weekenduri pentru ca eu sunt de fapt din Sibiu si am fratii care locuiesc acolo. Ma uitam si eu ce misto arata site-ul, dar in realitate nu e as luxis, cel putin nu era acum doi ani cand am fost noi.
Apropos de pampers, singurul care la care nu am avut niciodata accidente dimineata a fost chilotelul de la Libero, dar costa destul de mult.
CAt despre suzi, off, treaba grea. La noi se cam impune sa scapam de ea pt ca strumfa face mereu stomatite care sunt intretinute de suzi. Nici o sansa sa dormim fara ea, ba mai mult, e singurul mod delinistire atunci cand avem fitze. Seara e ritual..adoarme cu doua bibi pe care atata le invartesi le schimba pana adoarme. Si dupa ce ca avem vreo 10, acum doua zile , am avut si eu ocazia sa vad o crizadin aia ca la carte cu aruncat pe jos de la mandra mea penru ca voia neaparat o "bibi" in forma de albinuta pe care a vazut-o in farmacie si tipa ca din gura de sarpe..bibiiiiiiiiiii si dupa ce i-am cumparat-o am regretat pt ca trebuia sa fac si eu ca la carte si sa o ignor.Si ma mai mir ca am copil fitzos si rasfatat.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Mai, poate d-aia sunt vorbareti Diana si David,de la fructe
Eu zic ca pe langa operatiunea non-suzeta puteti incerca si reteta asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Noi nu suntem dependenti de suzi...numai la adormit atit...iar in somn o scapa si nu ii mai trebuie...numai daca se trezeste si nu si-a facut somnul o cauta si adoarme iar. ziua nici nu exista...
ructa papam si noi muulte
fie amestecate-suc de o o porto, un mar ras si o banana, cu cereale si brinza de vaci...fie simple..banana, mar-asa e de simpatica cum musca din el...alege coaja si mi-o da mie. Se duce si il ia singura si zice"ma", iar la banana"ba"

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Ana, si mie mi se pare ca il culca pe Tibi prea devreme bona. Incearca sa amani pana pe la 12, 1. Si acum mai vin si caniculele si la pranz chiar ca nu poate sa il scoata afara. Iar cu pranzul da-i chiar inainte de nani sau daca ia dejunul prea tarziu, dupa. Si noua ne-a fost ff greu cand am trecut de la doua somnuri la unul pt ca ala de dimi era cel mai bun somn si al doilea era pe la 5,6. Si cine dormea la 12 noaptea??? Si strumfa se trezea la 6.30,7, dar de cand doarme o singura data se trezeste pe la 8.3, 9, mai ales daca vrea sa isi bea laptele la 6. A durat vreo doua saptamani, dar am reusit.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Diana adoarme cu suzeta,dar dimineatza nu o are in gura,de multe ori o scapa dupa numai o ora ... Acum ,ultimele patru nopti a dormit super bine,nu s-a trezit mai deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am gasit loc de parcare si am stat 10 min. la solar.
Cu al meu sot nu m-am mai intalnit ca era ocupat .

Marco ma dispera cu trici, iar a vazut-o s-a urcat pe ea si ca nu il plimb.
este plin de bubite pe la gat, de la caldura.
si tuseste si stranuta de 2 zile. Vroiam sa-i fac Priorixul si iar pauza.

Alina sper ca e vrajeala cu centrala.
In strainatate se pune foarte mult accentul pe nastere naturala, cezareana doar in cazuri extreme.
Maraki tu erai vesnic la cofetaria spitalului.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Noi nu bem suc de fructe...si oricum nu cred ca i-as da suc din comert.
Noi inlocuim sucul cu masa de fructe din fiecare dimineata.....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Asa... am vent si noi acasa pe la 13 si ceva (parca).
Sambata pana in pranz Razvan va fi operat. Ousorul buclucas va fi adus la locul lui definitiv. Am asa niste stari contradictorii, desi stiam de la 2 sapt. de viata ca asta vom face... Eu zic ca va fi bine. Mai am de facut niste sapaturi pe net, sa vedem ce gasesc despre doctorita chirurg.
Cam asta este.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput