Cantar electronic Tefal
Si-a cumparat cineva cantarul acela electronic de la Tefal la care ii face reclama la tv? Care arata cat din cat ai slabit reprezinta grasime si cat reprezinta masa musculara? Este bun? Merita?
Raspunsuri
Alé spune:
Oana, io nu l-am luat si nici n-am de gand. Sa-ti spun de ce.
Costa aprox 340 lei si nu face decit sa combine doua functii deja existente la cantarele Tefal: memoria si procentul de grasime/masa musculara.
Daca a doua functie este cu adevarat utila, desi nu stiu cit e de corecta aprecierea pe care o poate face un astfel de dispizitiv, prima mi se pare inutila.
Intotdeauna stii cate kg ai avut la ultima cantarire si poti sa faci diferenta si singura. ![]()
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |
Clover spune:
Cantarul meu e Tefal si tine minte ultima masuratoare pentru doua persoane. E posibil sa uiti cat aveai cand te-ai cantarit daca de exemplu nu te cantaresti o luna. La inceput tendinta e sa sari pe cantar zilnic dimineata si seara, da in timp eu am concluzionat ca mai rar e mai bine.
Mai multe functii mi se par ca nu isi justifica banii. Daca ai slabit facand sport masa musculara e bine, chiar in crestere, daca ai slabit numai cu dieta a scazut si masa musculara. Ai nevoie de un calculator special sa iti zica asta? Daca te decizi totusi sa il cumperi cauta reviewuri la produsul pe care il vrei sa te asiguri ca face ceea ce spune in mod corect.
Keep the promises you make to yourself.
XIO spune:
Eu mi-am cumparat un dispozitiv de masurare a grasimii corporale...dupa aceea mi-a spus o amica din America , nutritionista ca cea mai buna metoda e masurarea pliului cutanat , dar na , il mai folosesc sa vad cum decurg treburile.
Astfel de cantare mai exista doar ca nu spun si masa musculara care pt. femei cred eu ca e inutila, e buna pt. culturisti.
Pe mine ma intereseaza cata grasime pierd si e de ajuns sa stiu ca se inlocuieste cu muschi![]()
Si , in fine , mi se pare cam scump cantarul...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
amoodia spune:
Oana eu am un cantar care iti arata cat e procentul de grasime si cel de apa in organism si cat ar trebui sa fie. tampesti de tot cu el, sincer.de cand am luat cantarul asta beau apa parca sunt broasca, si nivelul meu de apa e tot la fel, uneori mai si scade, ca-mi vine sa-l arunc pe geam, sa nu mai zic de procentul de grasime ca nu scade nici sa-l tai, in schimb eu slabesc si vad si pe la sunculite diferenta.
sincer nu stiu cat te-ar ajuta, mai ales ca noi femeile suntem atat de preocupate de sunculite, siluete, cantarul asta pe mine m-a obsedat mai mult. am avut momente cand ma cantaream de vreo 5-6 ori pe zi, dupa ce beam un pahar cu apa, dupa ce ieseam de la baie....
jenyyy spune:
Chiar am inteles dupa atatea pareri ca,nu are nici-un rost sa-mi cumpar pe cel care, sa-ti indice procentele de pierdere a grasimii.
oricum,electronic sa fie...ca cel mecanic a iesit la pensioara
L-am vazut si pe net cu achizitionare on-line!la pret de 2.mil.600 mii.
Oana_B spune:
Mie mi se par frectie cantarele electronice, se strica mai repede si nici nu arata cu acuratete. Cele mai bune mi se par cele clasice cu ac (ceva de genul www.fitbuy.com/images/ta-909esh.jpg" target="_blank">asta am si eu)si la doctor cand ma duc tot din alea cu www.mds4u.com/images/detecto_scale.jpg" target="_blank">greutati au, cum erau pe vremuri la aprozar:)))
Ca sa masori grasimea exista www.fitnessmonitor.co.uk/dynamic_images/AMF2K.jpg" target="_blank">body fat calipers care arata cu mai multa precizie nu chiar 100% dar oricum foarte aproape.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
XIO spune:
Cantarul clasic este muuuult mai bun decat cel electronic.
Lia spune:
..citeam acum ceva vreme ca se poa' sa n-ai grasime "pe exterior",da' sa ai in jurul organelor interne gramada...cica ar fi consecinta directa a consumului de papici cu grasime,dar nu in cantitati suficiente cat sa fii gras(a) sau a dietelor care se bazeaza doar pe mai putina mancare sau mancare cu mai putine calorii,fara miscare....
asta ar putea fi motivul pentru care cantarul electronic zice ca e aceeasi cantitate de grasime desi grasimea pe burtici/coapse/solduri e mai putina...?
cum e cu body fat calipers?masori in mai multe zone si faci o medie?
ca eu spre exemplu pe burta n-am deloc suncutze,e numai piele subtire,dar pe fund/picioare sigur nu e doar piele si muschi ca pe burta,exista sigur si un strat de shuncutza intre piele si muschi..
XIO spune:
Ai grasime in jurul organelor in mod normal pt. protectie , cand te ingrasi te ingrasi si subcutanat si in jurul organelor.