Cantar electronic Tefal
Raspunsuri - Pagina 2
Lia spune:
quote:
Originally posted by XIO
Ai grasime in jurul organelor in mod normal pt. protectie , cand te ingrasi te ingrasi si subcutanat si in jurul organelor.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
xio,vorbim separat.eu ma intrebam in mod inocent:P daca se poate ca suncile subcutanate sa descreasca si per total cantitatea de sunci sa ramana aceeasi,pen' ca citisem ceva despre asta de curand...
...am constatat ca am intrebat ce ma interesa pe mine,da' n-am raspuns on-topic:
eu am un cantar tefal in tara, care are memorie parca pentru 3 persoane(nu-mi amintesc exact daca doo sau 3)si iti arata si cate procente e grasime...probabil ca merita daca posezi o preocupare in legatura cu asta,eu doar m-am cantarit din cand in cand,puteam sa-l achizitionez pe cel mai ieftin si mai simplu...cat despre cantarele tefal,imi amintesc ca atunci cand l-am cumparat,cel caruia i-am cerut date despre cantarele din magazinul respectiv imi spunea ca cele de la tefal nu sunt foarte precise si nici foarte rezistente in timp...
XIO spune:
Pai cantare care sa arate apa si grasimea din corp sunt cu sutele , acesta de la tefal e mai "avansat" ca-ti arata si masa musculara.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Oana_B spune:
Lia, am si citit si eu despre grasimea aia cea periculoasa, ii zice www.webmd.com/diet/news/20030331/high-fat-diet-ups-dangerous-hidden-fat" target="_blank">visceral fat.
Referitor la calipers, n-as sti cum se folosesc ca nu mi-am cumparat, da' tre' sa aiba instructiuni de folosire:
http://www.accumeasurefitness.com/
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
jenyyy spune:
acum chiar ca-s confuza!sa-mi iau cel clasic sau electronic?intr-o ora trebuie sa ma hotarasc caci,plec la magazin sa-mi cumpar unu'.
revin!
Clover spune:
De care ai luat?
Eu prefer electronic ca nu mai faci tu citirea, iti da un numar la suta de grame si ala e. Cu precizia pe care o are, de.
Keep the promises you make to yourself.
doradora spune:
eu am luat tefal prelud pt bebe si face talente - cantarul, nu bebe. nu stiu cum sunt cele pt oameni mari, dar pe asta sigur nu il recomand.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
jenyyy spune:
[b]fetelor,am revenit si vreau sa va spun ca,am renuntat la tot ce era TEFAL.vanzatorii de la diferite hipermarketuri,au spus ca nu-i tocmai bun.mi-a fost recomandat unu nemtesc,din sticla ,marca SEVERIN la 900mii.culmea e ca,toti au recom.acest produs.
raportu-calitate-pret..se justifica!
marlenn spune:
Am avut un cantar electronic Tefal care arata numai greutatea, 1 milion si ceva parca am dat pe el cand l-am luat in 2004...Dupa numai 1 an jumate s-a decalibrat...Ma bucuram ca kilogramele se duceau odata cu trecerea zilelor...
Pentru ca aveam dubii cu greutatea mea, nu prea se vedea la haine, am cumparat un cantar clasic...Am constatat ca aveam cu 10 kg mai mult decat imi arata Tefalu'...Si m-am lecuit de cantare electronice, plus ca sunt cu mult mai ieftine cele clasice si arata greutatea mai aproape de realitate...