Romania si-ar putea pierde drepturile in UE

Romania si-ar putea pierde drepturile in UE | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

ce tiganca.. ce pasarica... iata lucruri cu adevarat importante: http://www.ziua.net/display.php?data=2007-05-23&id=221084.. naspa!

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nu vreau sa minimalizez marlania lui basescu ... dar ar trebui sa ne epuizam energia pe altceva, in loc sa se apucam de lucru ne agatam de cuvinte.. pana la moarte!

by the way.. off topic si tot la fel de important: http://www.adevarul.ro/articole/nato-isi-va-crea-propriul-scut-antiracheta/313046

Mergi la inceput

sau http://www.romanialibera.ro/a96053/frauda-de-400-000-euro-din-bugetul-ce.html .. de astia nu mai aud de dimineata pana seara la tv si nu citesc in toate ziarele despre ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Aici ai cu totul dreptate. Asta e, media ne intoxica cu prostii spuse la nervi, si restul continua sa isi faca de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ana, cu asa ceva se cam ocupa presa noastra romaneasca (nu toti ziaristii, dar destui). Ne serveste circ, ca de paine n-o intereseaza, fiecare se descurca cum poate, iar problemele reale...hmmm, e mult mai interesant de cate ori s-a dus la presedintele.

Ardeiash, ma intreb, cu groaza, ce vor face alesii nostri. Cred ca vor urma multe si, din nefericire, acestea vor fi numai pentru ciolane de ros.

Mergi la inceput

aveti dreptate fetelor.. dar ce ne facem de ex: fiul meu a fost inscris la o scoala mai buna .. pentru ca romania a intrat in UE. anul trecut nu avea macces la aceasta scoala?
cred ca basescu atunci cand scoate pasarici pe gura nu se gandeste la noi si la viitorul tarii...
citeam, nu mai stiu anul trecut, acum 2 ani, nu ma itin minte... cineva spunea aici pe dc ca nu are drept sa faca mamografie gratuit... pentru ca romania nu e in UE.. asa cum celelalte tipe o puteau face//
asta-i marea tragedie. ce ne facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by ardeiash
citeam, nu mai stiu anul trecut, acum 2 ani, nu ma itin minte... cineva spunea aici pe dc ca nu are drept sa faca mamografie gratuit... pentru ca romania nu e in UE.. asa cum celelalte tipe o puteau face//

Nu putea face mamografie gratuit pt ca nu era in UE? Poate pt ca nu avea acte in regula si asigurare sociala platita. Nu pot sa cred ca ar fi avut dreptul altfel...crezi daca acum Ro e in UE, acea persoana are dreptul sa faca mamografia gratuit, neavand asigurare sociala? Nu stiu din ce tara vestica posta fata de care spui, dar nu cred ca se intampla in Belgia sau Franta.
Si cam la fel cred ca stau treburile si cu scolile (sau alte domenii)...nu stiu cum ar fi putut sa-ti refuze o scoala buna/mai putin buna inscrierea copilului, pe motiv ca nu faci parte dintr-o tara membra...poate altele au fost motivele.

cu bebe2 & David (18.11.04), pilotul "avid"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Fara cuvinte......Si acum la nervii pe care-i am: Cand dracu' o sa ne putem intoarce-n tara?

Si El Pais si spaniolii sa ma mai scuteasca. Stau aici de 6 ani si vreau sa zic ca ei sunt ptimii corupti din lumea asta.Numai ca ei stiu sa se ascunda(cica).....Nu o sa ne suporte nicodata spaniolii pe noi. Desi au 40 de ani de democratie in fata noastra is vai de capu' lor.Noi suntem un popor care am suferit mult si suferim mult de pe urma comunismului.....ei n-au habar de asta. Traiesc atat de bine si stiu numai sa se planga....Sa-si vada de treaba lor si de coruptii lor.

Am zis tot la nervi.......

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dama

quote:
Originally posted by ardeiash

Nu putea face mamografie gratuit pt ca nu era in UE? Poate pt ca nu avea acte in regula si asigurare sociala platita. Nu pot sa cred ca ar fi avut dreptul altfel...crezi daca acum Ro e in UE, acea persoana are dreptul sa faca mamografia gratuit, neavand asigurare sociala? Nu stiu din ce tara vestica posta fata de care spui, dar nu cred ca se intampla in Belgia sau Franta.
Si cam la fel cred ca stau treburile si cu scolile (sau alte domenii)...nu stiu cum ar fi putut sa-ti refuze o scoala buna/mai putin buna inscrierea copilului, pe motiv ca nu faci parte dintr-o tara membra...poate altele au fost motivele.

draga mea ... nu-ti pot spune despre ce tara era vorba.. am sa incerc sa caut insa mesajul nu stiu unde a fost postat.. fiind vechi... in orice caz europa n u se reduce numai la belgia si franta...

cat despre inscrierea intr-o scoala ce-ar fi sa te informezi ianinte de a te indoi caci nu sunt genul care mint... raspunsul tine de finante. normal ca statul belgian refuza sa platesca niste servicii inplus pentru unii dintre noi , nu?

Mergi la inceput

Mai vreau sa zic ca cunosc o gramadaaaa de bulgari si toti zic ca Bulgaria nu se poate compara cu Romania la cat e de corupta( si povestesc fapte). Poate ar trebui sa nu ne mai credem atata de rai.....sa nu ne mai injosim atat si sa dam satisfactie altora...

Spaniolii mor de ciuda pt ca din cauza noastra si a bulgarilor ei nu mai primesc niciun ajutor din partea UE.Cum sa vb frumos de noi????Sa vedeti numai cum vb de noi la stiri.....sau asa in general.....sa vedeti cum rad de noi.....stiind ca suntem atatia romani aici in Spania si ca datorita noua au o economie buna......

Mihaela

Mergi la inceput

Uitati aici:http://es.wikipedia.org/wiki/Operaci%C3%B3n_Malaya. E cel mai mare caz de coruptie de pana acum din Spania. Au arestat deja peste 100 de persoane( primari, cantareti....)....2600milioane de€. De asta de ce nu zic nimic? De ce nu vb despre cum isi vb ei acum cand au alegeri??? Ii vad doar pe altii nu? Sa-si vada de treaba lor.....

Mihaela

Mergi la inceput