Romania si-ar putea pierde drepturile in UE

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by dama

Si cam la fel cred ca stau treburile si cu scolile (sau alte domenii)...nu stiu cum ar fi putut sa-ti refuze o scoala buna/mai putin buna inscrierea copilului, pe motiv ca nu faci parte dintr-o tara membra...poate altele au fost motivele.

nu stiu cum e treaba in belgia dar aici e in felul urmator: unele facultati aplica o taxa foarte mare celor din tarile non-EU. e gratis sau mult mai putin daca esti dintr-o tara din EU.deci strict vorbind,nu te impiedica nimeni sa te inscrii la nici o facultate (daca ai punctele necesare evident) dar trebuie sa te tina bine buzunarul daca esti non-eu.

cit despre subiectul de fatza,nu mai comentez nimic in afara de faptul ca dupa parerea mea un presedinte care se adreseaza cu "pasarica" in mod public unei femei nu prea are ce cauta printre alti presedinti din EU, deci nu e un subiect de neglijat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

iata frustrare!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

nu vreau sa minimalizez marlania lui basescu ... dar ar trebui sa ne epuizam energia pe altceva, in loc sa se apucam de lucru ne agatam de cuvinte.. pana la moarte!

by the way.. off topic si tot la fel de important: http://www.adevarul.ro/articole/nato-isi-va-crea-propriul-scut-antiracheta/313046

si scutul asta de ce e important si la ce ajuta mai exact?

Mergi la inceput

pa zice chiar in titlu:
Teritoriul Romāniei va fi astfel protejat de rachetele balistice ale statelor-problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

quote:
Originally posted by speed

quote:
Originally posted by dama

Si cam la fel cred ca stau treburile si cu scolile (sau alte domenii)...nu stiu cum ar fi putut sa-ti refuze o scoala buna/mai putin buna inscrierea copilului, pe motiv ca nu faci parte dintr-o tara membra...poate altele au fost motivele.

nu stiu cum e treaba in belgia dar aici e in felul urmator: unele facultati aplica o taxa foarte mare celor din tarile non-EU. e gratis sau mult mai putin daca esti dintr-o tara din EU.deci strict vorbind,nu te impiedica nimeni sa te inscrii la nici o facultate (daca ai punctele necesare evident) dar trebuie sa te tina bine buzunarul daca esti non-eu.

cit despre subiectul de fatza,nu mai comentez nimic in afara de faptul ca dupa parerea mea un presedinte care se adreseaza cu "pasarica" in mod public unei femei nu prea are ce cauta printre alti presedinti din EU, deci nu e un subiect de neglijat...

Eu inteleg ca ei nu de apelativul pasarica sunt deranjati ci de atitudinea parlamentului si a lui tariceanu in raport cu coruptia. Cred ca mult mai tare sunt interesati ca presedintele e sustinut de 75% din votanti decit ce zice presedintele in particular.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Veni,Vidi,Vici !!!

Mergi la inceput

pasarica - nepasarica.. nu mai termina odata! cand se-apuca de lucru cu adevarat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Pentru ca Basescu si Tariceanu se bat cap in cap pentru putere, trebuie sa sufere o tara intreaga!! Eu pe Tariceanul nu-l suport. Basescu a incercat sa scoata in evidenta pe corupti,etc si acum vor sa-l scoata de la conducere. Eu nu stiu ce draq va fi cu noi. Pai va dati seama ce rusine sa fim suspendati pentru intrarea in UE? Mai mare rusinea! Cat despre mamografie....da....nu mi se pare nici mie logic sa nu o poata face gratis pentru ca Ro nu e membru UE.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by iliuta

Mai vreau sa zic ca cunosc o gramadaaaa de bulgari si toti zic ca Bulgaria nu se poate compara cu Romania la cat e de corupta( si povestesc fapte). Poate ar trebui sa nu ne mai credem atata de rai.....sa nu ne mai injosim atat si sa dam satisfactie altora...

Spaniolii mor de ciuda pt ca din cauza noastra si a bulgarilor ei nu mai primesc niciun ajutor din partea UE.Cum sa vb frumos de noi????Sa vedeti numai cum vb de noi la stiri.....sau asa in general.....sa vedeti cum rad de noi.....stiind ca suntem atatia romani aici in Spania si ca datorita noua au o economie buna......

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

cam aceeasi treaba e si pe aici asa ca nu ne mai minuneaza nimic!

stefania
12+

Mergi la inceput