Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
romaria spune:
Buna la fetitze si baietzei,
La mine ieri a venit un nene de la un studio foto si mi-a facut niste poze daca vreti le puteti vedea mai jos,
http://new.photos.yahoo.com/mami_ian_feb2007/album/576460762383598546/photo/294928804394645857/36
Va pupam,
Poze 3 luni, Rihanna
Poze 4 luni, 5 luni
romaria spune:
Catalina si Rihanna a inceput sa se intoarca singurica pe burta exact cu 2 zile inainte de a implini 5 luni deci Matei mai are dar pana atunci o ajutam eu ea se intorcea pe o parte eu o trageam pana pa burta si asa a invatzat singurica.
Pupcicei
Poze 3 luni, Rihanna
Poze 4 luni, 5 luni
iza29 spune:
megbeng, pentaximul este echivalentul lui infanrix penta? Se poate face asta, daca la 2 luni i-am facut infanrixul? Tu ce i-ai faccut la 2 luni? Sa imi spui si mie cum a reactionat bb, te rog.
cristiana70, cum au zis si fetele, iti sta f bine tunsa asa si chiar arati bine. De ce nu am si eu silueta ta....iar de gradina ce sa mai zic, baga in boala pe oricine. Felicitari.
Si piciul meu, ca si David, isi roade la fel pumnii. ![]()
adela...votat...
Marinar, felicitari pt stelute, la mai mare.
romaria suuuuuuuuuper poza cu Rihanna si fructele, vreauuuuuu si euuuuuuuu. 
Crishtinutza spune:
Buna feteleeeee!
In primul rand... cu rusinica de rigoare, urez si eu cu intarziere
La Multi Ani! tuturor sarbatoritelor... de Sf. C-tin si Elena si celor care si-au aniversat ziua de nastere!
Vad ca sunteti in verva... eu raportez zile tare obositoare, 2 nopti aproape nedormite... pentru ca mandra mea cred ca trece prin puseul de crestere de la 3 luni si ma tine la foc continuu.
In plus, tocmai ce a inceput sa se intoarca pe o parte... si se fatzaie ingrozitor in patut in timpul noptii, de ajunge cu picioarele unde era capul...sau cel putin de-a curmezisul patului. Plus ca ea are pat de lemn si se loveste de zor de bare, cu toata aparatorile posibile.
Megbeng, Mirandolina... e super ca se intorc bebeii, stiu ca trebuie sa treaca si prin asta...dar voua nu va e teama ca se vor intoarce din greseala pe burtica? Ca eu sunt terifiata de-a dreptul, mai ales ca la toate incercarile mele pustoaica sta ca bleguta cu nasul in cearsaf. De-asta nici nu prea dorm bine de cand am vazut ca se intoarce pe o parte. Ufff, asa as vrea sa fiu si eu mai relaxata, dar asta-i firea mea!! Ce ma fac ?!
In alta ordine de idei, si off-topic (scuze)...vad ca circula un email cum ca ar fi explodat si un al doilea reactor nuclear la o atomocentrala din Cecenia... si ca sa ne ferim de ploaie, verdeturi, alea alea... voi stiti ceva? Nu vreau sa panichez mai mult decat e cazul, o fi vreo glumitza... desi am inteles ca si la Cernobil au anuntat abia dupa 2 saptamani problema.
Heheee, cand va aud fetelor cu bebici grasunici, nu mai comentez.. a mea are vreo 5 kile jumate la 3 luni (vedem maine la medic) si de-abia am si eu cativa colacei pe piciorusele ei cu care sa ma distrez. ![]()
Am facut si eu urechile palnie sa aud ce "tehnologie" imi trebuie pentru cand voi diversifica si eu puiul... asadar storcator de fructe Braun si steamer.
Va pup ca suna cineva la usa!
Pa,
Cristina
Crishtinutza spune:
si pentru ca tot vorbiti de vaccinuri, am vazut ca in UK si in Germania se face si un vaccin anti pneumococ, in 2 etape.
Este introdus de curand, cel putin in UK am citit intr-o revista ca de prin octombrie 2006.
Crishtinutza spune:
Catalina, am citit undeva (oare unde?!) cum il poti ajuta sa invete sa se intoarca de pe o parte pe alta, daca vrei.
Il pui pe spate pe jos/pat, si, de-a lungul ochilor (deasupra capului) ii arati o jucarie... el se va intinde dupa ea si tu o misti usor intr-o parte. Asa el ar trebui sa reuseasca sa se intoarca.
Nu stiu daca am fost prea clara....
iza29 spune:
Crishtinutza, si piciutania mea se chinuie sa stea intr-o parte, inca nu se intoarce singur pe burtica, cand il pun eu, sta cateva minute si oboseste si isi pune fata in saltea,dar pana atunci sta cu capul ridicat bine, apoi il intorc la loc pt ca il vad ca se chinuie sa se intoarca si nu poate. Si al meu are tot 3 luni si mananca de sparge.
mediterana spune:
romaria-exceptionala poza!
fetelor, scuze ca iar scriu rar, dar am de citit mai 7 pagini...scrieti...poze, abia apuc...
despre diversificare...azi am inceput! fara mare filosofie i-am dat mar ras cu biscuite...jumatate de mar cu jumatatte de biscuit...l-a topit, incet, incet...am vrut sa-i dau 3 lingurite...dar tot cerea! maine la fel, poimaine la fel, apoi o sa incerc morcov! 4 luni va face pe 1 iunie.
v-am puapt si o seara placuta!
romaria spune:
Aelita doar aia cu fructele ti-a placut ???Mie imi place si cand este fluturas:))))) sunt vreo 10 poze facute de nenea fotografu :)))
Poze 3 luni, Rihanna
Poze 4 luni, 5 luni