Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
anis spune:
maryela, ideal e blenderul pt facut pasat..unul bun, de la braun e 1 mil. pt fiert legume ,carne eu recomand steamerul, pt a se fierbe si a se pastra si vitaminele.
adela...votat...
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
cristiana70 spune:
Multumesc, fetele, nu exagerati, ca frumoasa
chiar n-am fost niciodata!
Ma bucur ca va place gradina, tati e responsabil cu tunderea ierbii, noroc ca a reparat masina, ca altfel ne cumparam coasa, si trageam ca pe camp.
ADELA, iedera aia a fost atat de timida acum patru ani, cand ne-am mutat, cateva firisoare. Pe casa n-as avea curaj s-o pun, intra intre caramizi, distruge tot.
MARYELA, in timida mea incercare de diversificare am pasat legumele fierte prin sita, presandu-le cu lingura, si a iesit un piure foarte foarte fin. Este de cumparat si un aparat de pasat cu manivela, stiu ca si asa ceva e bun. N-am chef sa cumpar robot ca o sa se prafuiasca in camara, eventual un storcator de fructe bun si as vrea un steamer.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Liuda spune:
mai de fite zic atat, avem si noi 2 biberoane - unul de la avent si il folosim la ceai (e si mic) si unul de la chicco din care mancam laptic, astea doua le-am avut din prima zi si le am si acum doar din cauza ca mi le-au dat bonus cand am cumparat stirilizatorul. Sincer mie mi se par prea scumpe jucariile de la chicco, zau niste nimicuri si o caruta de bani... de haine, ce sa zic ca la varsta asta creste repede si ce ii vine azi - peste o luna e deja dat de pomana la altii mai mici, asa ca caut sa cumpar de unde e mai ieftin . ideea e ca in Galati in magazine e mai scump de 2-3 ori, iar aceeasi marfa este mai ieftina in depozite (locul unde se vinde angro)... Lasati ca purtam noi ce se vinde aici, nu ne mai fudulim acum vezi doamne cu cumparaturi pe nu stiu ce tara... ideea la mine principala este - curat sa fii, nu conteaza, poti sa ai doar 2-3 toate pe tine dar sa le ai curate... sarac si curat! Bady sper sa purtam cat mai mult - mie imi plac din simplu motiv ca nu sta copilul cu spatele gol...
Acum chiar nu vad rostul sa infund bani in nu stiu ce costume si treninguri... ca maine nu ii vin, mai bine ii cumpar o carte sa stea acolo cand ii vine timpul s-o folosim
daconst mama ce mai zici unde este, cum stati cu febra...
Liuda spune:
mai fetelor am plecat ca azi daca tot am cautat carut nu am facut piata... si acasa nu avem nimic! Poate apuc sa cumpar macar ceva de haleala ca frigi este super gol.... si parca uneori iti vine sa deschizi si sa gasesti ceva bunisor in el....
Mai nu stiu ce are copilul meu, sa nu deochi dar de cateva zile doarme bine asa cate un somn din ala de 2-3 ore legate... poti dansa pe ea ca nu misca.... si mananca bine, de cand am trecut la supa, chiar mananca si lapte mai bine
azi de exemplu - la 6 a cerut de mancare si a mancat 150 ml lapte
la 11 supa pasata cam o cana ceea ce zic eu e cam peste 100 ml,apoi cereale 60 ml si s-a culcat... s-a trezit la 2 si a ras 180 de lapte,
pana la 7 rade 250 ml de suc si cam 100 de ceai..
apoi la 7 mananca cam 200 ml de lapte si e posibil sa fie ultima masa pana maine, dar mai e si posibilitatea sa mai ceara pe la 4-6 dimineata !
Messa cum e cu fierul? noi bagam in ceai ca am citit ca se pune in lapte, ceai, mancare si asa fac ca chiar e rosuuuu si nu de alta dar daca scuipa... am pus-o!!!
ma da chiar poate din cauza ca ii dau fier se apucasera de halit?!!!!
mihacarm2002 spune:
Cristiana70, daca zici ca frumoasa nu ai fost niciodata, ca sa nu te contrazic iti spun ca esti tare fotogenica in fotografii
. Iar David e un scump de iti vine sa-l mananci!
Marinar, felicitari pt stelute!
Matei (Megbeng), felicitari pt intorusul pe burtica!
Daria&Alexia
(Flavia)
Erik
(Marybell)
Eva
(Gio)
Vlad
(Mog)
Andra
(Nitulica)
Sonia
(Conchita)
Noi avem un carut greu (13 kg) si stam la 4. Insa il lasam la parter legat de scara. Chiar nu stiu ce as fi facut daca ar fi trebuit sa il car zilnic sus-jos!
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
cristiana70 spune:
LIUDA, fierul iese foaaaarte bine la spalat, cu Persil Sensitive. Iti spun eu, ca am intrat si eu in panica la un moment dat.
Unde e toata lumea? Eu imi astept pedichiurista, ca si asa mai avea doua cliente in zona azi, scapa si de mine.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
mirandolina spune:
Neatza fetele. La amiaza, desigur!
sarbatoritilor zilei!
Astazi ne-am intors si noi de pe o parte pe burtaaaaaa! Cu tot cu minutza! Asa ca Meg, ne luam de minutze ![]()
Bebeii cu kilograme "in plus": mai tineti minte ce ne-am ingrozit de bebe Amon care marca 8 kile la doar doua luni??? Daca si el va trebui sa se faca repede slim ca sa intre in graficul de 9,5 la 1 an, inseamna ca acum e deja in cura de slabire
Maya a luat 3 kg in 3 luni doar cu lapte de la mine si is numai falcile de ea. Iar noi doi suntem niste slabanogi. Asa ca, Tonylexa, Daria e f bine merci, lasa copilu' in pace.
Salina, sa speram ca reusim ceva cu cresa. Eu sunt in butoiul cu melancolie rau de tot si nu-mi vine sa fac nimic
Sunt trista, Aelita, pt ca ma simt uitata intr-un coltz si prafuita... O sa-mi treaca, stiu ca 50% din "simtamintele" astea sunt piticii mei de pe creier. Plus insomnia care ma kinuie. Spre deosebire de Dianamizzi, eu nu adorm mai devreme de zorii zilei. Noroc ca Maya ma maninca in somn
si mai dorm pina pe la 12 macar. Dar poate ar fi bine sa imi iau un test, cum zice Lili. Mai stii?...
Marinar, vreau si eu stelute! Si... recunosc, si eu imi rodeam gherutzele de la picioare ![]()
Dana, as baga niste
, dar mi-e ca dupa aia doarme Maya cam mult 

Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
aelita spune:
cristina sunt eu in urma ta cu diversificarea,asa ca nu vei fi singura !
daconst la un an trebuie sa aiba intre 8,5 si 12,5 kg,sau cam asa ceva,dupa grafic.clar se vad mai slabuti,cei care sunt in josul graficului,dar nu e nimicde ingrijorat,e abosult normal.
salina,Ma gandeam ca la Medicina chiar nu se poate trece lipa-lipa,dar mai stii ??
ylilimic
quote:
iar acum ce folos ca doarme bb daca celalat e treaz in picioarele mele?!

bai,tonylexaaaa,s-a meritat sa frecam pozele alea!!! parca am simtit ca e ceva misto de vazut !!E MORTALA CUM DOARME CU URSULETUL !
Are un parde mori !!! ce frezaaaaaa!
Si ce ochi are !!se mai agita si de la burtica.la 3 luni ii ajunge laptele.diversificare sun 4 luni,in nici un caz.
cristina seamana David muuult cu tine!!!!!!!!
ce gradina aaaaaaaaaaaaaai !!!! paradis!
Ella-mirandolina de cine te simti data la o parte si lasata intr-un colt?? daca e cu sotul,apai spune-.i de acum,nu te lasa sa te afunzi in tristete ca duce la depresie si cu cat te afunzi cu atat le vezi mai nerge.e posibil ca el sa nu o faca cu intentie,si daca e asa,atunci trebuie sa discutati!
sau e vorba de alte persoane?? ca de bebe nu incape vorba
oricine ar fi ,spune-i cum te simti !!!
sa cresteti mari !!!
Erik de Marybell
Eva de Gio
Vlad de Mog
Andra de Nitulica
Sonia de Conchita
Alexia si Daria ( Flavia)! au implinit 6 luni !!!!!!!!!
S.
Catalina spune:
Miha, eu te inteleg cu carutul. Asa il car pe scari.
Mai, ma terminati cu intorsul. Matei nu se intoarce decat pe o parte, nu pe burta sau de pe burta pe spate ...
ylilimic spune:
adela - nu se deschide sa votez si eu...imi mai dai o data link-ul?
cristiana - frumos bebel, frumoasa mamica (si nu ma contrazice), frumos chiosc (pe dinauntru), frumoasa gradina ! Mai, da la voi totul e frumos?
Si pentru ca tot e la moda votatul, barbatul meu iar si-a facut de lucru: www.holsten.ro/" target="_blank">intrati aici si de gasit il veti gasi sigur pe Matei, doar ca nu am aflat inca cum se voteaza 
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007