Mamici de iulie-august 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Anya20 am reusit sa vad pozele de data asta. Sunteti atat de frumoase toate. Si eu vreau sa fiu in Bucuresti sau Iasi. O floricica pentru fiecare dintre voi frumoaselor...
witchy_witch draga mea stiu cum te simti. Imi amintesc cand am vazut prima data cate vergeturi am... prima data am crezut ca m-au strans pantalonii (vezi ce gandire pozitiva am avut)de graviduta si am mers la sot si i-am arata spunandu-i "uite ce rau m-au strans astea" iar el mi-a spus nu sunt vergeturi. Am crezut ca lesin, toata burta in partea de jos imi era ca brodata. M-am dus si mi-am cumparat cele mai scumpe creme pe care le-am gasit pe piata, dar din pacate pielea mea nu este foarte elastica asa ca nu au avut nici un efect. Acum arata mai rau ca la prima sarcina, vergeturile mi s-au extins cu 4 degete deasupra buricului. Dar am inceput sa accept faptul ca asa sunt eu si sincer nu ma deranjeaza. La prima sarcina am vorbit cu multe fete care au fost si ele insarcinate, la una din fetele cu care am vorbit i s-a refacut pielea asa de frumos, nici nu ziceai ca a avut nimic pe ea. Ea zicea ca a folosit crema de coco si crema cu vitamina A si aloe. Sper din suflet sa ai si tu o piele la fel ca fata asta si sa ti se refaca pielea.
Karliguta nu s-a intamplat nimic. Totul este bine.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

31+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

witchy_witch, Luna1 are dreptate in ceea ce priveste estomparea vergeturilor in timp. Deci nu ai de ce sa iti faci griji.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

31+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata! Azi ne-am harnicit cu fiindca mi-a plecat sotul devreme de acasa. Are de dat un examen foarte serios si diseara, cu putin noroc, se intoarce acasa cercetator stiintific plin. (Pana acum a fost asistent.)

Am citit foarte atent discutia de ieri legata de alaptat. Cu siguranta am sa fac si eu un folder cu informatiile astea, sa fie la indemana in caz de nevoie. Noi visam foaaaarte tare intai sa nastem vaginal, apoi sa alaptam, evident. Va fi prima noastra experienta de genul asta dar ma inarmez cu rabdare si cu informatii, in speranta ca totusi va fi in regula pana la urma.

O zi buna tuturor!

Lia 30S domnita Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna dimineata fete dragi cu burtici !
Dupa o noapte cumplita a iesit iar soarele pe strada mea !
Mi-a fost foame aseara si nu m-am abtinut si am mancat, apoi am adormit si m-am trezit in niste arsuri cumplite. Fix cu voma in gat eram cu lacrimile in ochi , e sinistru. In fund am adormit aseara. Si nu imi trec cu nimic.
Alina.a multa sanatate si sa ii fie bine, Doamne ajuta ! Vai, ma termina arsurile, nu stiu ce sa ma mai fac ! Orice mananc imediat ma apuca, de aia ma si feresc oricat de foame imi e sa mananc seara ca sa pot dormi.
Valen si eu am o energie fantastica, si ma simt excelent, asa ca nu esti singura in starea asta.
Va pupic pe toate si ziua buna tuturor.

Jeni 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by Anya20

acum sper ca se vad pozele. le-am controlat pe fiecare, sa fie publice. mai pun o data linkul.

http://new.photos.yahoo.com/iulaug2007/photo/294928804393162226/0

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

eu am vazut pozele accesand chiar primul link.
multumim frumos!

karligutza, sapt.34 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata doamnelor .....

Multumim fetelor pentru incurajarile de ieri , pentru toata lumea

Jeni pe mine ma mai lasa cu limonada , incearca si tu .

Otiliainceput 29+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Anto, pat am luat si noi acum o luna, si cam atit. Ma gindesc cu groaza sa nu sufere Miruna ca o vom muta prea "din scurt" in camera noua.
Carmena, felicitari pentru nasul cirn.
Ashera, alaptatul in pozitia culcat are un mare avantaj: noaptea mama poate sa doarma in timp ce bebe suge.
witchy, la prima sarcina am avut vergeturi doar pe sini, dar mi-au trecut de tot.

Ieri seara nu am mai avut arsuri, deci nu apar de la orice mincare, ci doar de la anumite ingrediente; pina acum am pe lista neagra nucile si rahatul mincate la ore tirzii.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Noi va invitam la un Sprite mai rece si niste cirese dulci-dulciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Aici e deja cald,vro 28 grade azi,mi-am luat palaria mea de soare cand m-am catzarat pe bicicleta.Eu mai merg inca pe bici,si-l pun si pe Kenta in spate,pe scaunul special pentru copilashi.Io-balena,plus Ken care are 18 kg.Sunt atenta sa nu cad,de cad gata-i cu mine :)))
O sa pun o poza cu bici mea.

Samurai-lady 29 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

pup si eu fetele.
in loc de cafea am baut o cana de lapte cu cacao.

am vazut ca s-a vorbit despre alaptat. eu am mai povestit. experienta mea se aseamana cu a povestit valen. eu l-am infometat putin pe alex ca sa-l fac sa suga.

carmen sunt de cord cu tine. nu vreau vizite in primele saptamani. sa stea toti la ei acasa. nu vreau nici ajutor de la altii caci ma tremina sfaturile lor. vreau doar ca bona lui alex sa ma mai ajute prin casa. asta ca sa nu mai dorm doar 1 max 2 ore din cand in cand.
eu nu voi cumpara biberoane, tetine, suzete, etc, decat daca nu voi gasi o alta solutie. pe alex l-am alaptat 9 luni.

la noi in valcea cand l-am nascut pe alex te lasau cu bb in camera. din pacate doar cele cu cezariana erau doua in camera (restul cate 4)si aveau si dus. sunt si camere vip, dar parerea mea ca nu merita. eu trebuie sa fac cezariana asa ca oricum voi avea dus. personalul medical e ok pana la urma. se insista pe alaptare. formula primeau doar cei care nu putea fi alaptati.

baita i se facea copilului pe tot corpul. nu te externau pana nu il spalai si tu singura. eu zic ca e un lucru bun. sper sa fie si acum tot asa sau mai bine.

ashera si au il alaptam pe alex intinsa. imi era mai usor asa. mi-am revenit mai greu dupa cezariana si nu puteam sa il tin foarte mult in brate la inceput.

nici noi nu avem inca un nume. ne place andra, dar cum vreau si nume de sfant si nu vrem doua nume ar trebui alexandra. voua cum vi se pare: alexandru si alexandra. e ciudat sau sa lasam asa? rudele nu prea sunt de acord.

alina.a multi pupici si te asteptam repede repede acasa.

jeni si eu am mancat aseara o fripura mare si acum bag apa la greu pt arsuri. stiu ca mai e buna varza pt arsuri, dar eu insist cu apa.

anya am inceput sa-mi salvez toate sfaturile tale pe calculator. mare noroc avem noi cu tine. sper sa iti faci timp de noi si dupa ce nasti.

anya mai am si eu o intrebare. stiu ca s-a mai discutat(parca aylin a pus problema), dar nu mai stiu concluziile. asi manca dulciuri tot timpul. nu prea ma pot controla. copilul o sa-mi mosteneasca obiceiurile? fructe mananc destul de greu, de obicei fortat. acum numai capsunile mai au trecere la mine.

27+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

POZE cu bicicleta mea-mashina mikaaaaaaa

http://sports.webshots.com/album/559150179cfhcoS

E foarte plakut mai ales primavara si vara sa mergi cu bitza cu bebeii.Va place ?

Samurai-lady 29 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput