Mamici de iulie-august 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Iesencele, ce faceti, dormiti in front?
aylin, te simti mai bine?
Samurai-lady, am vazut bicicleta.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

ioana si eu am avut vergeturi doar sub sani. sincer nici nu mai stiu daca au trecut de tot, nu le-am mai remarcat. acum inca nu am desi sanii sunt mult mai mari. poate scap fara.

Samurai-lady eu vreau sa va vad pe bicicleta. mie imi e greu sa merg cu bicicleta si fara burta. din cand in cand mai conduc masina dar acum ma enervez usor. nu mai am rabdare si risc sa fac gafe. recunosc ca nici nu prea am experienta, sau cum spune sotul nu vreau sa invat caci am suficiente ore de condus. zilele trecute nu stiam daca am aprinsa pozitia sau faza scurta. s-a enervat si nu a vrut sa ma ajute asa ca am condus asa. cred totusi ca era faza scurta, dar nu m-am dat jos sa verific. se pare ca mie imi trebuie sofer.

pup toate burticile. sa aveti o zi frumoasa.

27+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Samurai-lady credeam ca esti si tu pe bicicleta.
pupici la printisorul tau

27+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Eu merg dupa ce se naste bb2 sa-mi iau carnet de conducere.
Ma asteapta mashinutza si io inca n-am carnet.
Cu doi bebei cred o mashina e super comoda pentru deplasare,mai ales cand ploua sau ninge.Abia astept sa sperii babutzele din Kawasaki cu
stilul meu de condusssss

Samurai-lady 29 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

nma mie personal imi place foarte mult numele de Alexandru / Alexandra , dar pentru ca vecina de langa noi are un baietel cu acest nume ne-am reorientat noi . Daca as fi avut fetita as fii luptat pentru numele de Bianca . Care rude nu sunt de acord si de fapt ce cuvant au ele de spus ??? asta chiar nu inteleg .

Samurai-lady - sunt oficial " indragostita" de Kenut al tau sa stii .... si imi place bicicleta , dar nu ai prea mult curaj totusi ...

Otiliainceput 29+Laurentiu

Mergi la inceput

Vreau sa fac si eu un sondaj de opinie.
Care nume va place mai mult ???

KEITA sau KOUTA ???

Sunt curioasa sa vad cum va suna voua numele astea japoneze-japoneze.
Noi ne-am hotarat aproape asupra numelui,da-s curioasa si ce ziceti voi.Mercik

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

OTIM-si la Ken tot asa,pe bicicleta pana in sapt.37.
SI am avut si sangerari multe la Ken,pana prin luna a 5-a.
Acum vad ca n-am restrictie de la medic;mi-a zis doar sa nu cad :))))) si sa ma feresc de gropi si denivelari.Asta cu cazutul e nasoala problema,dar ma limitez la viteza melcului.

Web-poze Kenutz

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

am mai pus cateva poze cu burtica la 25 de saptamani. daca vreti sa le vedeti.
la noi iarasi ploua. la iasi a ajuns ploaia?

27+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Jeni, la inceputul sarcinii, cand aveam greturi si arsuri, am citit pe undeva pe aici pe net ca ajuta fff mult pop corn. M-am aprovizionat cu pungi din acelea de le faci in 2 min la microunde si asa in fiecare seara si dimineata si ziua mancam la pop corn. Si , sincer, chiar imi trecea greata. Incearca macar.

Legat de vergeturi, eu aveam pe fund dinainte de sarcina (de vreo 5 ani din cauza ca m-am ingrasat si apoi am slabit brusc) care erau deja cum spune Luna - albe ca niste raulete. Sotul meu asa m-a cunoscut. El zicea c ai se par sexi. Acum nu stiu daca zicea sa ma incurajeze Credeam ca in sarcina o sa ma impanzesc, insa surpriza. CEle vechi abia se mai vad (poate pentru ca mai m-am ingrasat) si mai mi-au aparut vreo 5 noi. Nu imi vine sa cred. Sper sa ma tina asa. Ma dau cu crema de la Mustela.

Lia, bafta sotului. El ce preda???

Alina, am reusit sa vad pozele. Sunteti dragute foc asa cu burticile la vedere. Si sotul meu imi zice: 'ce burtica frumoasa am' iar eu ca sa il necajesc ii zic ca 'in cazul asta mi-o voi mentine si dupa nastere'

Dana S31+ cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Samurai-lady, nu vreau sa te superi pe mine, insa ambele nume nici nu imi dau seama daca sunt de fata sau de baiat . aaaaaaa, sau pentru ca se termina in a sunt de fata ???? Atunci: spune-ne cum se pronunta

Dana S31+ cu Daria Stefania

Mergi la inceput