Ce sa fac sa doarma toata noaptea?
Raspunsuri - Pagina 3
GabrielaG spune:
Cel mic al meu (face luna viitoare un an) se trezeste f. des noaptea sa suga. Daca se trezeste doar de 3 ori, eu sunt bucuroasa si ma consider multumita.Si in ultimul timp cred ca se trezeste de cel putin 20-30 de ori pe noapte. Stiti cum sunt dimineata? Ca un zombi...sau mai bine, parca am toata noaptea. Si asta se intampla de cand era f. mic. La biberonn nu bea decat ceai. In rest manaca de toate, inclusiv lactate si lapte cu biscuiti sau cu cereale; am incercat noaptea sa ii dau biberon cu lapte, dar cum simte tetina, cum urla. Ca sa nu mai spun ca nu a vrut niciodata suzeta.
Este un adevatrat terorist, sper sa se schimbe daca il voi intarca noaptea...Doar sper...
Asa ca esti norocoasa ca se trezeste doar o data...
Sanatate multa si somn dulce la BB-i si mamici obosite,
Gabriela si baietii
hannen spune:
Dragi mamici taree greu e trezitul asta noaptea.Si eu patesc la fel cu toate ca are acum un an si opt luni.Pana la un an si aproape doua luni cand am alaptat a fost teroare,dormea cu sanul in gura,cum il scapa cum urla.Nu a primit deloc suzeta.Dar i-mi vine o idee de subiect nou,,copii care urasc sa doarma,,.Vorbesc serios fetitza asta a mea e o zburdalnica,nu sta o clipa locului si cand nu mai poate de oboseala nu vrea sa doarma.Plange,urla ,tipa,numai sa nu o culc.Deja mi-a invatzat toate trucurile,nu vrea in brate leganata,daca incep sa-i cant ma plesneste peste fata,ce mai o adevarata lupta.Si cat a fost bb tot asa,statea mai mult treaza toata ziua,de s-a speriat mama cand m-am dus cu ea in RO la varsta de 6 luni.Seara adoarme tarziu,in ultimul timp ,chiar daca adoarme pe la 10 se trezeste la 5'45 am,parca e ceas desteptator si trage de mine si de taica-su sa ne trezim.Noaptea trag patutzul ei langa patul nostru si cand cred ca s-a scufundat in somn adanc o mut in patul ei,bineinteles cum simte ca e singura incepe sa.Dar negresit vine peste mine in pat.Cateodata adoarme cu capul in patul nostru si cu picioarele in patul ei.Oare cand v-om dormi si noi cu adevarat?
Mamici mult noroc si rabdare cu nostri cei nazdravani.
Nicole si Amira.
Nicoleta spune:
Salut.
Desi asta nu ma consoleaza, am aflat ca sunt copii care isi "terorizeaza" parintii mai mult decat o face al meu. Asa ca nu o sa ma mai plang. Bb Stefan se trezeste o singura data pe noapte, sa manance lapte, dar mananca dormind si nu sunt probleme. Inseamna ca sunt putintel exagerata sa vreau sa nu se mai trezeasca deloc?!
Poate ca da, poate ca nu. Ma gandesc insa ca sotul meu, care ma ajuta foarte mult cand este acasa, va pleca pentru 2 luni si jumatate si atunci... Oare voi rezista? Eu sper ca da.
Multa bafta cu bebeii vostri.
Nicoleta.
baietica spune:
quote:
Originally posted by sorana
Din pacate nu am raspuns, Monica a fost fata cuminte si a dormit mult. O semana cu parintii?
De cand s-a nascut a mancat 12, 3, 6 noaptea, peste zi, din ora in ora. La 1 luna: 12, 6, peste zi din ora in ora. La 3 luni 9seara, 6 dimineata (somn non-stop intre), peste zi - o masa la 1 ora 1/2. Acum (8 luni 1/2) - masa cu cereale la 7.30-8, lapte la 8.30 - somn pana la 7 - 7.30 dimineata. Ziua mai are inca 4-5 mese (unele mici - de ex. 2 Danonino).
Nu stiu daca il poti convinge cumva sa doarma sau sa nu doarma. Din pacate cred ca va trebui sa traiesti cu programul lui.
Bafta
bb Monica si Sorana
baietica spune:
BB-ul meu are 5 luni si se trezeste noaptea fara nici un motiv anume.
nu vrea sa manince ci doar se agita cam o ora,se joaca si plinge cind cere sa fie adormit.
avem o problema cu adormitul...nu e prea usor si astfel noaptea mea se fargmenteaza intre perioadele lui somn si veghe.
Sabina spune:
quote:
Originally posted by hannen
Dragi mamici taree greu e trezitul asta noaptea.Si eu patesc la fel cu toate ca are acum un an si opt luni.Pana la un an si aproape doua luni cand am alaptat a fost teroare,dormea cu sanul in gura,cum il scapa cum urla.Nu a primit deloc suzeta.Dar i-mi vine o idee de subiect nou,,copii care urasc sa doarma,,.Vorbesc serios fetitza asta a mea e o zburdalnica,nu sta o clipa locului si cand nu mai poate de oboseala nu vrea sa doarma.Plange,urla ,tipa,numai sa nu o culc.Deja mi-a invatzat toate trucurile,nu vrea in brate leganata,daca incep sa-i cant ma plesneste peste fata,ce mai o adevarata lupta.Si cat a fost bb tot asa,statea mai mult treaza toata ziua,de s-a speriat mama cand m-am dus cu ea in RO la varsta de 6 luni.Seara adoarme tarziu,in ultimul timp ,chiar daca adoarme pe la 10 se trezeste la 5'45 am,parca e ceas desteptator si trage de mine si de taica-su sa ne trezim.Noaptea trag patutzul ei langa patul nostru si cand cred ca s-a scufundat in somn adanc o mut in patul ei,bineinteles cum simte ca e singura incepe sa.Dar negresit vine peste mine in pat.Cateodata adoarme cu capul in patul nostru si cu picioarele in patul ei.Oare cand v-om dormi si noi cu adevarat?
Mamici mult noroc si rabdare cu nostri cei nazdravani.
Nicole si Amira.
Asta nu-i fata ta , asta e Sofia mea!!!
Sabina & Sofia Galagia
Nicoleta spune:
Salut.
Aseara Stefan a facut-o lata iar! Sunt franta! A adormit la 22.00, dupa ce a mancat 135 ml de lapte. Apoi la 01.00 s-a agitat si a mai vrut lapte, i-am dat dar a mancat 40 ml. La 03.00 s-a trezit iar, i-am dat 100 ml si a mai vrut, m-am dus la bucatarie si i-am facut, iar cand m-am intors deja gangurea si avea ochii cat cepele. Nu a mai vrut laptele, i l-am facut budinca, a mancat-o aproape pe toata si a adormit la 04.30 si la 06.30 a fost totusi "in picioare".
Ajutor, azi voi adormi la plimbaaaaaare!!!
Asa-i cand ti-i lauzi, isi dau in petec!
Poate se va schimba situatia diseara.
Nicoleta.
andrus spune:
Dragele mele,
Am citit mesajele voastre referitor la trezitul noaptea si imi amintesc ca asa mi s-a intamplat pana cand Andrei a facut 1 an.
Ma trezeam de nu stiu cate ori pe noapte, eram buimaca toata ziua si nu mai speram sa inceteze chestia asta vreodata. La 8 luni l-am mutat pe Andrei in camera lui, in patul lui... si traversam tot holul de multe multe ori pe noapte ... din cauza de lapte...pentru ca in principiu eram foarte multumita ca mananca 2 biberoane de lapte pe noapte, aprox.
La 1 an mi-a spus cineva sa nu-i mai dau lapte, pentru ca stomacul lui in loc sa se odihneasca noaptea ... lucreaza si asta ii da stare de agitagie. Ce mai bine a fost sa-i dau ceai si seara cand ma culcam ii puneam biberonul langa perna si treptat a invatat sa si-l caute singur noaptea si sa bea. ma mai trezeam doar atunci cand ii cadea biberonul jos, nu-l gasea si atunci statea in fund si plangea. I-l dadeam si se culca fara probleme.
Eu zic sa incercati asa. La o adica, mancarea noaptea nu este buna nici pentru omul mare, dar pentru un pitic care nu are toate cele formate...
mama lui Andrei
Nicoleta spune:
Stefan vrea sa imi demonstreze ca poate si mai mult! Azi noapte m-a trezit de trei ori, iar la 07.00 a fost iar ...la datorie! Nu stiu de ce, mancase bine seara, fusesem la plimbare, era spalat si cu pampersul in regula... Ce sa fie?
Nicoleta.