Ceva ce in Romania nu vei vedea niciodata !!!
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
quote:
Originally posted by Veve
Moam,ce fantani,bre!Am si io unele mai la deal di casa,colea!
"...s-au gindit o secunda la milioanele de copiii din africa... "
Hannen,no offence si total off-topic,da' ma bufni rasu' cand citii pasaju' asta,amintindu-mi de sotu'meu,care,in vizita la frac'su-n Franta fiind,nu fu lasat sa traga apa dupa el la buda din acelasi motiv.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Si pe aici se mai poarta(f rar,e drept),da` pt. economia portofelului propriu
![](bang.gif)
Parol de ma bufni risul vreo lecutza!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
denizel spune:
Hai mai Hannen, ce crima vezi in faptul ca s-au bagat neste instalatii intr-un lac si unu-doi oameni inteligenti s-au chinuit sa faca ceva special? De ce nu ai comentat si risipa din Spania si Craiova?
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
acina spune:
Hai ma fetelor ca sunt frumoase fantanile astea .
Oricum iti atrag atentia si te fac sa te simti bine.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Cu totii traim sub acelasi cer , dar nu avem toti acelasi orizont.
iuliana spune:
Ziua ca ziua, dar sa vedeti fintinile astea de la Bellagio noaptea....sint de vis.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giulia71/giulia71.jpg)
giulia71 spune:
Superbe!!!!
N-am cuvinte...
of topic:cre.. ca nu le-a vazut Becali, ca sigur isi trage si el vreo douaj de fantani d'astea dom'le ca la banii lui
mami de Calin rasfatzat:)
nemary spune:
ce frumusete, nu ma mai satur privind. sigur, fantana de la Belagio este cea mai spectaculoasa, dar nici cea din Barcelona nu-i de lepadat.
Iar fantanica din Craiova este de apreciat.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Missy spune:
cat pesimism in titlu: nu vei vedea niciodata in Romania.
Poate vom avea totusi odata si odata, eu tot sper ca tarisoara asta o sa ia avant. dar poate intr-adevar nu vom mai apuc anoi sa vedem, dar poate copii nostri.
n-am fost la belagio, nici la la cea din craiova, dar in imagini amandoua arata superb 21+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
quote:
Originally posted by denizel
Hai mai Hannen, ce crima vezi in faptul ca s-au bagat neste instalatii intr-un lac si unu-doi oameni inteligenti s-au chinuit sa faca ceva special? De ce nu ai comentat si risipa din Spania si Craiova?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Denizel,bineinteles ca ..."critic" tot ce se risipeste ,da` in sinea mea.O fi vreun defect ceva,da` asa ma apuca si in ceea ce ma priveste atunci cind ma napadesc "nemultumirile".
Asa mi-a venit sa ma intreb,de ce unii (ma includ) au posibilitatea sa urmareasca nush ce lacuri dansatoare iar altii merg pe jos zeci de km pt. un bidon de apa infecta
![](icon_smile_disapprove.gif)
Hai ca stric frumusete de subiect.
sirimie spune:
Eu sint mai optimista, cred ca si Romania are sanse sa vada asa ceva.
Desi mi se pare destul de neimportant daca exista sau nu in Romania asa ceva...
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
bertha spune:
Dragii mei, nu e nevoie sa merg la Las Vegas (desi ar fi frumos) pt a compara cele 2 fantani. M-am lamurit numai din inregistrarea asta. Insa mi se pare nedrept sa facem comparatii, una-i Craiova si alta-i Las Vegas, una-i Romania si alta-i America.
Eu nu mai vazusem fantana muzicala pana la inaugurarea celei din Craiova si am fost chiar impresionata, pt ca, asa cum au spus si fetele, sa vezi live e cu totul altceva. E singurul loc unde baiatul meu tace si sta nemiscat si pe cuvantul meu ca numai si pt motivul asta pot spune ca face toti banii. Adica ceva ce-i inchide gura lui Darius e nemaipomenit.
Intr-adevar, fantana din Las Vegas a servit ca sursa de inspiratie pt primarul nostru si a facut ceva dupa posibilitatile orasului. Si asa, au fost ff multe voci care au criticat investitia, unii au considerat-o kich, altii megalomanie, dar, cand vad cati oameni de toate varstele se strang seara numai s-o admire, zic, totusi, ca merita.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze