Ceva ce in Romania nu vei vedea niciodata !!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Valeu, Lia mancatzash, io stersei-zisai ca-s offtopik. Nu mai scrie, ca le dai idei! Cine stie ce o citi p'acilea si vezi in Buzesti Teleorman concurs de fantani colorate si care mai de care mai zglobie.

_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Annais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Corina, eu nu-mi amintesc sa se fi ridicat vreo fieratanie, totul se regla din debit. Se poate sa ma insel, sa nu-mi mai aduc bine aminte. Oricum, era frumos .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Extraordinar! Nu am cuvinte, chiar sunt impresionata!
Merita vazute asemenea frumuseti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Era frumos Cl poate ptr ca era o noutate (si noi copii). Am vazut o si eu pe cea din C-ta. E o copie a ei in Tr. Severin. Are niste brate care se tot coborau si ridicau si aruncau apa. Aici apa sare din apa. Cand se opreste vezi un lac, atat!

Iti doresc sa ajungi pe aici, s o vezi si apoi sa incerci o comparatie.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Foarte frumos! Intimplator chiar melodia lui Andrea Bocelli am prins-o si noi de pe copia Turnului Eiffel din Las Vegas. De acolo se vede cel mai fain dansul apelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Uitati si celebra Fuente Magica din Barcelona
Un spectacol impresionant, joc de apa si culori pe muzica clasica.
A fost construita in 1929.

Pe video nu e tot spectacolul dar am gasit 2 diferite:

www.youtube.com/watch?v=u3Nm7EtkVAc" target="_blank">video 1

www.youtube.com/watch?v=6v4K7vWu3_E" target="_blank">video 2

Si cateva info si poze din timpul spectacolului:

www.barcelona-tourist-guide.com/albums-en/magic-fountains-montjuic/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Am vazut amebele videoclipuri si nu exista comparatie.
Parintii mei au vazut si Las Vegasul cu fantanile lui si Craiova cu fantanile ei (eu inca n-avusei parte sa vad ce s-a facut in orasul meu natal). Diferenta de la cer la pamant. Nimic nu se compara. Nu iti da acea senzatie ca parca esti in rai, ca ti se face pielea de gaina, ramai fara cuvinte, o ambianta romantica.
Dar oricum apreciez ca primarul Craiovei impresionat de frumusetile orasului Las Vegas a vrut sa aduca ceva nou si frumos in orasul lui.
Dar cum poti face o comparatie intre una din cele mai mari atractii ale Las Vegasului, unde s-au bagat bani grei, tehnologie? Unde mai pui ce scumpa poate fi intretinerea acelui lac de peste 32.000 m2?
Pai lacul din Constanta sau Craiova cat e de mare? Cate tevi are sub apa? Cate ajutaje, lumini?
Amplasarea fantanii in fata hotelului Bellagio a fost tare bine gandita. Jetul super shooter poate ajunge la o inaltime de peste 75 m si de multe ori ai impresia ca depaseste inaltimea hotelului.
Dansul apei il poti vedea de pe Strip.
Dar nimic nu se compara cu vazutul pe viu.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Gata bey,cea mai tare-i Amerika,am inteles!

Cind omu va zice ca se mai gaseste si pe la romanika cite ceva frumos,eh nu asa fenomenal ca`n Las Vegas dar totusi o initiativa de laudat,sariti ca "neeaaah nu se compara domne`"

Ma intreb ,citi dintre cei care admira dansul apelor pe la Las Vegas si critica pe ala de la romanika,s-au gindit o secunda la milioanele de copiii din africa (si nu numai) care nu au o picatura de apa sa puna in gura.
Da` haideti sa laudam fantinile dansaretze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Si mie mi se pare foarte frumoasa si de laudat cea din Craiova, sigur "ca nu se compara" cu altele, dar daca primarul Craiovei a fost prin las Vegas sau alte orase cu fantani impresionante aflate in top ten mondial, si s-a gandit sa faca si la el in oras ceva similar, desigur adaptat la posibilitati, e demn de toata lauda. CINSTE LUI!!!!!

Spre deosebire de muuuulti altii care se voiajeaza la greu prin strainataturi si nu le trece prin cap si nu-i intereseaza sa faca si ei ceva pt comunitatea in care stau si pt contribuabilii din banii carora sunt platiti.
Se multumesc cu plimbarea, chefuri, ceva shopping si of corse cadouri pt sotie si amanta ( vorbesc in cunostiinta de cauza)

Habar n-am cine e primarul Craiovei, am fost in Craiova doar acum vreo 12 ani, dar apreciez ca s-a gandit sa ofere craiovenilor si vizitatorilor niste clipe frumoase seara la o plimbare.

Si nici nu mi se pare normal acuma se se bage enorm de multi bani intr-o atractie din asta intr-un oras care are si alte prioritati, cum ar fi spitalele , scolile, etc, lucru valabil cam peste tot in Romania.
Deci fantana din Craiova Ma bucur ca exista si in Romania asa ceva.
Parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Moam,ce fantani,bre!Am si io unele mai la deal di casa,colea!
"...s-au gindit o secunda la milioanele de copiii din africa... "
Hannen,no offence si total off-topic,da' ma bufni rasu' cand citii pasaju' asta,amintindu-mi de sotu'meu,care,in vizita la frac'su-n Franta fiind,nu fu lasat sa traga apa dupa el la buda din acelasi motiv.

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput