Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dianocica

se fac mamografii in timpul alaptarii?

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Da' ce-ai obesrvat??? Vreun nodul?...pe vremea cand am facut eu mamografie, aceasta presupunea radiatii (radiografie) si NU e recomandat in alaptare...acuma nu stiu daca se face eco, dar cu eco e ok bineinteles...fugi degraba la medic daca crezi ca ceva e in neregula!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mai oameni buni, nu sunt eu la curent cu ce mai e pe piatza? mi se pare cam mult 20.000 de euro pt zugravit+gresie+faianta+parchet+schimbat instalatie electrica+schimbat sanitare+schimbat usi la un apartament de 4 camere. nu e vorba de zgarcenie, banii exista, dar mi se pare f mult, intelegeti voi ce vreau sa spun.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by chris80

mai oameni buni, nu sunt eu la curent cu ce mai e pe piatza? mi se pare cam mult 20.000 de euro pt zugravit+gresie+faianta+parchet+schimbat instalatie electrica+schimbat sanitare+schimbat usi la un apartament de 4 camere. nu e vorba de zgarcenie, banii exista, dar mi se pare f mult, intelegeti voi ce vreau sa spun.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

enorm! undeva la 10 mii ar trebui sa fie lux de lux :) pe bune acum, chiar e ffffffffff mult!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!

quote:
Originally posted by Donia

Ieri mi-a crescut inima cat un pepene... Sotul a invatat-o pe Roxana sa "cante" din coada de papadie si ea si-a luat una in masina si tot sufla in ea, iar Cristinel radea in hohote, spre incantarea noastra, dar mai ales a Roxanei. Si cu cat se prostea ea mai mult, sufland in tubul ala de papadie, cu atat radea el mai tare, niste hohote din alea care te fac sa razi chiar daca n-ai nici un motiv... Si ma uitam la ei cum se amuza si imi crestea inima in piept, asa multumire profunda nu cred ca am mai simtit vreodata!
Daca vreti, daca puteti, faceti si al doilea copil (macar), ca tare bine e.

De un spectacol asemanator am avut si eu parte in seara - m-am topit toata. Ascultam "cutiutele muzicale" si Di traia tare intens muzica, adica canta si ea, dansa, facea "piruite"... iar Isa radea de mama focului, in hohote, uitandu-se la ea, erau tare fericite amandoua si eu .

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsurile prompte...deci am procedat ok...mai ziceati voi inainte ceva despre preapararea ceaiului Baby Drink, dar pe-un ochi imi intra si pe altu-mi iesea.....deh, daca nu esti chiar direct interesat...da' de-aia suntem aci toata gasca!!!! Va pup...
A_deju, mi se pare super ok schema de diversificare a pediatrei tale...Cand incepeti?
Atentie la IAURT...inca nu le dati iaurt din comert, mai asteptati nitel!
Aelita,
Ralumat, dupa ce termini cu antibioticul parca trebuie sa astepti vreo 7 zile pana la recoltarea unei noi propbe de urina, nu? Ufff, sper sa fie bine David si sa nu aveti reflux la cistografie!

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by dianocica

se fac mamografii in timpul alaptarii?

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

DOAMNE FERESTE, IN NICI UN CAZ !!!
UN NU MARE !!!

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by asiza
A_deju, mi se pare super ok schema de diversificare a pediatrei tale...Cand incepeti?

noi am inceput de mult... am fost printre primii la diversificat (daca mai tineti minte, cu kk verde, care s-a rezolvat doar cu fructe....), da' vad ca acu' suntem codasi ideea ca am acceptat sucul de frcute ca ceva strict terapeutic, si-am incercat s-o lungesc cu tzatzu' cat de mult s-a putut (in timpul zilei, ca seara aveam un bibe introdus de nu mai stiu cand..). oricum, ideea era sa mai stam pe lapte... acu' suntem la faza piure de fructe, supa crema, doar legume (urmeaza si carnea, sapt viitoare cred) si cereale seara (cu lingurita si la biberon..). nu stiu cand o sa ajungem la branza de vaci si la iaurt, mai ales la cel facut in casa.. ma gandesc la el si vizualizez o capodopera a gastronomiei, nush daca oi fi in stare sa ating aceste culmi ale bucataritului :)) deja m-a luat azi cu lesin la o discutie despre telina, pastarnac si patrunjel, care-i una, care-i alta :))))
una peste alta, cu iaurtul cred ca o lasam pe mai incolo, cand o fi voie cel din comert... tare presimt ca n-o sa fie mare fan, ca pana acum, de la debridat incoace, a avut motanu' exact aceleasi gusturi cu mine :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LAVYADA,vazut si eu pozee,frumoase,e tare scumpa AdA!!!
Avem DULAP nou,iuhuu!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

aka, ai citit si la noi? dupa o saptamana de la introducerea sucului de fructe...prima masa de legume..cea de dimineata la ora 10,00;fructe, la ora 14-legume..nu toate odata, in cazul unei alergii sa iti poti da seama de la ce aliment este si sa il suprimi din alimentatie..

dianocica..ca sa detaliez...din ce stiu eu mamografia e indicata dupa 35-40 de ani cand femeia nu mai alapteaza si si nici sanse sa mai alapteze mai tarziu..mamografia este iradiere...daca ai dubii, nu sta cu indoiala, fa o eco si fa un consult gineco...

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Laura13
am facut branza calcica cu o pastila si jumate de calciu, a iesit o chestie, cred ca asa trebuie sa arate ca eu nu am vazut niciodata. am pastrat tura 2, ca prima am aruncat-o, inainte sa o sun pe sora mea. eu aveam impresia ca tot laptele trebuie sa se transforme in branza, fara sa mai ramana zar sau altceva. las' ca de acum stiu.

am uitat sa spun ca ce iese tb pus in ceva ca un tifon sa se scurga zerul. Noi avem ca un fel de saculetz, din tifon.

Si am intrebat-o si pe mama. Clar nu pisam pastilele de Ca, ci le puneam intregi. Sapt viitoare incepem si noi si mai povestim.

Roxanicaaa nu te panica cu carnea. Cum a zis si Donia, pune-i f putin si mai adauga si lapte/cereale daca-i obisnuit cu ele. Incet, incet, f incet cresti cantitatea de carne si o scazi pe cea de cereale.

Dianocica mie mi-a zis clar ginecologul => ecografie si control manual (palpare) la sani se face la 3 luni dupa ce s-a terminat cu alaptatul. Deci cred ca cu mamografia e si mai si. Multa sanatate.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput