Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (188)
Raspunsuri - Pagina 12
T_Ioana spune:
Cristinuca
, te-am visat asta noapte, se facea ca eram in tren cu tine si cu sotul tau si mergeam in tabara la Navodari

....ce face do'mle subconstientul asta!
Razvan papa tot f bine, multumim de intrebare
, are 2 mese de lapte (500 ml/zi, ca mai mult nu vreau eu sa-i dau) si 3 mese da papica si o gustarica.........ce nu papa sunt fructele (exceptie fac kiwi si capsunile
) si acum tot vreau sa incerc cerealele alea Nutriben (Cristi ei in delegatie la Buc si o sa-l rog sa intre in Sellgros)
Ce face Dana Ene? Sunt ok fetitele? Tot cu computadoru varza?!!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"
maraki spune:
Hy secta,
Ioana macar tu ai avut un vis misto cu Astery
Eu am visat azi noapte ca eram acasa la Moni si trebuia sa curatam muuuuulti cartofi pt. restaurantul italianului 
Acina ce a trecut timpul....cat are aia mica? Parca ieri scriai ca astepti sa nasca sora ta 
Bianca??? Mie una, imi lipsesti ![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
http://www.dropshots.com/maraki3
miraklucker spune:
Buna fetiti!!
Am aparut si eu!
La multi ani cu intarziere de Sf. Constantin si Elena.
Noi duminica seara nea-m intors din scurta noastra vacanta in Austria. A fost asa frumos acolo dar beiii, nu pentru ai mei copii. Vise ca pot sa ma scap de ei cateva ore si sa mai respiram si noi, ca doar de aia ne-am dus la kinderhotel sa-i lasam la gradinita. Cel mai mare scandal l-a facut David, chiar din prima zi cand am ajuns. Apoi a luat exemplu si Daria. Doar Selin nu a avut nici un fel de dureri de cap. Umbla cu mainile intinse la toata lumea sa o ia in brate. Era o sala de joaca chiar langa restaurant unde aveau de toate, cei mari nu au vrut mai deloc sa stea acolo singur sa se joace sa putem cel putin sa mancam si noi in liniste.
Pe deasupra mie mi-a fost asa de rau in prima seara, m-au apucat durerile de cap, toata noaptea am vomitat cred ca din ora in ora. Abia a doua zi la 4 am putut sa mananc si eu ceva....oricum am recuperat zilele urmatoare
.
Diseara o sa va pun cateva poze.
Cata, sa stii ca aici se practica ca fetele de scoala sa faca baby-sitter, dar intradevar nu asa program lung, sau mai exista o-paire, sunt fete deobicei straine care vin pentru un 1 ca practicante la o familie, invata limba si ajuta in casa.
....hai ca mai revin. Ma duc in pauza de pranz!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
ralirali spune:
Cristina, Nu i-ai facut poze la "bulanos"
? Sa stii ca ma simt un pic vinovata fata de tine si Dana ca am fost miercurea trecuta in Buzau si am tacut chitic, dar am fost in marea graba.
Anca, am zis sa mai schimbam un pic, sa incercam si alte locuri, dar la fel de salbatice si izolate. Am facut rezervare uite aici: http://www.deltasfantugheorghe.ro/greenvillage_ro
Mira, Pofta buna sau sa iti fie de bine. Lasa ca ne facem noi mari si ne relaxam in concedii
.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
Giova spune:
Gata am terminat si eu Cv. L-am trimis lui Clau sa-l scoata la imprimanta.
Problema e cu poza pt. el, pai daca imi pozez doar spiridusul?de abia mi-am gasit ceva poze de la botez, sper ca reuseste sa puna macar una din ele.
Astery as fi vrut sa-l vad pe razvanel la pampers
. Bine ca ati reusit sa-i scoateti pamantul din guritza, dragul meu.
Dana si fetele sunt ok? ce dor mi-e de ele!!! Sper sa-si faca calculatorul si sa ne dea de stire.
Mira bine v-ati reintors, pacat ca nu au stat copii la gradi sa va relaxati si voi. lasa ca poate va odihniti in RO, caci nu mai e mult si veniti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
ralirali spune:
Gio, dar ti-au ceut CV-ul cu poza? Pt ca nu e obligatoriu.Lasa-i sa te cunoasca la fata locului
.
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
ralirali spune:
Gaca (gata), am plecat home la strumfa mea si sper sa trag si eu un pui de nani.
Poze cu familionul
Giova spune:
Ralu au cerut CV cu foto. Nici eu nu vroiam sa-mi pun poza, dar daca asa au cerut....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
miraklucker spune:
Rali merci![]()
giova de saptamana viitoare ma apuc de bagaje. Deja nu mai am rabdare. Ai mei au renovat aprope toata casa la Oravita pentru cand venim noi, au cumparat dormitor nou si bucatarie noua. Si ne vrea pe deasupra pe toti acolo
....cum o arata acasa dupa o saptamana cu 5 pitici si noi 6 oameni mari plus poate bunica-mea,.....saraca maica-mea, munceste acum atat si dupa aia inca pe atat sa puna totul la loc.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
acina spune:
Maraki ai dreptate , a trecut timpul asa repede.Strumfa face pe duminica 2 luni, deja.
Ralu super locatia de la sf Gheorghe .O luati si pe Anastasia cu voi?
Eu am fost acum cativa ani al Hotel Lebada pe Caraorman si am facut vreo 2-3 ore cu salupa .Pana acolo faci mai mult nu ?Stii cumva cat dureaza transportul?
Giova succes la interviu.Te vor chema sigur.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Cu totii traim sub acelasi cer , dar nu avem toti acelasi orizont.