Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (188)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Rali pastilele se numesc Baygon si sunt din extracte naturale. Din experienta proprie, ca tocmai am terminat o cutie, ne-au cam biziit tintarii.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna!
mie iar nu-mi merge messengerul....sper sa nu se dileasca iar si sa trimita virusi la toata lista ca sigur vine Ursulina dupa mine
Pastile de tantari eu folosesc Raid si la Razvan in camera, cu rezultate foarte bune. Desi dr pediatru mi-a spus ca nu e nici o problema eu pun seara pastila, o las cam 2 ore si dupa aia aerisesc cam 20-30 min si abia apooi pun cupilu la nani....e drept ca eu am si plasa la toate geamurile deci nu prea am bazaitori decat de pe casa scarii.
De Zymafluor nici e nu am auzit lucruri bune. Adica stiu ca trebuie sa te tii de treaba si sa dai ZILNIC spiridusului. Ca daca Vigantol uiti intr-o seara sa-i dai nu-i nici o problema, dar asta e f strict dpdv al administrarii. Eu il am ca exemplu pe baietelul nasilor, caruia nasa-mea ii dadea Zymafluor dar nu a stiut ca nu trebuie sa sara nici macar o zi, asa ca ii dadea cand isi amintea. Si acum,la 3 ani jumate, cei 6 dinti de sus (incisivi+canini) sunt tociti pana la gingie...efectiv i se rupeau cand musca, parca erau fainosi cumva!
Eu cred ca trebuie facut un instructaj clar mamicilor ca sa stie toate aspectele problemei!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Sar'na Oana. Om vedea, sa speram ca nu vom avea probleme.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Ioana, ti-am scris pe mess ca Nutriben gasesti la Selgros. CA ziceai mai demult ca nu gasesti in Bistrita.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri.
Cred ca ar fi mai bine sa consult un stomatolog si sa o duc sa vada ce fel de pata e. Ca la inceput pata era mai pronuntata, acu de cind o spal pe dinti parca e ceva mai stearsa.
Faza e ca eu o spal si pe dinti, iar pasta contine si aia fluor si cred ca e posibil sa primeasca fluor in exces.
of, asta-mi mai lipsea.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

si eu tot NUTRIBEN ii dau ...celelalte nu le a vrut sub nici un chip ...ii palc cele cu miere
GIOVA lasa ma cu CM ca eu ......
TIOANA sa nu trimiti virusiiiiiiiii
ANASOL mortal DAVIDUTZU
IRINUTZA o s a treaca pata ai sa vezi
RALIRALI si eu tot pastile RAID folosesc...dar n am tantari ..deocamdata
OACHI esti cam scumpa la vedere

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Cosmi Eu sunt in fiecare zi aici, dar uneori nu am chiar nimic de zis. Plus ca am ramas fara ochelari ca mi i-a rupt Razvan si acum sunt cam chioara.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna,
Maraki uite asa esti tu o mami tanara cu 2 copii mari.Si unul mic.
Ralu ati renuntat la Portita anul asta? Bagati un Sf Gheorghe? Unde ? Ati facut rezervare sau mergeti la trosneala?
Cata cand vrei sa incepi serviciul?Da-i Doamne nasei noroc sa fie bebe.
Alina ce mai faceti ?
Toanca ar fi bine sa mai mergi la dr.
Eu pe Andrei il imbrac pe afara cu tricou in loc de body, ne-am facut baieti mari.Dar numai cand e cald .Altfel nu ma risc .
Pe oala inca nu sta si nu am nici o sansa sa-l conving pt moment s-o faca.Nu sta nici la periatul dintilor chiar daca ne spalam noi pe dinti langa el .Nu vrea si basta.
Voi aveti probleme cu furnicile de la groapa cu nisip? Ca pe Andrei il ciupesc mereu, pe peste tot.Exista si creme impotriva furnicilor?
Ieri am fost cu nepotica mea sa-i facem gauri la urechiuse.
Am tinut-o eu ca soramea saraca era sa cada pe jos numai cand a vazut pistolul .Nu a plans prea rau piticuta mai mult s-a speriat de pocnit.
A durat 10 min pana am trezit-o .Nu voia sa se trezeasca parca stia ce o asteapta.Dar e f haiosa cu cercelusi.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Cu totii traim sub acelasi cer , dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am ajuns si eu acasa.
am fost la real la cumparaturi, acum am bagat la spalat si aerisit prin casa.

Marco accepta foarte bine 8 cereale de la Nestle, sau cate or fi. ii pun in lapte seara.
Lapte bem in continuare dim. Dorna+Nestle Junior si seara Dorna+cereale Nestle.
Pt. tantari eu am Raid lichid, il tin in priza toata noaptea, dar tot il mai pisca pe marco. asa ca de ieri i-am luat si crema de la Chicco. Mai e din gama asta pt. priza, sub forma de roll sau creion. eu i-am luat crema. Si Anasebe are si zice ca e super multumita.
Toanca se pare ca-s prea panicoasa .
Ralu e mai bine sa o dai pe Anastasia din primavara, mai ales ca ai tot avut probl. cu ea de sanatate. sunt curioasa cum trece si Marco peste iarna asta la gradi.
Nutriben nici eu nu am vazut la noi, dar daca e la Selgros ii iau si eu mai incolo sa vedem cum sunt.
Fluor am auzit ca e cam riscant sa le dam, din cauza ca la noi in tara ca nu se controleaza cantitatea de fluor din apa. si excesul dauneaza.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

la multi ani pt. ieri LILIANA-ELENA!
Catalina, tin pumnii nasei tale, sa fie cu noroc!
noi nu avem tantari deloc, niciodata.
Gio, inca n-am primit nimik, cred ca pe maine. te anunt oricum.
Ioana, multi pupicei la tizul nostru. tot asa mancacios? bravo lui.

noi am fost afara de la 8.30, fii-miu a scapat in parc in NOROI de-a dreptul, l-am adus acasa in chiloti, sosete, tricou si cipilica cu ciucuri (asta pe cap). deci fara jeans... mortal!!! asta asa, sa vada lumea ce bulane avem .
intr-un moment de mare neatentie, Razvan si-a umplut gura cu PAMANT!!!. era sa lesin. noroc ca eram cu DanaEne si Roxanica (care apropos, este o frumusica si o cumintica ) si ca m-a ajutat sa-i curat gurita. vai de noi... daduse in plans bietul de el, s-a cam speriat.
acum face nani, ca deh, este "daramat", vorba bonei .
pupici la pitici, mamici si burtici!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput