Mamici de iulie-august 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata , supeeer poze , supeeer mamici si bebei si copilasi si tatici (ca doar v-au rasfatat ,nu ??) .
Gabi iti tinem pumnii , o nastere usoara , recuperare rapida si un iedut sanatos si mancacios ,multe de la noi .

Otiliainceput 28+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

gabi nastere usoara, bb sanatos si papacios si refacere rapida!

Aylin, 27+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Aylin categoric iti tinem pumnii si sigur vei veni de la nenea doctorul fericita cu vesti numai bune sunt eu sigura de asta . Si apropo de morcov - lasa-l acasa ( s-ar putea sa o deranjeze pe bebe ... )

Otiliainceput 29+Laurentiu

Mergi la inceput

sarumana otilia...sa dea Domnul sa vin cu vesti bune! las morcovul acasa, promit!

Aylin, 27+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata si de la noi! Ne-am trezit mai devreme, dar nu ma mai descurc cu statul la calculator. Ma inghesuie contractiile astea la cea mai mica miscare asa ca am incremenit in pat. De la 6 am terminat deja un roman, m-am ridicat sa-mi iau altul... Cred ca dupa-amiaza am sa-mi rog barbatul sa mute televizorul in dormitor - a fost moftul meu sa n-avem tel in "cuibusorul de nebunii" si acu tot eu fac mofturi.

Mai stam asa cuminti si azi, si daca nu mi se relaxeaza deloc burtoiul, fugim la spital. N-am mereu contractii, dar imi simt uterul foarte incordat, foarte tare, ca un balon umflat la maxim. A mai patit cineva chestii de astea? In plus, domnita Miruna e de-o agitatie neobisnuita. Ea, care duminica se relaxa, cred ca ieri a facut chef cu prietenii la mine in burta, fiindca mi-e greu sa-mi inchipui ca o mogaldeata asa mica putea sa provoace, singura, asemenea cutremure. Azi a luat-o de la capat si ma bucur ca macar acum sta putin cuminte sa pot eu tasta repede aici.

Super fotografiile! Le-am vazut repede, repede, dar mi-am dat seama ca v-ati simtit minunat impreuna! Iar Vladut si Anya au eclipsat pe toata lumea!
Aylin, bafta multa la eco! Tinem pumnii sa fie totul nu bine, ci perfect!
Anto, o zi buna!
Gabi, ! Sa te refaci repede, sa ai laptic mult pentru mezin si sa ne spui cum il cheama!

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata! Ma duc sa citesc din urma, n-am vazut decit ultimele mesaje.

aylin, bafta la Herghe, abia astept sa ne zici cum e bb!
gabi, nastere usoara!

Si la multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna dimineata fetelor.
Vad ca a-ti avut un week-end frumos. Sper ca v-ati simtit bine.
Nastere usoara Gabi si astept vesti.
Fetelor se sparge gheata, incep sa apara ochisorii. Pe deoparte abia astept, pe de alta parte nu.

Va pup si mai vorbim.

Diana 30+ si Alexandra Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arhdy

Buna dimineata fetelor.
Vad ca a-ti avut un week-end frumos. Sper ca v-ati simtit bine.
Nastere usoara Gabi si astept vesti.
Fetelor se sparge gheata, incep sa apara ochisorii. Pe deoparte abia astept, pe de alta parte nu.

Va pup si mai vorbim.

Diana 30+ si Alexandra Maria

vorba vine "se sparge gheata". noi suntem mamici de IULIE-AUGUST, suntem in MAI.

Aylin, 27+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Gabi nastere usoara, refacere cat ai zice "peste" sau "ied" ca e mai scurt si te asteptam cu drag sa ne povestesti cum fu O pt o mami curajoasa.

Lia stai cumintica in patut, poate se relaxeaza burtica, ca nu vrem sa te duci si tu la spital. Pupilici si multa sanatate si calm

Aylin bafta la herghe, sigur vei veni cu vesti bune

Ioana, Simo, Otim, Karli

Lunitooo ce faci, mami? Te-ai bronzat si pt noi? Hai vino si ne minuneaza cu poze si amintiri proaspete cu "certefecat" ISO

eu ma sufoc in casa, am lasat geamuri si balconul deschis, poate-poate daca s-o face curent... si am si ventilatorul in priza Mai pateste cineva asa? Sotul meu "se plange" ca ii este racoare si eu si in picioare simt ca mor de caaaald si ca nu am aer

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

buna dimineata!
ia si io pe aici! am o gramada de recuperat (citit) din urma!
noi am fost vineri la gine si bebelina e bine, are 2145 gr, da' inca nu s-a asezat in pozitie de start si e in prezentatie pelvina (cu). dr. mi-a spus ca mai are si loc si timp sa se intoarca si sa nu ma ingrijorez. daca nu se intoarce vom face (din pacate) cezariana. da' io cred ca se va intoarce, doar ii place sa o sicaneze pe mami! e o smecheroaica!
saptamana asta mai vin la serviciu, apoi intru in concediu de odihna si dupa aia in prenatal. vreo doua - trei sapt nu voi avea net. o sa va simt lipsa! sper sa se rezolve mai repede cu internetu'.
azi implinim 33 sapt!au mai ramas doar sapte!
acu' tr sa ne intoarcem la munci. mai tarziu imi fac tp sa citesc din urma!
sa inteleg ca iedul trei vine azi la intalnirea cu mama gabi? atunci le tinem pumnii si noi!
pe burticutze si sa aveti o sapt buna!

Simona+33 mamica de Miruna

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput