Mamici de iulie-august 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Aoleo, uitasem ce era mai important - super pozele fetelor, sa va fie de bine intalneala Si Anya cu Vladutz sunt niste dulcei, manca-i-ar mama pe ei de frumosi Ehe, dar stati ca vin din urma fratiorii si ei le vor da clasa Frumoase si burticutzele, pictate sau nu

Si gata, inchid calc ca emana caldura si io moooor aici, ma sufoooooc

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Neatza!
la multi ani celor care azi isi serbeaza ziua numelui!
Karligutza, cand apari pe mess sa iti dau si pozele mele, daca vrei si pe cele de la Etiquette, ca vad ca la tine se incarca mult mai usor. Eu cred ca stateam o zi intreaga sa incarc atatea pe yahoo. Oricum la mine sunt mult mai putinele.
GABI, nastere usoara si sa deschizi CU BINE lista nasterilor din aceasta listuta!

AndraSapt29 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

eu m-am trezit cam repede.. 8.30 cu toate ca m-am culcat pe la 2.00 azi-noapte... deci imi explic, va explic si va explicati () de ce mi se lipesc iar ochii de somn, asa incat eu ma duc sa ma culc iar! o ora/doua.

intre timp as vrea si eu sa le urez LMA (chiar daca nu e de birthday cum zice cantecu') tuturor sarbatoritilor de azi si sa fie sanatosi si fericiti. Avem Ilenutze/Elenutze/Costiclutzi pe aici?

apoi, Simo ai avut insomnii azi-noapte? sau tu acum inca dormi...

fetele care ati mai facut poze ieri, cand vedem seria 2, 3, 4 ... de poze? eu sunt f.curioasa mai ales de poza cu 7 burtici/7 tatici/ 7 mamici in acelasi cadru!

karligutza, sapt.34 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Elenelor si Constantinilor si sa traiti cu numele!

Fetelor, eu m-am distrat excelent ieri, am ajuns acasa in jur de miezul noaptii! Andreea a ajuns mai devreme dar a stat dupa noi ca a vrut sotul sa intram la metro sa ne luam AC, ceea ce a si facut .
Copilul s-a trezit la metro si a stat cumintel pana a venit tati (cu plansetele de rigoare) si in apropiere de casa spunea "casha, apte poi nani", traducerea e la liber Am vazut si pozele, am o burta sa-mi traiasca, mi se parea cea mai mare pe acolo! Si sa imi spunetzi sincer daca v-a placut placinta ! Multumim pe aceasta cale Patriciei, care ne-a gazduit si lui Razvan care ne-a suportat! Pozele cu cei 2 juniori sunt bestiale si mi-am dovedit inca o data ca e sociabil

Cand sa plec azi de acasa, m-a sunat Gabi, astepta sa se iveasca o bresha in sistem ca sa intre peste cezarienele programate azi. Spunea ca a plecat cu noaptea in cap ca avea contractii dureroase si ca i-a lasat pe cei mici dormind. Si-a trimis sotul acasa ca sa stea cu cei mici si cica nici nu au vrut sa il vada la fata... asa de tare m-am emotionat, ma gandesc la asta mic care se vrea pe zi ce trece mai dependent de mine!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

karligutza - trage un puiut de somn (macar de jumatate de ora ) si in locul meu , ca-mi vine sa pun capul pe birou de somn .... pe un teanc de hartii in loc de perna ....

Otiliainceput 29+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ah si pe ala mic al lui Gabi il va chema Constantin, nu s-au hotarat la al doilea nume si spunea Gabi ca s-a grabit sa se nasca de ziua lui!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Jadi, sotul meu a fost mai mult decat incantat de placinta! Vorbesc serios! Eu nu mananc de fel placinta, insa am bagat ca sparta in mine ciocolata si crema de zahar ars si cine s-a perpelit toata noaptea de la arsuri? JE! Nici acum nu prea mi-e bine, parca rememorez ceva momente de maxima fericire din primul trimestru...Sa stapaniti sanatosi AC!

AndraSapt29 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lavinia, bafta la repartitie, sa-ti dea loc fara probleme; desi nu cred ca o sa mergi la serviciu in urmatorul an scolar.
Alina.a, sanatate si sa va intoarceti cu bine acasa!
Andra, bine ai revenit pe net.
Simo, poate te iarta totusi insomniile.
Anto, am avut iar weekend cu socrii asa ca am uitat sa ma uit dupa talasemiile alea, dar iti zic cind mai sap. Ma bucur ca ti-a trecut tusea (in sfirsit!).
aylin, iti zic pe YM, sar'na de oferta.
Fetelor de la intilnire, sa va fie de bine, aratati foarte bine.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna fetelor,
Am vazut pozele de la intalnire, super, v-ati distrat bine!.
La multi ani! pentru toti si toate Constantin si Elena!
Eu sunt bine, in weekend am iesit pe terasa, la mici.
Va pup

Mioara 33+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

gabiiiii, nastere usoara!!! si eu m-am emotionat tare...
abia astept vestile bune despre bb.
si eu as zice ca tu esti deschizatoarea de drumuri si "spargi gheata", chiar daca nu suntem in iulie...nu de alta, dar nici eu n-o sa ma prea incadrez la odisee , daca o luam "oficial" . ca oricat as strange din "craci", vorba alinei, nu mai am eu privilegiul sa nasc dupa termen

la multi ani sarbatoritilor zilei!
editez, dupa ce m-am inspirat din mesajul oanei de mai jos : la multi ani, Ilenutza!!! sa fii sanatoasa si sa ai din nou parte de fericirea pe care ti-o aduce un bb reusit!

aylin, bafta la eco, sa vii cu vesti bune!

deni, bafta si tie la eco! excelenta placinta

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput