***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (63)
Raspunsuri - Pagina 24
abras spune:
quote:
Originally posted by gabiu
Ma intereseaza si pe mine o salteluta tare daca ati cumparat de undeva, am citit ca ar fi bune de iarba de mare sau de cocos. Stiti de unde pot comanda?
gabi
Gabiu, eu am luat salteluta de cocos de la babycomfort. Poti comanda pe site sau poti cumpara direct de la showroom-ul lor de pe Popa Nan.
Eu tocmai ce m-am intors de la, se pare, ultima ecografie. Sara are 2936 g si e foarte bine. DPN-ul s-a mutat pe 18 iunie, desi nu stiu daca mai sta pana atunci ca e jos rau si tot am contractii. Dar vom vedea cum vrea ea sa faca...
Ioana, 36+
ella_74 spune:
gabiu,
io am comandat online salteluta de cocos de la babycomfort; au de mai multe feluri; o livreaza de pe o zi pe alta, cu conditia sa fie pe stoc.
Alyna24,
Si David al meu la 4 saptamani implinite azi cantareste un pic peste 3800 dar l-am scos din maternitate cu 2700 grame, ca a slabit saracutul imediat dupa nastere . Si a luat si 4 cm in lungime.
Te inteleg cu urletele bebelusului...si al meu are momente in care e schimbat, mancat si cu toate astea se frichineste si imediat da in plans; mi-e mila de el si nu pot sa-l las in patut sa planga , asa ca stau cu el atarnat de gatul meu prin casa; cred ca nu are colici din moment ce plange numai cand e in patut si nu cand sta in brate sau leganat in carucior; tati l-a poreclit " micul terorist"
; ne joaca cum vrea el, acuma noi suntem sclavi si avea dreptate mama cand ne spunea ca o sa intram la stapan.![]()
, mamica de David
Androix spune:
Liviana, pai nu moasele m-au cantarit
Eu singura m-am cantarit ca era pustiu in jurul meu si in cele cateva momente de respiro dintre contractii ma plictiseam 
Diclofenacul nu are efect purgativ, decat ai o senzatie ca-ti vine in primul minut dupa ce il introduci dar apoi nu mai simti. Pentru scaun am folosit supozitoare cu glicerina, si astea foarte la moda prin spital.
Dezamagire mare cu colacul meu: e spart, se desumfla peste cateva minute, dar chiar si asa l-am folosit in cateva randuri. Dar folosind diclofenacul m-am simtit foarte bine si nu a mai fost nevoie de colac.
Cu laptele praf in maternitatate e neschimbata treaba, cum nu prea ai lapte in primele zile, laptele la biberon e la ordinea zilei. Dar il luam la salon pe timpul zilei asa ca primea bibe doar nopatea.
Filip reactioneaza ok la baita, si lui ii place apa dar e foarte curios de tot ce-i fac Georgiei si in permanenta il intreb cateceva, il pun sa-mi aduca un pampers, il ia sotul meu la baie sa goleasca cadita, treburi de genul asta. E foarte mandru cand face ceva ce i-am cerut, se simte implicat si util iar mie imi creste inima ca ia o mina de om mare si serios de ma umfla si rasul cand il vad ![]()
Flatulin gel aveam eu un pliculet de la un baby expo primit. Tocmai l-am folosit pentru mine ca am o balonare groaznica si niste gaze care vor afara dar nu ies nicium. Inca nu si-a facut efectul dar aveti grija cand dati pe burtica de bebelusi ca are un mentol foarte puternic in el si cam ustura/arde daca pui mult, eu am pus un pliculet de 5g si la inceput a fost cam neplacut. Ma duc sa-mi fac un ceai de chimen sa-mi treaca burta dar sa vad ce fac ca am lapte mult si nu mai vreau stimulare in acest sens...
Andrada, bravo mamica! Ai fost foarte curajoasa si cuminte. Eu cred ca bateam pe cineva sa ma fi chinuit atatea ore. Si medica ta are de la mine o bila neagra ca nu a mai venit.
Andreea, mama de Filip si Georgia
lbelciug spune:
Androix, esti o dragutza ca mi-ai raspuns la toate intrebarile. Flatulin gel am si eu 2 monstre de la Kidex parca, insa nu l-am testat. Bine ca mi-ai zis sa nu pun tot plicul o data pe burtica lui BB2. Super ca Filip e cumintel si ca vrea sa se implice la ingrijirea Georgiei. Mie imi e oarecare teama de momentele cand voi fi acasa singura cu cei 2 pui.... Sper sa fac totusi fatza.
Cristinamaria, nu e bun linkul si nu putem vedea pozele...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
37s cu baby-boy2
lavini spune:
Pt fetele care intrebau de respiratie, va raspund acu ca am fost cam ocupata:
- pt respiratia din timpul contractiilor tragi aer doar pe nas(trebuie sa ti se umple doar plamanii) timp de 3-4 secunde si apoi expiri pe gura tot 3-4 secunde.Respiratia trebuie sa fie continua, nu sacadata(nu stiu daca intelegeti ce vreau sa zic)
- la faza cu impinsul tragi aer pe gura cat de mult poti, iti tii respiratia si incepi sa "te scremi" ca si cum ai vrea sa faci kk da' nu poti.Apoi expirati pe gura repede, ca si cum ati rasufla usurate de ceva.Ideea e sa lasi burtica moale si sa impingi cu "dansa".Puteti sa incercati si acasa(doar cele care sunteti aproape de nastere, ca in rest nu e indicat sa o faci fara supraveghere):puneti mana acolo jos si impingeti.Ar trebui sa simtiti ca se "umfla" ca sa zic asa;dc nu simtiti asta inseamna ca nu impingeti corect.
Cam asta ar fi, sper ca am explicat cat de cat pe intelesul vostru ca altfel nu prea stiu cum sa zic.Pupici!
Lavinia, 35+, 
mary_lou spune:
Gabiu,eu am comandat salteluta si patutul de la babycomfort si mi-au venit a doua zi dupa ce am facut plata la banca.Transportul nu e mult,eu am dat 340.000 lei si am avut in jur de 34kg.
poze cu noi si bebe
Mary
35+
Patrick Andrei
ankaa spune:
Buna seara mamici si gravidute!
FLORENTINA felicitari pt baietel,sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el
.LA MULTE LUNISOARE DAVIDUTZ de Alyna24.Sa fii sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai.
Am vazut si eu pozele cu bebeii,am citit povestile nasterilor si sfaturile mamicilor si nu pot decat sa ma bucur ca fac parte din odisee.Multumim mamicilor k isi fac timp sa ne impartaseasca din experientele lor

lavini spune:
Paflo, Sofia e o scumpa!Are niste ochisori mari si jucausi!E tare dulcica, da nu stiu cu cine seamana mai tare: cu tine sau cu tati?Acu inclin sa cred ca seamana cu tine..
Lavinia, 35+, 
ella_74 spune:
alyna,
apropos de urletele bebelusului; uite io ce solutie am gasit: bouncer.
am scris aici ca l-am comandat pe un site englezesc, chiar inainte sa nasc, dar sunt si la noi garla doar ca sunt mai scumpe.
Am incercat sa-l pun pe David in el cand l-am adus de la maternitate dar era asa mic saracu, ca ii balanganea capul si nu puteam sa-l asez neam in el; acum, ca are 4 sapt si a luat in greutate vad ca sta bine, in plus bouncerul are o proteza pentru sustinerea capului, sa nu i se duca in parti si il prind si cu centura sa nu alunece din el; ce-i drept un swinger era mai potrivit ca se legana pe cand bouncerul are doar vibratii si muzica, dar am gasit solutia, il tin langa canapea si cu piciorul , de fapt cu degetul mare de la picior, fac putin balans , cadrul e foarte flexibil si se leagana super.
In seara asta ne-a disperat dupa baie...i-am dat si sa manance si nimic, cum il puneam in pat, in 10 minute era cu gura pana la urechi si urla de ziceai ca-l taiem; i-am dat bonisan , babydrink, am asteptat sa se linisteasca si nimic; am incercat si in carucior, unde al'data ii placea sa adoarma si nimic, a facut febra la maini al meu sot impingand prin casa cauciorul (noroc ca livingu nostru are aproape 40 mp!);
asa ca ne-a salvat bouncerul...acum bebe doarme, eu sunt la laptop, sotul la calculatorul lui si suntem toti fericiti![]()
, mamica de David
Motannel spune:
Androix, super filmuletele! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebei! Povestea ta e frumosa, iar stilul tau de a relata e super! Pentru epiziotomie mi-a fost recomandat supozitorul Ketonal! Mi-au trecut durerile dupa vreo 8 zile si nu mi-am mai pus supozitor!
Florentina Roman, felicitari! Sa-ti traiasca Matei-Ciprian!
Eimotto, de ce trebuie sa ne mutam la Clubul scutecelor? Nu putem continua sa scriem aici? Pur si simplu mergem mai departe cu scrierea capitolelor! Nu stiu ... imi dau si eu cu parerea (ca doar nu e greu sa dau click pe o noua adresa), insa ce se intampla cu aceasta odisee? O parasim? Parca ma umple mila!
La multe lunisoare David Andreas de Alyna24!!!
Andrada, esti o eroina! Grea nastere ai avut! Bine ca s-a termiat cu bine! Sa fiti sanatosi sa-l cresteti usor si frumos pe Antonio! Ti-am vazut si pozele si filmuletele! Forte frumoase! Antonio seamana cu tine! Cum ai reusit sa-l surprinzi zambind? Eu inca nu am reusit!
cristina, codoleante! Ai grija de tine ! Multa sanatate tie si fetitei!
Liviana, cred ca ai dreptate! Dupa cum am mai zis, am avut mare noroc pe toate planurile!
Anca, pun majoretele pentru tine!

Asa creste Teodora-Iubita
Motannel si
Teodora Elena