***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (63)
Raspunsuri - Pagina 23
ancamari spune:
Liviana, pai d'aia m-am si grabit sa-ti scriu. Sper sa mai aiba pt ca eu l-am luat acum vreo 2 sapt. Nici din asta nu se gaseste peste tot?
Monytza - la mine chiar nu stiu cat mai dureaza, vineri ma duc la dr daca nu se intampla nimic si vad ce mai spune. Sa te inscriu in listuta cu programarea cezarienelor cu data de 29 mai?
Poohy - si la mine a masurat la eco de vinerea trecuta mai mult capul si abdomenul si s-a uitat cu atentie la pozitia bebeului si a insistat la cap si inima. Nu e nimic anormal in stadiul asta al sarcinii.
Anca, 40s
Andrei Cristian
burtica
Monytza spune:
Cu putina intarzaiere zic si eu La multe lunisoare Davidutz 

Alyna...mercic mult pt incurajari! si pt

Mone 40+
Maria Antonia
Burtik Mone 38+2
40 sapt la piscina
chiquitita spune:
lulu26as lua picaturi sabsimplex si bonisan. In ce i le pun? In ceai? Pot sa ii dau musetel sau cum sa ii dau picaturile?
Liviana am gasit la Sensiblu Garmastan.
ckristinaimi pare rau pt tatal tau. Nu stiu ce sa spun de problema fetitei, dar daca dr nu s-a ingrijorat, linisteste-te ca va fi bine.
Andrada, pozele sunt minunate!
37+
Livia-Alessia
andradap spune:
Intru si eu iar ca am niste noutati utile poate si pt voi:
Cand colostrul s-a transformat in lapte...deci cam marti (15 mai) am inceput sa am picioarele umflate raaaau... Ma refer strict la LABA PICIORULUI... Aceste edeme au durat vreo 3 zile... De frica am dat un sumar de urina...Sa vedem ce poate sa fie... Azi mi-am amintit de rez. analizelor si stupoare: PERECTE... Se pare ca a fost o acomodare a corpului meu cu STAREA DE ALAPTARE
In fine... v-am povestit ca poate nu sunt singura care a patit asa...
In alta ordine de idei, a vb mama cu doi neonatologi BUNI si cica: "Faptul ca BEBE are colici nu demonstreaza decat calitatea BUNA a laptelui!" Amandoi i-au zis acelasi lucuru... Asa ca fetelor... hai sa nu mai fim suparate ca bebeii nostri au colici!!! Sa fim mandre!
Si o sa incep eu prima, sa dau exemplu: PROMIT sa nu ma mai plang de COLICILE lu' fi-miu...de fapt PROMIT sa nu mai sufar cand plange!!!
Va pup!
PS: Va multumim de aprecieri... si va pupam pe toate ca sunteti dragute!!! Ne vedeti asa frumosi ![]()
Alyna24... nu-i nimik...cum sa ma supar?... si nu stiu de ce nu poti vedea pozele sau videoclipul...Am mai incercat si eu si mereg 
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
ELTEKA spune:

Florentina, felicitari!
Andrada, mi s-a facut o frica
Dar ma bucur ca ai revenit pe forum. Iar Antonio e superb, are niste ochi si gurita exact ca tine
Si filmuletul
! Cum stai cu kilogramele?
Sobi, 3500 la 37s2z.
DidiAlex...si tipa aia care a stat cu col deschis o luna...pana la urma cum a nascut??? Usor? 
Nu merg decat la un doctor, asa am fost toata sarcina (de cand am ajuns in Japonia). E drept ca spitalul e CEL MAI (
) celebru din Japonia, fiindca e finantat de casa regala (aici s-a nascut acum mai putin de un an mult asteptatul baiat)... Insa au cam prea multi pacienti, desi costurile sunt enorme
(si nici macar nu cele mai scumpe din Tokyo
). Asa ca trebuie sa te programezi cu grija, altfel nu mai "prinzi loc".
Din s36 eu ma controleaza saptamanal, asa ca acum 2 saptamani am facut programare pe urmatoarele 2 (azi inclusiv)...apoi am uitat. Din fericire azi m-au programat pe martea viitoare, doar n-o sa ma lase sa fluier. Am asa o burta mare si rotunda, ca un ou gigant, ca s-au prins ca sunt poate la ultimul control..
Mama, ce frica mi-e 

Si aici nu se face epidurala noaptea si in week-end 
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
lbelciug spune:
Andradap, interesanta faza cu lapte bun=colici. Dar care este oare explicatia? Eu stiam ca acesti colici apar pt ca de fapt stomacul nu e suficient de matur ca sa digere si de asemeni mai stiam ca "nu exista lapte matern care sa nu fie bun". Videoclipul se vede, eu cel putin am reusit. M-a cucerit Antonio cu ochii lui. Sunt verzi, asa-i? Super frumosi- o sa fie mare crai!
Desigur langa Matei al meu.
Apropo, cum a fost pana la urma cu chilotii aia minune? I-ai folosit in prima zi dupa nastere?
chiquitita, Ancamari, merci. Azi s-a dus sotul sa-l ia pe M de la cresa, asa ca ramane pe alta zi sa vad de unde iau Garmastanul. La mine in cartier nu am gasit - de asta am intrebat de unde ati luat.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
37s cu baby-boy2
cristinamaria spune:
Andrada si Androix multumim pt povesti!!
Noi maine facem o luna , am luat 1100 gr si 4 cm

Mie aproape ca nu-mi vine sa cred! O sa pun cteva poze din primele zile si promit sa va arat si altele dupa ce le descarc de la tati din aparat! Poate-mi spuneti si mie sa nu-mi apara toata adresa...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/crismatchris/album?.dir=/4d96re2&.src=ph
cristina cu
Rares
pauly spune:
andrada superb printisorul tau
i-ti seamana bine.
sa-ti traiasca si sa fie sanatos.
elteka esti aproape si tu de momentul magic
, i-ti trimit un
ca sa ai curaj.![]()
alyna24, cristinamaria sa va traiasca bebelasii grasunei.
35+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
gabiu spune:
buna dragelor,
intru sa va spun si eu ca la fel ca andrada am avut picioarele umflate vreo cinci zile dupa nastere, insa ma avertizase o asistenta ca asa va fi si m-a sfatuit sa nu stau cu picioarele in jos, ci sa le tin cat mai ridicate.
Arsuri nu am mai avut, dar nici in sarcina nu prea m-au chinuit deci nu e relevant, iar mainile imi trecusera inainte de nastere, adica nu ma mai dureau.
Noi nu stim inca daca bebe are colici sau nu, se mai stramba din cand in cand dar numai ziua si nu dureaza foarte mult, insa intradevar isi strange piciorusele spre burtica si da din manute. Sa fie colici? Am decis sa nu-i dau nimic, oricum se linisteste dupa o vreme.
Ma intereseaza si pe mine o salteluta tare daca ati cumparat de undeva, am citit ca ar fi bune de iarba de mare sau de cocos. Stiti de unde pot comanda?
Va pup pe toate, numai bine
gabi
-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
Paflo spune:
Servus!
Profit de faptul ca Soso e pe balcon cu tati 'la aer' si intru si eu un piculet online. Raportam ca suntem bine, din ce in ce mai bine
! Sofia e o scumpa, imi vine sa o dragalesc tot timpul (in cea mai mare parte a timpului o si fac
). Ieri am avut si colicute, ne-au cam chinuit vreo ora
, dar au trecut...probabil ca vor mai veni din pacate, dar asta e! Inca apelam din cand in cand la cate un biberon cu lapte praf, caci nu ne ajunge laptele de la san (2-3 biberoane pe 24 ore). Am incercat si ceaiurile ptr stimularea lactatiei, am avut si o reteta de la dr neonatolog cu Motilium (care a ajutat ce-i drept, dar vad ca stationam
), inca iau Motilium; daca in cateva zile nu e mai bine, o sa incerc sa iau si Galactogil (dupa ce ma mai sfatuiesc cu doctora de familie).
Pun un link cu cateva poze ale Sofiei - cea mai frumoasa fetita din lume (stiti povestea cu cioara...
http://new.photos.yahoo.com/c_florina/album/576460762402021866
Si eu am avut timp de cateva zile edeme la nivelul gambelor (mai urate decat cele pe care le-am avut in sarcina) - le-am pus atunci pe seama pozitiei idioate de alaptat pe care am avut-o in spital, dar este plauzibilia si explicatia voastra.
Am ramas datoare cu povestea nasterii, dar inca nu ma simt in stare (nu ca a fi fost grea, dar ma cam oboseste calcul).
Va pup. Nasteri usoare fetelor care sunt aproape de momentul X. Bebei sanatosi, manacaciosi si fara colici proaspetelor mamici!
Florina si Sosolina
Florina R.