Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)

Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :) | Autor: andutzy

Link direct la acest mesaj

quote:
Initial creeata de gabitzam

Continuare de la Capitolul 36
Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
www.savefile.com/projects/1012466" target="_blank">Arhiva mamicilor si bebelusilor de mai-iunie 2005
INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC

* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Mariamunteanu --- ALEXANDER PAUL - 27.04.2005 - Austria - ???(ultima postare 14/06/06)
* Mariamunteanu --- PHILIP CHRISTIAN - 27.04.2005 - Austria
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.nelia.photosite.com/" target="_blank">Nelia ; www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">Agata si Tudora
* Yael --- NARDI GABRIEL - 01.05.2005 - Israel - ???(ultima postare 26/12/06)
* bonsai --- DALIANA-IOANA - 02.05.2005 - Medias - ???(ultima postare 01/06/06)
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
* Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* bolgiumiki --- LUCA-ANDREI - 04.05.2005 - Ploiesti
* dadym --- ROBERT - 04.05.2005 - Galati - ???(ultima postare 07/05/06)
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* maysa --- RARES STEFAN - 05.05.2005 - Bucuresti, CFR2
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* tzumpiloi --- ANA MARIA - 06.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 28/07/06)
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA - ???(ultima postare 17/12/06)
* mstroie --- DAVID MIHAI - 09.05.2005 - Bucuresti - Mari si DAVID
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Moniboni --- VLAD STEFAN - 11.05.2005 - Bucuresti
* Nefertari --- FREYA - 11.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 22/12/06)
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta - ???(ultima postare 29/06/06)
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Caminik --- MARIUS - 11.05.2005 - Galati
* Anky --- CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
* ICorina --- MIHAI ALEXANDRU - 12.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 25/05/06)
*Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* mihamiha --- LEON STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 16/06/06)
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* mikka --- IOANA - 16.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 14/08/06)
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* corail --- ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* Stefania Nicolae --- ALESIA CLAUDIA- 18.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 19/07/06)
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Andrei 0-5 luni | Andrei 6-10 luni | Andrei 11-12 luni | Poze noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* Simonaeus --- ANNA MIRUNA - 27.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 19/06/06)
* galinarodica --- SERBAN IOAN - 28.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* rosudaria --- DARIA ANA-MARIA - 29.05.2005 - Iasi
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Redy --- BIANCA - 08.06.2005 - Romania
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* Cris_kim --- IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iulia
* Florentza --- ALEXANDRU - 09.06.2005 - Bucuresti
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti - Eric - ???(ultima postare 29/08/06)
* Speranta nu moare --- JULIA ANDREEA - 17.06.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 27/10/06)
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Pengunica --- BEN STEFAN - 16.06.2005 - Japonia
* Crissu --- IULIA NICOLA - 19.06.2005 - Bucuresti
* gabitrifan --- LUANA MARIA - 19.06.2005 - Tirgoviste - ???(ultima postare 08/07/06)
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor

*Ella@ --- NAOMI - 25.06.2005- Japonia
* mynicegirl --- CATERINA - 26.06.2005 - Singapore
* blackpanterro --- AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* Oana C --- EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USA
* elly_b --- ANNELIES - 30.06.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 25/08/06)

??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice

Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Si pentru ca sunt prima care scriu, imi permit sa postez din nou of-ul meu de pe pagina anterioara:
[quote]Originally posted by andutzy

Sunt la ora dilemelor! Dragos invata sa faca pipi la olitza, dar el face pipi stand pe olitza, cum face si caca. De ieri de fiecare data cand i-am dat pampersul jos, a facut pe olitza, nu a cerut el dar eu l-am intrebat tot timpul si oricum am observat ca daca sta in fundul gol nu mai are tendinta sa faca pe el. Acum insa cum il invat sa faca din picioare? Ca olitza nu o pot lua cu mine in parc si nici pe vine nu ar face, ca nu este invatat! Sotul e prea pudic ca sa folosim puterea exemplului si eu din picioare nu am nici o sansa sa ii arat cum fac!

AndraSapt29 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Andutzy hai sa-ti spun cum fac eu: cand face pipi afara in picioare ii tin eu puta si face dar trebuie tinut putin aplecat adica cu picioarele mai in spate si corpul aplecat putin in fata ca sa nu se stropeasca pe pantaloni si in casa la WC se suie pe un inaltator din plastic (pe care il folosim si la chiuveta cand se spala pe maini) si tot asa ii tin eu puta si el face.
Pt ca n-am mai apucat sa scriu demult vreau sa o felicit si eu pe Androix sa-ti traiasca copiii si sa va faca fericiti.

Mergi la inceput

Mari,multumesc ca mi-ai raspuns prompt, dar cum l-ai deprins cu ideea ca trebuie sa faca din picioare? Ca el face din picioare doar daca are pampers sau chilotel. Cand vede olitza si stie ca ii vine, se aseaza imdeiat cu fundul pe ea. Altfel, daca pun si mana, clar ca se inhiba si se hlizeste la mine. Si sa inteleaga doar de vorba ca trebuie sa faca din picioare....cam greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Am inceput sa-l scot afara in chiloti dupa vreo 2 luni de cand nu mai facea pe el in casa ca mi-era frica sa nu faca pe el si era frig acum de cand au inceput caldurile am avut curaj sa plec fara pampers cu el oriunde. In parc a vazut alti baietei cum fac pipi si a cerut si el sa faca asa ca n-a fost greu sa-l invat sa faca in picioare a mers din prima. La inceput mai facea putin pe pantaloni ca nu stiam eu cum sa-l tin dar acum am experienta si nu se mai stropeste deloc.

Mergi la inceput

Aha, deci tot puterea exemplului l-a convis ca pipi se face din picioare! Sa urmaresc si eu cand fac alti baietei si sa-l duc pe Dragos sa-i arat! Ca momentan el asociaza pipi cu caca si automat cu olitza pe care se aseaza ca o fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

nelia: ultimul link care l-am pus era o poza de a mea cand aveam durerile de cap.deci nu e musai a o vezi.Cu regimul asta ne simtim minunat, daca si sotzul vrea sa ii gatesc asa , iti inchipui!!! Cu doctorii nu-mi spune cum este ca astia de aici dupa ce ca sunt incompetenti( ma refer in general la GP-eu asa ii vad, de multe ori ii evit) mai te lasa si sa mori cateva luni bune pana sa ii vezi.Te rog sa ma crezi eu in ianuarie am fost in romania sa vad cat mai multi doctori:ginecolog,dentist, dermatologist pt alex , analize pt alex, pediatrul pentru alex, un chirurg pt putza lui Alex ca mi se parea mica...etc.Am avut o saptamana nebuna dar ne-am rezolvat si de atunci stau linistita pana la prima ocazie.avem noroc ca suntem mai aproape de Ro, si cand merg programarile sunt gata facute de mama si ma simt ca un star ca mama umbla cu agenda si ne directioneaza:doctor, coafor, manechiura,analize.....e mare asistenta cand e vorba de noi.
Multa sanatate fetei, trebuie sa fie groaznic sa ai otita asa micutz.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andutzy eu zic sa-l lasi sa faca la olita cum e invatat si sa nu te stresezi cu facutul in picioare. La un moment dat va veni de la sine dorinta lui de face ca barbatii. Cel putin asa a fost la noi, Andreas a facut pana spre 3 ani daca-mi amintesc eu bine la olita ca apoi sa trecem incet incet la pozitia de barbatel.

Florentina probabil am nimerit tot in momente nefavorabile de n-am reusit nici cum sa te prind pe mobil, dar nu-i bai, ca oricum gandurile mele au fost ieri mare parte si la voi. Azi aveti party-ul, nu? Distractie placuta!
Stai linistita ca nu ma agasezi cu nimic, chiar sunt curioasa sa vad ce ai intuit .

Iulia am tinut dieta SUPERDIETA cu care ne-a dat gata Gusta si vazand la ea rezultate atat de spectaculoase m-am gandit ca e cazul sa incerc si eu. M-am obisnuit cu ea, nu m-am abatut deloc dar recunosc deschis ca inca mi-e pofta de ceva dulce, dar am reusit sa-mi controlez dorinta si sper ca atunci cand voi gata regimul sa fiu la fel de consecventa. Mai am o saptamana si ajung la jumatatea curei si a kg ce trebuie date jos (cel putin asa sper).
Sper sa rezolvi dilemele, desi eu m-as duce la amandoi pentru doua opinii, in fond si la urma urmei e copilul tau si de ce sa nu iei decizia cea mai buna. Si nu vad de ce-ar stii dreapta ce face stanga, adica sa mergi la amandoi fara sa stie nici vara ta, nici sotul tau ca ai fost si colo si colo, lasa-i pe fiecare sa creada ca ai mers pe mana lor pana te hotarasti care e cea mai buna solutie.
Sper sa treaca si asta cat mai repede! Legat de nutritionist, atatea lichide, doamne dar fac lac de acumulare in corp, mi se face sila sa beau atata, mai ales 1l de ceai verde. Cat e o consultatie?

Daniela e de bun simt educatia ce-o ai in plan pentru Isa, mi se pare corect tot ce spui si eu am aceleasi principii, nu ma deranjeaza diferentele de culoare, de religie (de preferat sa nu fie cazul in familia mea ), dar cand se intrece masura in numele religiei atunci ma zburlesc rau. Ma deranjeaza in schimb cele legate de sexul de aceeasi parte, nu din motive pudice, religioase sau de alta natura, pur si simplu mi se pare scarbosenie curata.

Cornelia totusi care-i diferenta intre hidrocel si hernie inghinala? Sper sa rezolvati problema cat mai repede, fie si cu operatie daca nu exista alta cale, ma gandesc ca e totusi o operatie simpluta fiind atat de frecventa, desi orice operatie prezinta riscuri.

Nelia eu fac pozele in proportie de 99 % asa ca n-am sanse sa apar prea des si nici motiv, daca eu nu ma plac asa cum sunt de ce m-ar place aparatul, posibil daca voi arata cat de cat onorabil sa "pozez" mai des.
Sanatate tie si Tudorei!

Teddy tortul tau e de o mie de ori mai grozav decat cel de pe culinar, ai putea si tu sa-l postezi acolo sa rupi gura targului. Pentru mine a face tort e de domeniul fantasticului. Mi-am luat o revista ce avea pe coperta tort capuccino si arata grozav, dar cand am citit ingredientele si cum se face, am zis las' ca pastrez revista pentru pensie.

Laura pai ai dat foarte mult jos intr-un timp relativ scurt. Mie mi-au trebuit 5 saptamani sa dau jos 10 kg si le dublez si cu exercitii seara, plus ca incerc sa nu mai mananc dupa ora 18.
Eu tot sunt sceptica la capsuni. Daca nu mai intra Gusta s-o intreb...M-am obisnuit cu pestele de nu-mi vine sa cred.

Ioana cum mai e Mogo? sau ai spus si mi-a scapat? Cum a fost la intalnirea lui Ionut? Ati inceput sa iesiti cu Mogo afara?

Anca ai o nepotica foarte frumoasa cu un corp superb, desi ai spus tu ca are banchetul tot nu mi-o imaginam atat de inalta. Rochita e superba!!! Ai o metoda foarte buna de a-l face sa manance, am inteles eu bine ca micul dejun nu mai este biberonul cu laptic? Sa aveti un weekend placut, mai ales ca e si prelungit. Iti scriu si eu un mail cat mai curand.

Androix bun venit acasa, refacere cat mai rapida!

OlgutaM zbor linistit si un Paris de vis!

Clara n-am mai vazut poze de multisor cu gargarita.

E a doua noapte cand Bianca se trezeste la 4 dimineata si-mi face 3-4 kk, nici nu pun capul bine pe perna ca iar ma striga ca a facut unul. Nu e diareic, e absolut normal, dar cu toate astea vad ca face des si putin. Nu cred sa aiba vreo legatura cu furunculii. Si de la 4 pana pe la 7 nu mai doarme, implicit nici eu si uite asa incep ziua cu durere de cap.
Nu poate sta in fundulet ca o doare, sta mai mult in picioare.
Groaznic cum ne-am pricopsit cu nenorocitii astia de furunculi si nu mai trec.
Multumesc pentru urarile de vindecare.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, te felicit ca ai ambitie si putere sa tii dieta, sunt convinsa ca merita si o sa arati beton! Bine, ca sa zic, sincer mie imi place si acum de tine Pupam Bianca micuta sa se faca bine funduletul!

Andutzy, multzam de capitol nou! Andrei face tot asa pipi, eu ma bucur ca face la olita oricum, inca nu am pretentia sa faca din picioare. Mai incolo il pun pe taica-su sa-i arate miscarea din picioare

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

gabitza, nu ai pt ce! Ma bucur ca m-am descurcat!
eli, Gabi, multumesc de sfaturi! Probabil voi merge pe varianta asta si afara inca cu pampers pana va invata el ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Fir-ar ea de formula 3, ca se aud masinile pana la mine, si stau la ceav distanta de Palatul Parlamentului. Imi inchipui cum se odihnesc cei din zona!!!
Elisor sedinta la nutritionist e 1 mil. Lichidele si mie imi par in cantitate multa, cu toate ca eu beau destul de multa apa in general. A spus ca se deshidrateaza tare organismul si de asta a recomandat atat. Ceaiul verde il beau cu o sila de neinchipuit. Nu-mi place deloc! O intrebai pe Cornelia despre diferenta intre hidrocel si hernie. Despre hidrocel eu mi-am facut o parere, dar despre hernie habar nu am, doar ca hidrocelul netratat duce la hernie.
Flori nu ai de ce sa te scuzi, plus ca era si destul de tarziu. Bine ca nu stai langa parc, ca aveati un "concert" de zile mari din cauza concursului. David e gemeni, dar tot incapatanat este!
Teddy mi-am salvat si eu reteta de tort. Daca suntem bine am sa-l fac si eu de ziua lui David. Dar nu o sa pot manca:((

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput