*** LA REDOUTE (26)***
Raspunsuri - Pagina 6
Secman spune:
Secman LR nu te baga in seama decat la o luna de la trimiterea si confirmarea comenzii Doamne fereste sa ajungem acolo...
daca nu a ajuns nimeni pana acolo?
Atunci e bine .
Oricum daca nu le primesc am eu hac de cojocul lor ...am pus pe card aproape 600 Eur.
Secman spune:
M-am uitat pe siteul Promod partenerii LR. si sunt mai scumpe produsele si parca nu au asa multe .
aissa spune:
Secman ba suntem cateva din pacate. Eu abia acum 1 saptamana am reusit reglarea unei comenzi din februarie si din pacate cred ca si reglarea uneia din martie, coletul de pe 2 mai adica, e pierdut asa ca iar astept luna, iar ma rog de ei....tot asa. Cred ca e deja al 4-lea sau 5-lea colet retrimis...nici nu mai stiu exact. Oricum, ma gandeam ca ala de s-a servit cu coletele mele are 1 bucata adidasi copil, 1 bucata adidasi dama si daca nu vine maine coletul asta are si 1 bucata adidasi de barbat, pe langa haine de dama si copil. Deci au garderoba asigurata pe un sezon.
Poze
Secman spune:
Aissa
Dar ,daca s-au pierdut sau furat pachetele ei ti le retrimit sau iti mai restituie banii?
aissa spune:
Da, unul din colete mi l-au trimis chiar de 3 ori. Prima data nu a ajuns, a doua oara trimis pe bucati nu a ajuns decat partial si ce a disparut si a doua oara mi-au retrimis si a 3-a oara cand in final au ajuns. La alte colete au venit la a 2-a trimitere, la altul mi-au trimis cec in schimb, depinde si daca la momentul cand te baga in seama (deci cand trece luna) mai sunt disponibile produsele comandate initial sau nu.
Poze
Secman spune:
Aissa
Oricum bine ca ti-ai recuperat ceva din produse si din bani.
Sper sa nu am si eu asemenea surprize ca in mare parte produsele sunt ale colegelor de birou si sunt vreo 9 colege care asteapta.
Un colet din 07 este pentru sefa mea si bine macar ca este in concediu si saptamana asta ca poate vine macar coletul ei.
Ghinion ce sa zic..
nushulica spune:
neata fetele!
secman dar n-ai draga niciun ghinion inca nu au ajuns coletele asa cum ti=-au zis si fetele coletele la noi au ajuns si in 20 zile...deci daca tu ai dat comenzi pe data de 5 sigur iti ajung saptamana astastai linistita
leea astept mielul
eu am un inceput de saptamana al dracului de obositde-abia ma misc ma dor toate si n-am chef de nimic(si n-am baut ieri)
astept o comanda de pe 9 mai dar nu stiu daca este vreo sansa sa ajunga zilele astea...mai probabil pe la sf saptamanii
spor la shopping
INGRID
claujro spune:
Neata!
Am fost ieri la Simon si am lasat copiii la pensiune. Zona e superba. Pensiunea e ok. Are o curte mare cu livada in faza, raulet in faza portii, magarus in curte...un leagan si un balansoar, 2 foisoare cu gratare... camerele sunt ok, curate. Singurul impediment e ca pe etaj sunt 2 bai comune la 4 camere (cam asa), ma rog, ai mei (copii )fac la olitza si un dus...in picioare. Gospodarie mare...oua proaspete, cas, urda, branza proaspata (am cumparat si noi pt acasa...f gustoasa), lapte proaspat pt copiii...ce mai, a meritat, eu zic ca am facut o alegeere buna.
Vrem sa mergem si noi wekendul viitor, din pacate nu mai are camere libere pt atunci, ne vom caza undeva, in jur, sun azi sa caut camera pt noi.
EDIT: era ieri un soare si o caldura acolo...si am auzit ca in Bucuresti a plouat!
E bine de stiut o astfel de pensiune pt familiile cu copii, eu v-o recomand. Sper ca si ei sa se simta bine.
Cum mai stam cu comenzile? Ceva avize azi?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
madau spune:
Neata
Io astept sa mai iasa nitel soarele afara, apoi iau pitica si ma duc pana la posta, sa vedem daca reusesc sa iau coletul de sambata. Sper sa nu-mi faca aia figuri, am pasaportul si cartea de alegator...ma gandesc ca ar trebui sa fie suficient nu?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
felicia74 spune:
Neata!
In caz ca isi serbeaza cineva onomastica - LA MULTI ANI!
Claujro mai baga o data linkul cu pensiunea, plizz!
Si acum sa ne punem pe asteptat postarita...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)