*** LA REDOUTE (26)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Leea bafta multa!

Mie mi-a scazut de tot entuziasmul, nici nu-mi mai vine sa le deschid pagina

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am o nepotica, tra la la la ..e mica si frumoasa, parca am si uitat cand era Miru asa mica

Felicia de ce ti-a scazut entuziasmul?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

"Ingrida e nepoata lui nushulica "

Mda mai Claudia am sapat acu mai adinc si am vazut si io ca asa e.Dau mielu' la urmatorul paste.Neuronu' bata-l vina....Si de invatat,daaaa, invat,pe buzunarul meu.

Mada pentru nepotzica. Sa creasca mare si la fel de frumoasa ca vara-sa.Adevaru' e ca si io am uitat cum era Tudor mic.
Feli multzam.Inceputl a fost mai greu ca dupa aia maaama mama ce priceputa-s la aruncat cu bani in stinga si-n dreapta.Da tu,chiar asa, de ce ai ramas fara entuziasm?

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

Ptr ce?

Am facut 4 comenzi ,3 pe data de 05 si una pe 07 mai si nu am primit nici un aviz miercuri,joi si vineri am fost la posta in fiecare zi.

Aseara le-am trimis un email sa-mi spuna daca aceste comenzi au plecat de la ei sau poate au uitat de mine.
Ma gandesc ca daca le trimitea hai sa zic furau 1 pachet dar nu 4 totusi.

Nu stiu cum procedeaza ei dar sa zicem nu au pe stoc 1 produs dintr-o comanda ,dar nu din toate macar puteau sa le trimita pe rand nu ?

Voi ati facut mai multe comenzi asa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Comenzile vin integrale. Adik toate produsele 1 data. Eu am dat 5 comenzi intr-o zi, la interval de cateva minute si tot au venit in zile diferite si la intervale de 3-4 zile una de alta...

mada, felicitari pt bebitza mica!!!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Da asa ma gandeam si eu ca ar tebui dar totusi nu trebuia sa primesc deja macar un pachet?

Un pachet contine in jur de 24 produse .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Secman, comenzile tale nu sunt asa de intarziate. Oricum iti spun eu ce raspuns vei primi la mail: "it takes 8 to 18 days for delivery, thank you for waiting". Nu iti spun nimic mai mult, cel mult iti vor spune ca au trimis coletul a doua zi dupa comanda. In afara sa astepti nu ai ce face.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Sau o sa-ti spuna ca o livrare internationala poate dura si 4 saptamani si "thank you for waiting".

Ieri am vrut sa dau o comanda pt o prietena,de pe contul ei.Toate bune si frumoase,am ajuns la ultimul pas al comenzii,am dat click pe "je valide ma commande".In momentul ala mi-a aparut mesajul "veuillez vous reidentifier",am bagat iar mailul si parola si m-a dus direct in pagina principala.Cosul era deja gol,ca si cand as fi terminat de dat comanda.Nu mi-a aparut mesajul "votre commande a bien ete inregistree" , n-am primit nici mail de confirmare si nici nu apar produsele in "suivi de commande".Voi ce ziceti?Mi-a luat comanda?Eu zic ca nu si as incerca azi sa o dau inca o data.

Mergi la inceput

Jasmine,
Eu cred ca nu ti-a luat comanda ,asteapta totusi pana maine si mergi sa scoti un sold de la banca sa vezi daca si-au retras banii.

Am patit si eu acest lucru si am pierdut produsele bagate in cos pe contul prietenului meu, dar cand am reintrat pe contul meu nu a fost nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Jasmine daca nu sunt la "suivi..." nu le-a luat, zic eu.

PS: dar mai ai curajul sa comanzi? Eu nu, astept cu infrigurare ziua de maine

Secman LR nu te baga in seama decat la o luna de la trimiterea si confirmarea comenzii Doamne fereste sa ajungem acolo...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput