*** LA REDOUTE (26)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

36862 - cadou geanta bej (pe site scria si de un fural) si ceva reducere la anne weyburn (tocmai ce-am inchis ma-reduc, inaite sa va scriu tot ce zicea pe-acolo despre reducere si cadouri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

quote:
Originally posted by danielac

quote:
Originally posted by felicia74

Daniela eu le-as spune adevarul Ca stiu sigur ca a fost trimis si in Ro... Dar mai bine da-i incolo

Fetelor, poarta cineva gentile de umar/mana primite cadou? Eu da, cea maro, mai ales la piata merge

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

cine imi traduce si mie in franceza urmatoarea fraza, va rog mult!

"Va informez ca am o prietena in Romania care a primit coletul comandat la dvs. impreuna cu oferta de cadou :paturica Winnie
cum se poate asa ceva?"

Je vous informe que j'ai une amie en Roumanie qui a recu le collis comande sur La Redoute avec le cadeau couette Winnie. Comment est-il possible?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Fetelor si eu am primit la comnanda trecuta pilota cu winnie de care sunt f. multumita, adica Dejan , piticul meu. Plus o reducere de 15 euro.Am mai dat pe 15 mai o comanda tot pentru pui si iar am folosit redeucerea si codul ce mi-a venit in acelasi mail cu cea pt winnie, cred ca e sac de dormit...nu am ce face cu el dar pt reduce merita....cadou il fac .
Sunt super multumita cu ce am luat...am nimerit si masurile...sunt mai mari ca cele de la noi...102 ii sunt un picut de tot maricele....Adina...Dejan are 3 ani acuma si putin peste 1 m...eu zic sa ii iai la Vlad linistita 94...

Pupici!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor voua va merge site-ul??ca eu ma tot chinui sa deschid pagina sa ma mai uit si nik...nu merge

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

merge, merge, bani sa ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by pitzinuca

quote:
Originally posted by danielac

quote:
Originally posted by felicia74

Daniela eu le-as spune adevarul Ca stiu sigur ca a fost trimis si in Ro... Dar mai bine da-i incolo

Fetelor, poarta cineva gentile de umar/mana primite cadou? Eu da, cea maro, mai ales la piata merge

cine imi traduce si mie in franceza urmatoarea fraza, va rog mult!

"Va informez ca am o prietena in Romania care a primit coletul comandat la dvs. impreuna cu oferta de cadou :paturica Winnie
cum se poate asa ceva?"

Je vous informe que j'ai une amie en Roumanie qui a recu le collis comande sur La Redoute avec le cadeau couette Winnie. Comment est-il possible?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">

Petitia online:

b

sarumana!

Petitia online:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

feli da aia din 4 e colet sau scrisoare?nu stii/?

Ingrid

Poti sa-mi spui cum sunt comenzile astea cu scrisoare? colet sau scrisoare ? care este diferenta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

aia din 4 e scrisoare ca sunt putine produse.
Cele tip "scrisoare simpla voluminoasa" (asa scrie pe aviz) vin sub forma de sacosa alba cu buline verzi.

De oicei, daca sunt numai textile intr-o comanda vine sub forma de scrisoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

yupiii, sunt in randul lumii, tocmai am dat comanda, niste adidasi si tricouri pt sotz!

as fi vrut shi eu niste chestii dar nu stiam exact cat am pe card, asa ca verific eu maine si poate ma bag la o "omida" sau ceva similar

poop u all!!!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

addya, omida, ha?!

Acum incepe sa-mi para rau ca am dat 25 euro pe vibratorul ala omida. Daca nu-l va folosi niciodata?! Mai bine ii luam ceva util.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi

Mergi la inceput