*** LA REDOUTE (26)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Gata, acum merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

eu il vad, e haios foc!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by felicia74

eu il vad, e haios foc!

Da, da, este!

Ce ai comandat de pe strawbery?

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

clau Azzaro orange tonic. M-a costat 70 roni, in timp ce la Sephora l-am vazut cu 200
Am primit cadou un ruj Orlane (eu nu stiu marca, Madau a zis a e buna). Sa vedem ce facem si cu comanda asta... Problema e ca trebuie sa astept 3 saptamani... of, of! Insa macar pe asta o pot urmari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La mine s-a potrivit de minune sacul ptr ca e exact culoarea de la carut, si chiar nu aveam ceva sortat.

Ma duc sa bag si eu un oki pe strawberry, sa vad ce zic fetele, in cate timp au ajuns coletele, eu am unul plecat de la ei din 12 mai, oare cand o veni?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

OfI Of! Incepe sa-mi para rau ca am pus doar 50 euro in card, mai devreme...! Ma abtin!!!! Trebuie sa poooooooot!

Plecam si noi la Simon in wekend...Care vreti sa mai mergeti????

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Daniela eu le-as spune adevarul Ca stiu sigur ca a fost trimis si in Ro... Dar mai bine da-i incolo

Fetelor, poarta cineva gentile de umar/mana primite cadou? Eu da, cea maro, mai ales la piata merge

cine imi traduce si mie in franceza urmatoarea fraza, va rog mult!

"Va informez ca am o prietena in Romania care a primit coletul comandat la dvs. impreuna cu oferta de cadou :paturica Winnie
cum se poate asa ceva?"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Cin,baga si tu codul pt sacul Oxbow.E misto si pare destul de mare.

Daniela,eu le-as scrie un mail foarte politicos si le-as spune ca stiu (cunosc personal) client roman care a primit pilota cu Winnie.Si ca in mod sigur e o greseala la ei acolo : ori au trimis in RO din greseala,ori oferta nu e numai pt Franta.Macar sa vada ca nu inghitim pe nemestecate orice bullshit.

Mi-a zis tatal meu ca a primit aviz pe care scrie "2 colete".Sigur sunt cele 2 comenzi din 7 mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Cin,baga si tu codul pt sacul Oxbow.E misto si pare destul de mare.

Daniela,eu le-as scrie un mail foarte politicos si le-as spune ca stiu (cunosc personal) client roman care a primit pilota cu Winnie.Si ca in mod sigur e o greseala la ei acolo : ori au trimis in RO din greseala,ori oferta nu e numai pt Franta.Macar sa vada ca nu inghitim pe nemestecate orice bullshit.

Mi-a zis tatal meu ca a primit aviz pe care scrie "2 colete".Sigur sunt cele 2 comenzi din 7 mai.

Jasmine asa vreau sa fac. ma poti ajuta cu franceza? adica sa traduci exact ce ai spus tu?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

eu cu franceza stau destul de bine la citit/ascultat.Cu traducerea din romana in franceza....mai greu.

Da' scrie-le in engleza ca pricep ei foarte bine.Eu asa am facut cand am avut ceva de discutat cu ei,si mi-au raspuns tot in engleza.

Mergi la inceput