Bucurii de sept_oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Usorlili - ce rau imi pare ca n-ati scapat inca de dermatita asta! trebuie sa fie foarte greu pentru voi. Bafta la dermatolog!
Mirabelac - voi cum sunteti cu DA? V-a mai lasat?
Lakioana - inca n-am gasit metoda potrivita de adormit bebe agitat... Mai caut si te anunt daca functioneaza ceva la noi. Ca nici cu leganatul nu merge.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Usorlili, ma bucur ca nu suntem singurii care stam pe spate
Imi pare rau ca dermatita asta va da atata bataie de cap, cred ca e ingrozitor. Of, ma rog sa se vindece puiutzul repede, repede.

Cecilia, am vazut doua fete...una si una si o mamica fericita, radioasa, frumoasa...

Lili, am pierdut pariul. SI inca rusinos...auzi, am pariat pe Gracia...jenant Ma bucur mult pentru voi ca ati reusit sa ajungeti in doar cateva saptamani in atatea locuri minunate. Si eu ma intrebam in timp ce vizionam fascinata pozele voastre, daca voi ajunge si eu vreodata pe acolo...cine stie, viata e lunga (sper!) si nu stii pe unde te va purta. Totul e sa speri...

Alexutza, toata ziua la tine si la grasanu mi-a fost gandul Nu stiu daca banuiala mea e adevarata, dar as vrea sa iti dau un sfat: din momentul in care esti mama TU si COPILUL tau sunteti cei mai importanti de pe planeta, asa incat compromisurile nu mai au ce cauta in viata ta!!! Sunt alaturi de tine.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Sephora, sa stii ca si mie imi e dor de o conf......

Cristina, ma speriasem...nu intelegeam ce o intrebi pe Mira despre DA. Ce DA? NU...e cuvantul corect Dupa aia m-am prins ca e prescurtarea de la dermatia...

Fetelor, si eu am o gramada de poze, dar nu vreau sa le pun acum fiindca m-ar eclipsa total Mamilili Mai las putin sa prin un moment in care nu a mai pus nimeni si sa va delectati cu ale mele

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Marina - s-ar putea sa fie la ce te-ai gandit tu, iti multumesc ca esti alaturi de mine,si da, doar copilul conteaza pt mine in momentele astea si sa-i fie bine lui!!!multi ici

Usorlili - imi pare bine ca ne-ai mai dat cateva vesti despre voi nasol cu dermatita asta si mai ales acum cand vin caldurile... de la noi, si we lacut si voua!!!!

Cristina - chiar asa nasol e cu adormitul de cand se ridica in picioare???...deci sa inteleg ca ne asteapta clipe de vis pe toate cand va veni vremea bebeilor nostri sa mearga, nu??? suna incurajator!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alexutza - noi dintotdeauna am avut probleme cu adormitul, in sensul ca niciodata nu mi-a adormit fara sa planga inainte de asta, acum doar s-a mai adaugat si sculatul in picioare, ceea ce prelungeste agonia adormitului. Voi cum n-ati avut probleme cu somnul, nu cred ca o sa va afecteze prea mult.
Sephora - in sfarsit am reusit sa vad si eu filmulet cu Matti, ca a mers mai bine netul. Filmuletul Plimbaretul parca e filmat la mine acasa, exact aceleasi miscari ale plimbaretului, aceeasi curiozitate fata de labele blanosului, aceeasi plimbare pe gresie si mama care sta pe pozitite sa sara sa-l prinda daca se dezechilibreaza sa nu se loveasca de gresie, ridicaturi cat cuprinde... Ce mai, distractie totala
Cucuoancea - voi cum mai sunteti cu somnul? Tot boierie de cate 2 ore noaptea?
CeciliaC - frumoase, frumoase fetele! Pozele in Biserica sunt de la Botezul Adei?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Roxanae, Usorlili, multa sanatate puilor!

Cecilia, ti-am vazut frumusetile de fetite!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Ii eram datoare lui Alinache cu o poza: avion decoland pe deasupra noastra la Amsterdam. Poza e facuta in gradina cu lalele.

Mergi la inceput

Noapte buna si uichend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Somn usor mamici si bucurii!
UsorLili, wellcome back! Ce bine ca-ti vine mama!
UsorLili, Roxanae, sanatate bebeilor!
Am vazut si frumoasele Ceciliei!
Marina, te astept cu poze...
Lili, multumim, la fel!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am citit repede ce ati scris, dar scriu maine mai multe.
MamiLili, super pozele, cred ca ati avut o vacanta tare frumoasa.
Fetelor, papucei fain de copilasi sunt la Avus Baby, sunt din piele si interior si au taloneta, au de la marimea 17.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput