Bucurii de sept_oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sephora, pur si simplu am vrut sa merg intr-o destinatie deosebita. N-am stat la Burj al Arab (I wish) . Am luat doar cina acolo, luni 7 mai. Exista agentii de turism in Dubai care-ti pot facilita patrunderea acolo, noi am avut sofer + ghid, am facut turul hotelului si-am luat cina.

Iata aici intrarea noastra triumfala.

Spune-mi ce preturi te intereseaza si-ti trimit PM.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Si aici uimitorul Ski Dubai, situat intr-un super mall...afara 40 grade, la ski -5. Sa nu ne miram daca or sa ajunga sa ia medalii la olimpiada concurenti din Emirate.

Mergi la inceput

Lexi, Monique, LA MULTI ANI!

Felicitari tuturor Bucuriilor care inregistreaza progrese!

Alexutza, imi pare rau s-aud ca nu-ti este bine. Aici vei gasi mereu pe cineva care sa te asculte si sa-ti ofere sprijin moral.

Fetelor, Aradul, ce-i cu Pufy...n-am mai vazut nici o postare de-a ei...si-am avut de recuperat mult din urma.

Ma duc si eu la treaba ca azi mi-am facut norma de postari pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

MamiLili, merci mult pt.detalii
chiar aveam o nelamurire cu caruciorul

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Salutare fetelor

Ce de vesti bune aveti si ce de poze frumoase am vazut. Cosminutza si Reby, Mateo…..felicitari lui Vladut si Reby care stau copacel, bravo lor, cred ca mamicile sunt tare incantate.

La Multi Ani!!! bucuriilor nascute intr-o zi de 18

Floricel, si eu ma oftic ca Ada nu sta inca in picioare singura dar cum spunea Cristina fiecare copil are ritmul lui si o sa vina si vremea lor. Eu o pun pe Ada in rotobil dar inca in patut nu se ridica singurica. Felicitari pentru kk la olita, eu inca nu am pus-o pe Ada, trebuie sa incepem operatiunea si noi.
Monique iti sta tare bine tunsa asa iar Cosminuta e o splendoare, e asa draguta cu sarafanul.

Sephora vazut pozitze cu Matti, il pupam dulce, filmuletele sunt super

Alexutza 26, oricare ar fi problemele tare noi suntem alaturi de tine , chiar daca si eu scriu mai rar. Sa stiti ca noi suntem aici tot timpul si alaturi de fiecare bucurie.

Monique, LA Multi Ani!!!, sa fii iubita si fericita.

Lexi, LA Multi Ani!!! cu intarziere, sa fii fericita alaturi de cei dragi.

Mai fetelor, aveti grija cu pantofiorii de la Melania…ca la Leonardo sunt super scumpi…merita sa mergeti direct la Alesd la fabrica ca sunt super ieftini. Cand mergem in Ro la vara o sa merg si eu sa le iau la fete…asa ca nu dati o gramada de bani la Leonardo

Mexxa, felicitari pentru iepurasul lui Sebi

Roxanae, felicitari pentru copacel, tineti-o tot asa.

MamiLili, superbe pozele, Mathias e un dragut iar pe tine nu te-am vazut in poze, ha ha

Avem si noi o multime de poze noi asa ca cine vrea sa vada ce fetite frumoase are mama va invit sa ne vedeti, ha ha

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Am admirat pozele cu Matti de Sephora si Mattias de Mamilili.Si 2 fete cucuiete de Cecilia.

Multumim pt. felicitari.

Eu sunt suparata - Rebecca a facut otita de la mucisori.Acum ia antibiotic si panadol.Sper sa ii treaca repede.Nu ii curge urechea doar se freaca la ea,a facut febra si este mai maraita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Roxanae - sanatate multa Rebeccai!
CeciliaC - inca nu am reusit sa ma uit la poze. Urmeaza sa adorm un copil suparici si dupa aia ma delectez

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

'na seara!

Fetele va multumesc din suflet pt sustinerea voastra, conteaza enorm pt mine la toata lumea!!!

MamiLili - Doamne unde ai putut sa ajungi, cred ca e visul oricui sa ajunga sa vada live Burj al Arabu....fenomenale poze, ma bucur ca v-ati descurcat cu Mathias, ca a suportat bine zborul cu avionul..inca o data te felicit pt curajul de a pleca cu bebe atat de mic in atatea locuri!!!

Roxanae - imi pare bine ca ai revenit..dar in acelasi timp imi pare tare rau pt otita aia pacatoasa si pt faptul ca trebuie sa luati antibiotic!!! sa treaca repede !!!

Cecilia - frumoase fete mai ai, care mai de care cu pozitiile prefrate de somnic, sunt adevarate comori...si vesele amandoua!!!bravooo pt o asa familie minunata

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Fetelor, va pupam si noi.

Noi suntem bine. Super fericiti ca vine mamaie (mama) peste doua saptamani. A luat viza saptamana trecuta. M-am agita tare-tare cu dosarul pentru mama ca mi-era teama ca zic astia de la ambasada ceva ca-s in concediu de maternitate (de, banii statului). Se zvoneste ca se da viza mai greu in cazuri d-astea. Dar totul a fost ok. M-am zbatut sa fac un dosar beton dar a merita.

In alta ordine de idei Tudor este bine. Creste frumos. Am ramas codasi la dintisori (nici urma) si la rasucit (aviz Marinei: nu sunteti singure )Stam in fundulet bine, bombanim de zor si am luat-o usure-usurel si la pas (trei pasi inainte trei pe loc).

Sunt suparata cu dermatita pentru ca nu ne da pace deloc. Ne face viata un calvar. Macar am reusit o programare la un dermatolog saptamana viitoare. Am avut noroc mare ca ne-au programat peste trei zile, ceea ce este miracol aici, in Canada.

Sa stiti ca v-am citit dar pe sarite (spre rusinea mea). Mai postez din cand in cand la subiectul de dermatita atopica. Tudor este extrem de solicitant si in permanenta tre' sa fiu cu ochii pe el si pe langa el (eu pe langa el, nu cu ochii pe langa el) ca pasiunea lui este sa se scarpine peste tot (mai ales pe fata si in cap, exact unde nu ar trebui).

Cam atat despre noi.
Va pupam si cum ne mai pozam va aratam si voua.

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Voiam sa va mai urez un W-end placut.

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput