Bucurii de sept_oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Elenia, dar sa stii ca e mare realizare sa bea din pahar
Bravo, e un pas maaaaare inainte!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Marina, Mexxa - ooofff, e asa de greu, sper sa nu mai treaca nimeni prin ce trec eu acum....e cumplit, dar noroc ca va am aproape si asa mai uit cat de cat de treaba asta urata si mizerabila din viata mea...Va ca sunteti langa mine!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ramomar, felicitari pentru olita!
Alexutza, imi pare rau ca treci prin asa momente grele. Sper sa le depasiti cu bine!
Elenia, multumesc pentru urari si felicitari lui Darius pentru bautul din pahar.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Elenia - felicitari pt bautul din pahar si al meu bea de ceva timp din cana, dar am crezut ca e normal sa bea asa, de asta nu mi s-a parut asa mare realizare,acum vad si eu ca este (noroc cu Marina care mi-a deschis ochii!!!)

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Acum am vazut, scuze...Eloise, multumesc frumos pentru urari. pentru tine si Vladutu dulce!
Mexxa, felicitari pentru iepuras. La Maria s-au vazut dintii ca lumea cam la 1 luna dupa ce au aparut.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

off, alexutza, imi pare rau ca trebuie sa treci prin greutati; eu sunt alaturi de tine si sigur vei lua cea mai buna decizie. Nu uita nu e important ce zice lumea, ca nu "lumea" traieste cu tine in casa si nu ea iti da de mancare, ci ceea ce simti tu acolo in sufletul tau

mexxa, felicitari pentru iepurasul lui Sebicu! Noi tot asteptam, dar tot stirbe suntem

lexi, multumim pentru felicitari. E ceva ca face pe olita, dar eu sunt constinta ca ea inca habar nu are ce face acolo, dar e un pas micut si incet incet invatam.

elenia, felicitari pentru dudumic care bea din pahar. sa stii ca si Patricia mai nou asa bea din canita ei sau cu lingurita. Ce sa facem daca nu ne place biberonul

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

mexxa, felicitari pt.

elenia, felicitari pt.ca bea bb din canutza

o sa vedeti asta la Pastele Cailor
cand ma modereaza cineva si pe mine

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Multumim de urari.

Lexi si Monique - LA MULTI ANI! sa aveti numai impliniri si bucurii alaturi de familiile voastre.

Alexutza multumim ca ai intrebat de noi.Eu intru sa va citesc dar mi-e greu sa scriu ca sunt cu timpul la limita.Am ajuns sa dorm f. putin 4-5ore/ noapte si uneori simt ca nu mai rezist.Sper sa se termine odata nebunia asta cu timpul.Imi pare tare rau ca ai probleme. suntem alaturi de tine si pt. grasan.

Eu nu ii dau branzica din comert,doar calcica si asta f. rar.Nici iaurt nu i-am dat inca,nici smantana.Mai amanam un pic.In rest papa bine legume+ carnita/ou,cereale(din 120ml apa),fructe si lapte 600ml/zi.
Spune mama/tata cu directie,mergem de manute,sta in picioruse 4-5 sec. fara sa se tina iar apoi cade in fundulet.In rest e un pic racita simt ca nu mai scap de mucisorii astia.Sper sa imi fac si eu timp sa pun niste poze ca am restante multe la capitolul asta.

Am admirat bucuriile din poze - sunt superbe; se vede ca sunt sanatoase si fericite- li se citeste pe fata

Va pup si va doresc O ZI BUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by ramomar

xandrutza, multumim . Cum e Narci, tot bolnavioara?

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Multumim! Narcisa e bine acum, parca nu a avut nimic.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Andreea, felicitari pentru
Elenia, felicitari pentru Darius, ce bine ca bea din pahar, singurel...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput