Bucurii de sept_oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gety, de unde sa se termine? pai eu primesc treaba sa-mi ajunga pe toata saptamana!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

din ciclul "eu am crescut, dar prieteneul meu a ramas mic-mic de tot"
am 8 luni

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Lilina ai baiat mare, ce sa mai zicem.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Liliana, la multi ani pentru Vladutz. Ai grija totusi sa nu se urce la volan...ca se pare ca a cam sarbatorit Intr-adevar, a crescut tare frumos

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ignatica, a mea sa zicem ca s-ar lasa de mancare, dar de lapte si cereale, ba! Eu i-am dat dimineata banana cu iaurt si o lingurita de cereale cu fructe. Trecem noi de perioada de prohibitii si o sa le servim ciuperci, pui cu smantana, cordoane bleo s.a.
Lilina, la noi e asa de cald! M-am uitat la Vladone ca era imbracat cu bluzita cu maneca lunga si mi s-a facut dor de aer curat receeeee!
Merg sa culc Bogheta.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

LA MULTI ANI !!!!! Vladut Multi pupici de la Cosminasa cresti mare si voinic, sa papi tot si sa o asculti pe mami. Si mai usor cu bautura

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

A venit asistenta, ne-a zis sa nu ne ingrijoram cu excrescentza, ca e posibil sa fie si de la constipatie si ca se va retrage. Oricum, trebuie urmarita si doar daca se mareste cumva facute alte investigatii.
Cu diversificarea deocamdata doar branzica si iaurt sa introducem. Pt sau mai bine zis impotriva constipatiei sa ii fac si piure de spanac (spanacul oparit si apoi fiert in lapte). A, sa incercam si cu ficatel, poate ii place mai mult decat carnita de vaca. Cam atat.
Despre somnic...parerea ei e ca trebuie incet, incet...mutata in alta camera si mers si altcineva la ea cand se scoala. O sa o facem si pe asta la vara cand ne vom muta.
La noi e inca racoare in casa. Nici afara nu a fost prea clad zilele astea. Sa speram sa o tina tot asa, chiar daca e cam ploios si incepe sa toarne cand nu te astepti.
A, i-am mai spus asist ca nu papa mai mult de 100 gr la o masa si a zis ca nu e nimic, ca incetul cu incetul isi va mari portiile si ca sa o las sa pape cat vrea, eventual mai des si mai putin (asa si fac de altfel).
Iaurtul...sta la prins de la ora 15...deocamdata....nu e prins decat partial adica undeva in profunzime Asist mi-a spus ca ar fi trebuit sa pun iaurtul cand era laptele caldut bine, dar nu fierbinte

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Multumesc fetelor care mi-au raspuns in legatura cu Borsul.Am facut ceva acolo sa vedem ce o iesi.

Azi nu stiu ce a avut fata mea (cred ca i-am trasnmis eu niste nervisori pe care ii aveam de la masea)ca l-a prinz a plins de mama focului si nu vroia sa doarma decit la mine in brate, adica imbratisata. Am dormit amindoua asa pina la urma ca prea ofta saracuta.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cucuoancea, la noi, cel putin maine, o sa fie cel mai cald din tzara. O sa ies cu Maria cred ca pe la 8 dimineata. Iar excrescentza Marucai sa dea inapoi cat mai repede.
Monique_new, vineri sunt si eu programata la dentist. Nu-mi place sa merg, dar trebuie. Chiar as fi vrut sa va vad cum dormeati imbratisate. Asteptam vesti despre borsuletz. La noi se mai procedeaza intr-un fel: se ia o lingura (eventual de lemn) uda cu bors si se da pe neasteptate cuiva pe la nas. Persoana daca se enerveaza, se acreste tare borsuletzul.
A mea a fost asa sobra si intelectuala azi. Abia a ras cate un pic, trebuia sa muncesti mult pentru asta, la pozat nu a stat, ce mai, foarte suparata.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput