Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (187)
Raspunsuri - Pagina 25
Biancas spune:
Noapte buna plec si eu.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Eu azi-noapte m-am culcat la 2 si dimineatza mi-a venit sa plang cand m-a sculat Diana, am luat-o in pat cu mine si tot ma impingea sa ma trezesc, of, ca mor de somn.
Giova, m-am dus decoltata de a naibii ce e pielea pe mine...
, mi-era ciuda ca nu pot imbraca rochitza mea faina (si noua inca) si am zis ca merge sacoul de la costum doar cu sutien....puteam sa-mi iau o bluza dedesubt, na, asta e!
M-a chemat prietena mea aseara sa-i fac baitza, of, parca era ca orice alta baitza, n-a pus nimik in apa...ei nu prea tin la traditii deloc. Ma duc sa-i fac mancarea...cere papapapapapa de 10 min.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Biancas spune:
Neatza...
Ingrid, pune o poza sa te vedem decoltata 
. Si mie imi place sa port decolteuri si le port cu sutiene push-up si arata super fain pieptul
Macar atat sa arat si eu ca alceva nu stiu cum sa ascund mai bine
Noi ne-am trezit la 8.30, si-a baut Dani laptele si eu m-am apucat de mancare. A venit sotul meu acasa cu 2 buchete de flori, mie mi-a adus bujori iar lui Sandra garofitze
. Tare mult a incantat-o pe domnisoara mea gestul tatalui ei
.
Mie mi-a venit azi stralucita idee sa mergem la Poiana Brasov in vizita dar m-am uitat la meteo si pe site si spunea ca va ploua toata ziua acolo
. Of...asha aveam chef de o iesire cu 
Si aici e cam innorat, sper ca dupa masa sa iesim pe undeva ca nu am chef de stat in casa.
Daca ar fi dupa mine tot pe afara as fi, in stanga si in dreapta, mai ales dupa-masa. Urasc sa stau in casa cand sotul meu e liber si mai ales in weekend. Nu stiu voi cum sunteti dar eu asha sunt
.
Acum am negociat si daca nu ploua dupa-masa poate mergem in cetatea Sighisoarei
. E la 60 km Sighisoara de noi dar nu am fost niciodata in cetate
. Parca si aici incearca soarele sa iasa..
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
monica70 spune:
Buna dimineatza,eu acum m-am sculat
Diana s-a trezit pe la 9 parca,dar a venit Ghitza aici cu ea si i-a dat sa manance,acum sta cu ea dincolo sa mananc eu in liniste,ca altfel e tot calare pe mine mai nou ...
INGRID acum te culci cu ea la amiaza,n-ai ce-i face ... Cat despre baitza noi nici nu am facut asa ceva,sa chemam nasa la baie,nu s-a auzit prin zona de asta,nici ai mei nu stiau,nici nasa,nici macar matuisili cu sfaturili ![]()

Aici vad ca a iesit soarele cat de cat ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
Biancas spune:
Ingrid...nici la noi nu este obiceiul asta cu baia. Nasii la botez duc un ulcior de sticla sau ce gasesc iar popa la botez pune apa sfintita in el. Mama daca vrea il ia acasa si apa asta o pune la baie, cate putin la fiecare baie pana se termina. Ia si panglica sfintita si o pune la patutul copilului. Deci la noi nasa nu merge la nici o baie a finului ei. Numai eu m-am dus la finutzul meu sa ii fac baie ca prietenei mele ii era frica![]()
Cand l-am botezat pe Dani mai era o familie care boteza si eu le-am spus sa ia ulciorul cu apa si panglica, ei nu stiau ca trebuie luat, aveau de gand sa il lase pe masa
.
Oricum traditiile se pierd asha ca...
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
Biancas spune:
Moni, sa iti fie de bine somnul
Eu nu prea dorm dimineata, odata ce m-am trezit nu prea mai adorm, trebuie sa fiu foarte obosita. Eu ma culc la amiaza daca sunt obosita cand doarme Dani, si daca se trezeste sta sotul meu cu el
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
monica70 spune:
N-am vrut sa o iau la PC pe "caun" si merge la Ghitza si ma parashte "caunuuu" .Cand o cearta Ghitza vine la mine miorlaind "tataa" ... Si ai vostri fac asa?
Giova spune:
Neatza!!!
eu nu ma simt bine deloc. ori vine CM ori frasu stie ce am. ma doare si spatele, mi-e somn, caci ne-a trezit marco la 9.40.
cred ca ma bag si eu cu el la somnul de amiaz.
Ingrid chef nu a facut prietena ta?
Bianca asa e si la noi obiceiul la botez. Doar ca fiind nasii din Timisoara am pus-o sa-i faca vestita baita, asa ca am niste amintiri frumoase.
Distractie faina la Sighisoara.
Moni cum de ai dormit asa mult? ce bine de tine!!!
Si marco da jucariile lui, nici nu le baga in seama cand i le iau copii, doar ca le vrea pe ale altora si nu multi i le dau.
E innebunit dupa mingile mari de fotbal, alea grele si din piele. si le fura baiatilor mai mari. asa e de suparat saracul cand i le iau ....
Mancare si el da la toata lumea, chiar le infunda copiilor prin parc :biscuiti, pufuleti, etc.
Merg sa-mi caut cartea de vot, maine vreau sa-mi fac buletin de Tm, si cica trebuie predata si aia si nu o gasesc
.
duminica placuta!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:

Sa vedeti faza: Diana statea "pup" in fatza vitrinei de la mobila si se juca si se mai uita in vitrina. Avem oglinda pe peretele interior,dar nu te prea poti vedea in ea din cauza serviciilor de cristal si portelan ,pahare,cesti etc.
La un moment dat Diana sare speriata in sus,sttriga "hhhaaa" ,fuge spre mine si eu o intreb.Ce-i??? Si ea imi arata cu degetul vitrina si zice "DIA!!!" 

Biancas spune:
quote:
Originally posted by monica70
N-am vrut sa o iau la PC pe "caun" si merge la Ghitza si ma parashte "caunuuu" .Cand o cearta Ghitza vine la mine miorlaind "tataa" ... Si ai vostri fac asa?
Ai vostrii care?
Al meu sigur nu face asha ca nu vb de scaune
Daca il cert eu merge la taicas-o si invers. Dar noi suntem o "coalitie" si nu are sanse sa se pisiceasca
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006