Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (187)
Raspunsuri - Pagina 24
Biancas spune:
Eu am votat
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Giova spune:
Hai ca am mai citit ceva.
Bee ma bucur ca sunteti ok si stati mai mult la tara. bine faceti, acolo e aer curat si uite ce bine papa Ana.
Mirela, sotul tau lucreaza mult si poate din cauza asta e asa. Si Clau vine tarziu, dar el se ocupa de Marco, face baita, schimba, iar noaptea daca plange se trezeste la el.
Moni si eu l-am cam lasat pe marco sa vada cum e sa dea cu capul, sa-si prinda mainile la sertare, etc. si s-a invatat minte.
Aoleu ce copil...acolo parintii sunt de vina.
Nici Marco nu sta intr-un loc daca mergem la cineva. trebuie sa instecteze tot, dar oricum e cumintel.
Si eu de mica am mancat bataie de la mama. eram foarte rea, sper sa nu ma mosteneasca Marco. dar pt. aia tot mai scap o palma la fundic, destul de rar, caci incerc sa ma controlez. doar cand ma scoate din sarite. si cand i-am dat il durea direct in
de mine. Nici nu a bagat palma in seama, radea si n-avea nico treaba.
Mai tarziu sigur va sti ce e aia palma la fund, acum vad ca il prostesc cu tonul vocii.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
GIO nu-mi mai spune ca mi-a mancat nervii acum seara,intentionat umbla la aparatura muzicala a lui fratelo si cu cat strigam la ea ca nu e voie,cu atat mai mult umbla si imi radea in nas
Daca ii dau la fund,rade
I-am dat acum seara si peste manutza ,ceea ce n-am facut pana acum,iar asta se pare ca a fost si mai amuzant 
Radea in hohote pur si simplu 
Efectiv face misto de mine 
Acum scriu cu o mana iar de cealalta sunt trasa de ea ,asta cand nu vine s striga "caun caun" sau "batze batze" (pe scaun si in bratze ) Noroc ca i-a adus Ghitza bibe si am scapat un pic. Imediat o sa o ducem si la nani.
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
Biancas spune:
Moni, trebuie sa iti schimbi tonul vocii ca altfel nu rezolvi nimic. Sa vezi ce frumos ma uit eu cand sunt nervoasa si cum imi schimb vocea...![]()
Giova,ce interesant ca tie nu iti sare nimeni in cap ca ai spus ca ii mai tragi cate o palma la fund, cum am spus eu ca i-am dat peste manutza in caz ca nu a vrut sa priceapa ce e cuvantul nu![]()
la Marcolino.
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Si eu am luat bataie de la parinti si nu pot spune ca am suferit acum cand ma gandesc. Atunci pe moment sigur am suferit
.
Dar va spun 100 % ca o meritam
, am fost tare rea
. Bine ca Sandra cel putin nu seamana cu mine. De Dani nu ma pot pronuntza inca.
Deobicei cu lingura de lemn o mai incasam, peste fund si eu desteapta imi puneam mainile si binenteles ca o primeam si peste mana sau picioare.
Imi vine sa rad cand imi amintesc o faza din copilarie. Un verisor de-al meu a luat o nota f mica la teza si a mers acasa. Stia ce il asteapta. Ce a facut el...si-a luat pe el 5 perechi de panataloni si a asteptat sa apara taicas`o. S-a apucat asta sa il certe si sa il loveasca cu lingura dar copilul nu prea schitza vreun gest...ca si cand nu il durea. Atunci au observat astia ca el era imbracat si nu simtea mare lucru
. Ce l-a dus capul sa faca
. A ajuns f bine, a terminat facultatea de inginerie si e in Boston acum
Cred ca are ce povestii nepotilor
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
monica70 spune:
BIANCA ce vorbesti,strig pe toate tonurile posibile si putin ii pasa
Si te asigur ca am voceeee !!!Nu ii e frica de mine deloc,nu ca as vrea neaparat asta ... Ii explic si frumos si amenintzator ,stie ca nu-i voie,dar cateodata e degeaba.Cu mami face si mai rau
I-a zis si ea azi frumos ca nu au voie copiii la scaunele de bar,dar tot ce am obtinut a fost sa repete dupa noi "piii" (adica copiii...)
Uneori e linistita,se joaca frumos cu jucariile,se mai catzara ea pe ici pe colo,dar altadata e ceva de groaza ...
Si nu merge cu faza ca a invatat ca intr-un loc nu e voie si gata nu mai merge acolo.Pur si simplu putin ii pasa ca nu e voie cand ea vrea ceva!
Care imi zicea ca in cazul ala parintii sunt de vina si eu zic asa din doua motive: in primul rand nu aveau ce cauta cu copil dupa ei in vizita la o lauza cu bebe,mai ales cu un asa copil,iar daca tot l-au dus,trebuia sa il tina in frau.In al doilea rand la un astfel de copil nu cred ca merge textul ala de mama ideala cu vorbitul calm si fumos ca o sa inteleaga el la un moment dat.Varza.Trebuie ridicat tonul si eventual si pocnit in ultima instantza
Poate nici nu era de fapt asa rau,ca el dand palmutza aia bebelasului isi exprima afectiunea de fapt,parintii trebuiau sa ii explice de acasa ca nu are voie sa se aprpie de bebe,nu cum au facut ei, dimpotriva,sa il trimita la el
Din fericire Diana in vizite pana acum a fost foarte cuminte, pe afara la plimbare la fel.In casa e mai jale.Dar la noi casa e si la fratelo si la mami ![]()
La capitolul asta sper sa semene pe mine si pe frate-meu care la gradi si scoala eram cumintenia intruchipata,dar compensam din plin acasa.Si de Ghitza zice socru-meu ca a fost copil cuminte.
Eu zic ca in final va fi cuminte Diana,acum face prostii din curiozitate, plictiseala sau din joaca - ca azi de fapt se juca cu nervii mei 
Uitam: Bianca stai linistita ca nu numai cele care am declarat pe DC de palma la fund sau peste manutze (eu,Giova,BEE,tu ) facem asta,mai sunt,eu personal mai cunosc cateva din secta. Si noua nu o sa ne sara nimeni in cap
Tie ti-au sarit pentru ca le enervezi in general si acum au avut un bun motiv sa se ia de tine 

![]()
Biancas spune:
Moni..las sa vie ca le astept
![]()
Azi Dani a dormit 1 ora de amiaza. Cand am ajuns de la facultate era trezit
. A stat cu maica-mea, i-a dat sa manance si regula e sa il ia direct din scaun si sa il duca la culcare. Dar a inceput sa planga si deabia a adormit si cand adorme plangand nu doarme mult
.
Nush ce are cu mama mea...uneori merge la ea si se intinde sa ii dea pusi, alteori nici nu se uita la ea. Si daca il las cu ea acasa si noi plecam 
ca pana la parter in aud. Of of... Ea e o fire mai rece, il iubeste din tot sufletul dar nu stie sa ii arate asta. Si cred ca Dani simte asta. Si nu prea se joaca cu el. Socrii mei in schimb il tin in brate, il duc calul pe jos si cate si mai cate. Cat e mic deja are persoane preferate. Si mai zicem ca nu inteleg
Moni, mie sincer mi-e jena cand Dani ii mai trage cate o palma la finul meu,,,,ca repede sare la el daca ii ia vreo jucarie. Cu alti copii e egoist si nu da nimic, noua ne da orice ii cerem, si mancare din mana lui ne da. Asteapt sa mearga in colectivitate la cresa sa vedem ce face. Nici la Sandra nu ii da nimic, uneori atata se haraie ca imi vine sa ma inchid in balcon sa nu ii mai aud
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
Giova spune:
Pe mine ma batea mama cel mai des cu cureaua, dar mai dadea si cu lingura de lemn. Oricum eu nu am ramas marcata. era jale atunci dupa bataie, dar acum...zic ca o meritam.
Nu ma batea des, dar odata- de 2 ori pe luna tot o luam asa mai rau.
Moni lasa-ma ca marco ne-a innebunit in seara asta. mai nou zbiara si canta foarte tare.
Bianca sustin ce a zis Moni, de ce au sarit fetele pe tine.
eu ma retrag la dormitor, a luat Clau 2 filme si vrem sa le vedem.
va
pe toate.
pe maine 
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
Diana vad ca nu e egoista deloc,lasa copiii cu jucariile ei,dar si ea le vrea pe ale altora
De mancare nu mai zic,da la toata lumea,sunt curioasa daca ar da si din cioco - azi a papat bomboane ce cioco mici umplute cu stafide
Am bagat trei pungi in mine.Ii plac stafidele sa vedeti ce le mai scoate din cozonac sa le pape!
MARAKI mi-am amintit de Angelo cu mancarea bucatzele,trebuie sa gasesti ceva ce ii place mult si sa ii dai asa bucatzele,poate merge.Dar pe cine seamana mofturos la mancare,sunteti voi careva asa ?
Diana poate seamana pe noi,ca noi mancam in general orice si suntem dornici si sa incercam oricand ceva nou.
Acum seara i-am dat Dianei sa manance tortelini umplute cu carne . Azi a mai mancat cremvusti (doi si jumatate),peste si dimineaza piureul de fructe. Intre mese covrigei,biscuiti,saratele si bomboane, plus nelipsitul suc 
Biancas spune:
Eu nu am luat-o cu cureaua caci tatal meu nu purta curele, si daca purta erau la pantalonii de costum. La cei de toata ziua nu avea curele. Cred ca asta a fost motivul.
Din batrani se spune ca " acolo unde dau parintii creste carne" si "bataia e rupta din rai". Alceva nu mai comentez. Fiecare face exact cum crede de cuvintza.
Noapte buna Giova, probabil ca ai dreptate tu si Moni.
Dar nu sunt persoana care sa tac si sa ascult, mai ales cand sunt atacata, deci de aici...tot ce a fost....si ce va mai urma![]()
Si cand ma gandesc ca totul a inceput de la a da un sfat despre cum sa faci un copil sa nu mai umble la cosul de gunoi
(sfat cerut special de la mine
)
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006